2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yok cnm perdeye uymuş guzelde ondan demedım hanı ben cocuk fıgurlerını daha sevdıgım ıçın oyle yazdım anladınmı çızgı fılm fıgurlerı yoksa avızen guzel zaten odana bayıldım :nazar::nazar::nazar:

odamız klasık ya canım ondan oyle almadım farkındaysan hiç karekterlı çocuklu biişey yok sade bır oda oldugu için ne perde de ne halıda hiç figur kullanmadım ondan boyle altım klasık mobılyada asln bacaklı dıe

yani evet adam cezayı hakediyor ama kadının yaptığı canice ve 4 çocuğu varmış haberciler onlarla röpörtaj yapıyor onlar da az çok olaya şahit olmuş malesef
oyyyy:53: Allah kimselere vermesin yaa, insan nefsi nelere yol açıyo...
canım diğer kaybımızda doktor bebeğin kalp atımı durmuş alınması gerekiyor dediğinde eşim oturup çocuklar gibi ağladı...ben hamile kaldığımı öğrendim 5 gün sonra eşime söyledim..birşey olursa üzülmesin diye...doktora gittiğimizde zaten kese falan herşey görülmüştü..geçende hareketlerini hissedemedim bir gün tam..ertesi günde öğleye kadar demedim eşime..sonra dayanamadım dedim..eşim eve geldi yüzü bembeyaz olmuş...doktorun kapısında titreme tuttu eşimi..buna da birşey olacak diye...kalp atımını duyunca sandalyeye oturdu resmen yaşlar döküldü gözlerinden...o yüzden çok korkuyo..çok da konuştuk bu meseleyi..sakın yanlış anlama dedi bana açık bir şekilde...birşey olursa buna da ne sen ne ben kaldırmayız dedi...tamamen hayatımızın ortasında oldu dedi..alıştık sevdik...sabret birşey kalmadı tarzında cümleler...o da kendince haklı..korku ve kayıp olunca ister istemez en kötü senaryoları çiziyoruz...
0nca yaşanılanın üzerine o da kendince haklı tabiki.. Allah sağ salim kucağınıza teslim etsin inşallah serabım.. :16:

Kızlarrr ben kaçtım, kv çağırıyo, kocişte gelir birazdan.. kendinize çoookk dikkat edin, hayırlı akşamlar :54::54:

renklı doplerı nıcın ıstedı canım normal dogum mu senınkısı

neden haftada iki kere bir sorun mu var yoksa doktorunun uygulaması mı böyle

Canım benim 12 ekimde sezeryan olcak preeklempsi açısından kontrol altındayım o yüzden 2 kere gidiyorum ldh kan tahlili önemli yükselmemesi gerekiyo yükselirse alcak hemen 2 hafta öncede girmiştim doplere sıkı takipteyim yani anlıyacağınız

oyyyy:53: Allah kimselere vermesin yaa, insan nefsi nelere yol açıyo...

0nca yaşanılanın üzerine o da kendince haklı tabiki.. Allah sağ salim kucağınıza teslim etsin inşallah serabım.. :16:

amin canım ...herkes sağ salim kucakların alsın..o mis kokuyu çeksin ciğerlerinin her köşesinde hissetsin...:16:

Slm kızlar bu sbh oğluşumu sağ salim kucağıma aldım.rabbim hepinize kolaylık versin.sezaryen olacak arkadaşlar epidural den ve sezeryandan korkmayın derim.epidural de sedyenın üstünde one doğru eğildim ve kimse tutmadı.çok basit bişey sonrası zaten hissetmiyosunuz.zor olan kısmı odanıza gelince.onu da ağrı kesicilerle hallediyolar.ben hasta besi 1 kere bağladım suan iç çamşırımı giydim pedimi koydum.tek başına tuvalete gidebiliyorum:16:daha ne olsun.ama bebeğim 3.600 be boynunda kordon yoktu:50:yani daha içimde kalabilir ve normal yapabilirdim.dr dediklerini mümkünse takmayın.ama oğluşum sağ salim kucagımda.ancak dün gece 12 den beri açım.hala gaz çıkarmamı bekliyolar ve ben çıkarmadım.onun için sütüm yok:50:

gozun aydın cnm

kızlar merhaba biz eve çıktık.dün sabah 9da sezeryan oldum.epidural ilginç bi deneyimdi :) kızım 3.570 gr 53 cm doğdu dünyalar güzeli bir prenses :) ilk yürüyüş çok zorlu oldu 2. de öyle ama bugün artık kendim tuvalete gidebiliyorum sanırım yarın daha iyi olucam çok uzun yazamıyorum herkese iyi dilekleri duaları için çooook teşekkür ederim darısı başınıza artık :)
Ay ne guzel evine de çıkmışsin :)
Darısı bizlerin basına insallah.
söyledim kuzu masaj hakkında araştırma yapıyordum dedim...ay utandım ne bileyim....aynen ne hallere düşüyoz demek ki fazla merak iyi bişi değilmiş...:17::17:eskiden masaj mı varmış diyo..herkes çatır çatır doğurmuş..neden taktın diyo bu kadar normal doğuma..kendini strese sokuyorsun başka birşey değil dedi...
Eskiler yapmıyordu diye biz de mı yapmiyalim :))
Eskilerde daha farklı bilgiler vardı bizim bilmediğimiz. Belki onlar bile sürüyordu ;)
Olursa normal olsan diye uğraşıyoruz deseydin :))
Simdi 2 haftada bir gidiyorum ya tam ilkel yontemler var turkiye ile kiyaslaninca uc arkadasim burda dogum yapti gecen aylarda herseyden cok memnunlar bakalim gorecez bizim siramiz gelince en guzeli dogum sonrasi eve gelip 15 gun boyunca seni ve bebegi kntrol etmeleri :: ) Bence
Dogum sonrasi servis iyimis.
Eki Görüntüle 816078
işte bu da kızımın beşiği gördükçe sabırsızlanıyorum allahım içinde büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize:16:
Iyi günlerde uyusun büyüsün insallah.
Kızlar ancak yazabildim günler çok kısa geceler uykusuz ama bebeğim yani başımda allaha şükür
Bebegin yanında olunca hersey güzeldir.
yok canım yapmayın demediler. biz zaten alternatif yolları deniyoduk genelde, hamileliğimde problem olmasa bile.
kızlardan biri hariç diğerleri ilişkinin olmasından yana, gerçekten son zamanlarda fayda ettiğini söylüyolar.. Ama bi tanesi ilişkide kadının orgazm olması zararlı olabilir diye tutturdu. Buna kafam takıldı, sonuçta rahim kasılıyo doğum başlar felan dedi. Nette araştırdık, o sırada hafif kasılmalar olur doğumu başlatıcak kadar güçlü değildir diyo.

Iliski ki dogumu tetikliyormuş canım. Hatta birisi var Ekim annelerinde iliskiye girmiş ve sancısı gelmis.
Son haftalarında gelsin bebiş diye yapabilirsiniz. Ama daha vakit varsa size kalmış yine de.

iyi akşamlar kızlar bende oğluşuma kavustum :)))))))
fazla detay yazamayacağım ama anlatılmaz bir duyguymuş .Sezeryan ile doğum gerçekleşti .Genel anestezii yapıldı .Herkese tavsiye ederim .Güle oynaya girdim ameliyat haneye ,iğnenin yapıldığı anı hatırlıyorum ,bir kalktım nedne hala almadınız dedim .oooo o iş biteli çok oldu ,dediler .Gelişme deriliği vardı .Hemen cocugumu sordum çok sağlıklı dediler.daha sonra odaya aldılar .2365 gram 46 cm olarak dunyaya geldi .İlk gun haliyle acı vardı .ama ben 5 saat sonra ayaga kalkıp yuruyus yaptım .ikinci gun daha iyiydim bugun 4. gun ınanın sankı doğuran ben değilim maşallah diyin nazar değmesin .Şimdilik tek sorunumuz oğlum meme ucu olmadığı için almakta zorlanıyor.lansınoh makıne ile bugun biraz hallettik gibi.aklınızda bulunsun gazınızın hemen çıkması için bol bol rezene çayı için şimdilik bu kadar meme olayını çözdükten sonra tekrar bilgidar ederim .Allah herkese benimki gib i doğum nasip eylesin darısı sizlerin başına

fazla detay yazamayacağım ama anlatılmaz bir duyguymuş .Sezeryan ile doğum gerçekleşti .Genel anestezii yapıldı .Herkese tavsiye ederim .Güle oynaya girdim ameliyat haneye ,iğnenin yapıldığı anı hatırlıyorum ,bir kalktım nedne hala almadınız dedim .oooo o iş biteli çok oldu ,dediler .Gelişme deriliği vardı .Hemen cocugumu sordum çok sağlıklı dediler.daha sonra odaya aldılar .2365 gram 46 cm olarak dunyaya geldi .İlk gun haliyle acı vardı .ama ben 5 saat sonra ayaga kalkıp yuruyus yaptım .ikinci gun daha iyiydim bugun 4. gun ınanın sankı doğuran ben değilim maşallah diyin nazar değmesin .Şimdilik tek sorunumuz oğlum meme ucu olmadığı için almakta zorlanıyor.lansınoh makıne ile bugun biraz hallettik gibi.aklınızda bulunsun gazınızın hemen çıkması için bol bol rezene çayı için şimdilik bu kadar meme olayını çözdükten sonra tekrar bilgidar ederim .Allah herkese benimki gib i doğum nasip eylesin darısı sizlerin başına

Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin sağlığı iyi olduktan sonra kilonun hiç önemi yok ben sormuyorum bile sana ve bebişine maşallah diyelim inşallah biz de senin gibi sağlıklıca kucağımıza alırız tavsiyen için de çok sağol kendine ve bebişine çok iyi bak :)

fazla detay yazamayacağım ama anlatılmaz bir duyguymuş .Sezeryan ile doğum gerçekleşti .Genel anestezii yapıldı .Herkese tavsiye ederim .Güle oynaya girdim ameliyat haneye ,iğnenin yapıldığı anı hatırlıyorum ,bir kalktım nedne hala almadınız dedim .oooo o iş biteli çok oldu ,dediler .Gelişme deriliği vardı .Hemen cocugumu sordum çok sağlıklı dediler.daha sonra odaya aldılar .2365 gram 46 cm olarak dunyaya geldi .İlk gun haliyle acı vardı .ama ben 5 saat sonra ayaga kalkıp yuruyus yaptım .ikinci gun daha iyiydim bugun 4. gun ınanın sankı doğuran ben değilim maşallah diyin nazar değmesin .Şimdilik tek sorunumuz oğlum meme ucu olmadığı için almakta zorlanıyor.lansınoh makıne ile bugun biraz hallettik gibi.aklınızda bulunsun gazınızın hemen çıkması için bol bol rezene çayı için şimdilik bu kadar meme olayını çözdükten sonra tekrar bilgi ederim .Allah herkese benimki gib i doğum nasip eylesin darısı sizlerin başına

Allah analı babalı büyütsün canım. Maasallah iyi olman da cok guzel.

gözun aydın canım Allah analı babalı buyutsun rezeneyı yazdım

Ay ne güzel bir sürü kişi doğum yapmış sezaryen ve spinal,korkmayın demişler ama insan kendi denemeden korkuyor valla. Yarın sabah ben de oğluma kavuşacağım inşallah. Çok tuhaf duygular içindeyim kızlar nolur dua edin. Şimdi son eksiklerime bakıyorum, valizimi hazırladım kontrol edicem bi daha,evimi toplayacağım bakalım bu gece uyuyabilecek miyim? Eskiden ÖSS kpss falan sınavlara gireceğimiz zaman böyle heyecanlanırdım. Tabi ki bu daha farklı ama ne bilim işte.Kafam dağılsın diye evle uğraşim biraz.

Canım benim 12 ekimde sezeryan olcak preeklempsi açısından kontrol altındayım o yüzden 2 kere gidiyorum ldh kan tahlili önemli yükselmemesi gerekiyo yükselirse alcak hemen 2 hafta öncede girmiştim doplere sıkı takipteyim yani anlıyacağınız
hımm anladım canım geçmiş olsun dikkat et kendine

allah analı babalı büyütsün daha önce de yazmıştım sana da yazayım eczanelerde silikon meme ucu satılıyor bebişler onu alabiliyor canım biz eltimde denedik onun da meme ucu yoktu ve bebiş alamıyordu onun sayesinde kolayca alıştı emmeye

Ay ne güzel bir sürü kişi doğum yapmış sezaryen ve spinal,korkmayın demişler ama insan kendi denemeden korkuyor valla. Yarın sabah ben de oğluma kavuşacağım inşallah. Çok tuhaf duygular içindeyim kızlar nolur dua edin. Şimdi son eksiklerime bakıyorum, valizimi hazırladım kontrol edicem bi daha,evimi toplayacağım bakalım bu gece uyuyabilecek miyim? Eskiden ÖSS kpss falan sınavlara gireceğimiz zaman böyle heyecanlanırdım. Tabi ki bu daha farklı ama ne bilim işte.Kafam dağılsın diye evle uğraşim biraz.

hadi bakalım mutlu sona geldin allah sağ salim kavuştursun,,okunmuş şekerini,pirincini kontrol et yanına al diyesim geldi sen böyle yazınca:1::1:

çantana neler koydun bıze yaz ozaman canım kafan dağılsın

iyi akşamlar kızlar,nasılsınız?:3:Doğuran mı var bgn?:53: Benim keyfim yerinde çok şükür:nazar:Babaannem kendine geldi,meğer köyde biri ilaç niyetine bir ot tavsiye etmiş kadını 2 gündür perişan etti,biraz daha alsaymış..Allah korusun..:43:
Bugün ağdacıma gittim bir güzel temizlendim,artık doğuma tam olarak hazırım:1:

iyi akşamlar kızlar,nasılsınız?:3:Doğuran mı var bgn?:53: Benim keyfim yerinde çok şükür:nazar:Babaannem kendine geldi,meğer köyde biri ilaç niyetine bir ot tavsiye etmiş kadını 2 gündür perişan etti,biraz daha alsaymış..Allah korusun..:43:
Bugün ağdacıma gittim bir güzel temizlendim,artık doğuma tam olarak hazırım:1:

gozunuz aydın canım ne otuymuş o okadar ya
hadı rahatladın bende yarın yapıcam dogumdan 1 gun oncemı yapsam dedım ama ne olur olmaz yrın yapayım dedım

Back