2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin allaha şükür çok iyiyim sadece gece uykusuz geçiyor .sezeryan sonrası daha zor geçer sanıyordum ama bugün biraz temizlik bile yaptım .korkmayin sakin herşey geçiyor bebeğim olunca herşey unutuluyor .ama birkaç öneri hasta bezi mutlaka alın sezeryan da çok gerekli.iki gecelik aldım yetmedi bana.ve yanınızdaki kişi mutlaka deneyimli olmalı

sezın su avızeyıde değişsen olmazmı tatlım

neden canım uymamış mı yenı aldım bunu perdeye uysun dıye ama şapkaları gelmedı daha lambalar gozukmıcek $IMG_0347.jpg

hımm hiçbir şey olmaz canım zaten olacak olsa doktor yasaklar bize yasak filan demedi mesela demekki bir sakıncası yok daha önce düşük tehlikem olduğunda yasak demişti mesela şimdi serbest

ayy en nefret ettiğim şey gözümün önünde uçuşan cisimler bende de oluyor genelde tansiyonum düşük çıkıyor sadece geçenn gün doktora gittiğimde 11-7ydi onun haricinde 9-6 yada 10-6 çıkıyordu
bize de şimdiye kadar hiç cinsellik konusunda birşey demedi kuzum ya, sorun olucağını sanmıyorum ama ne biliyim bi an tereddüt ettim. gerçi şöyle bişeyde var, zaten sadece eşler için bunu yapmakta saçma. tek taraflı olucak olsa ilişki olmasının anlamı olmazdı diye düşünüyorum. alternatif yollardan halledilirdi. İnsan hamileyken zaten fazla yoğunlaşamıyo, tam tat alıcakken kasılırsın yapma demeleri yersiz geldi biraz. yinede sormak istedim size. bi de nette diyo kadın kasılmaları yaşarken bebeğin kalp atımı daha da ritmikleşir ve ona tatlı bi uyku halinde yansır diye.
Bol su iç düşük olduqunda canımcım, bi de tuzlu ayran ya da yemeklere katacağın bir iki diş sarımsak fayda ediyo :)

Son düzenleme:
Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin allaha şükür çok iyiyim sadece gece uykusuz geçiyor .sezeryan sonrası daha zor geçer sanıyordum ama bugün biraz temizlik bile yaptım .korkmayin sakin herşey geçiyor bebeğim olunca herşey unutuluyor .ama birkaç öneri hasta bezi mutlaka alın sezeryan da çok gerekli.iki gecelik aldım yetmedi bana.ve yanınızdaki kişi mutlaka deneyimli olmalı

canbebe hasta bezı aldım ben canım ıcınde 8 tane var yetermkı sn bıze tavsyelerını soyle

slm kızlar nasılsınız? bizimde bugün kontr. vardı. kordon dolananlar kervanına bizde katıldık oğlumla. allah yardımcımız olsun

selam kızlar 2 gun once amnıon sıvısı bulanıklıgımı yazmıstım radyolojı uzmanı bı sorun olmadıgını soyledı. bu sabah kalktım 2 damla su gıttım wc ye gırdım peceteyle sılerken jelımsı pembe akıntım geldım yanı nısanım:) dr da zaten kontrolum vardı gıttım dr alttan muyene yaptık ya gecen ondan dedı ama bu nısan bence nst de dogru duzgun baglayamadılar neyse dr a gıttım bebek ınmemıs dedı dr salı gunu bı daha gel dedı yolladı ama karnım suan sureklı adet olcakmısıım gıbı agrıyor heralde aksama sıklascak bu agrı Rabbım hepımıze yardım etsın:(

canım sağlıklı bir şşekilde kucağına alırsın inşallah..korkma bak bir sorun yokmuş...

Selam kızlarr..
Misafirlerimizi gönderdim geldim, çok iyi oldu gelmeleri sevdiğim insanlardı..
Bu arada cinsellik konusu açıldı kızlarla konuşurken ve aklım karıştı açıkcası.. Her zaman ki gibi yine size danışmak istedim :17::17: ama bi yandan da utandım yavv :78:

niye utanıyon kız...biz unuttuk o işi kapadık o defterleri şimdicik.. :60::60:

gözünaydın canım. allah analı babalı büyütsün..

bize de şimdiye kadar hiç cinsellik konusunda birşey demedi kuzum ya, sorun olucağını sanmıyorum ama ne biliyim bi an tereddüt ettim. gerçi şöyle bişeyde var, zaten sadece eşler için bunu yapmakta saçma. tek taraflı olucak olsa ilişki olmasının anlamı olmazdı diye düşünüyorum. alternatif yollardan halledilirdi. İnsan hamileyken zaten fazla yoğunlaşamıyo, tam tat alıcakken kasılırsın yapma demeleri yersiz geldi biraz. yinede sormak istedim size. bi de nette diyo kadın kasılmaları yaşarken bebeğin kalp atımı daha da ritmikleşir ve ona tatlı bi uyku halinde yansır diye.
Bol su iç düşük olduqunda canımcım, bi de tuzlu ayran ya da yemeklere katacağın bir iki diş sarımsak fayda ediyo :)
korkma canım birşey olmaz zaten lohusalıkta tık olmayacak o yüzden bugünlerin kıymetini bil:1::1:
ben de ayran içiyoru o zamnla iyi geliyor

benim 14/9 çıkıyor Cnm zaten.çıkınca farkediyorum
limonu sık biraz sulandır iç tansiyonun çıktığında canım, limon tansiyonu düşürür.
senin suan normal sınırda, daha fazlası tehlike demektir. 0 zamanlarda da müşehade altına alıyolar önce.

slm kızlar nasılsınız? bizimde bugün kontr. vardı. kordon dolananlar kervanına bizde katıldık oğlumla. allah yardımcımız olsun
hoşgeldin canım, kordon konusuna sakın takılıpta canını sıkma, insanı korkutan çok oluyo ama kulaklarını tıka şimdiden. çünkü takip altında olduğun bi doktorun var. bu arada bebişinin durumu nasılmış, kilosu felan ?

korkma birşey olmaz inşallah canım burda okuduktan sonra birz araştırmıştım da birçok kii de oluyormuş

2. hamileliğim ilk defa duydum cnm aklımızda bulunsun bakalım

canım sağlıkçıyım ve türkiyede ben de kimseden duymamıştım ama ben yurtdışındayım ve burda soğuk su içirtiyorlar,nst de hareket olmayınca hemen buz gibi su verip bi de sırt üstü yatırıyorlar,azıcık ta bebeği oynatınca hareket ediyor....

sızdemı canım bızde bugun kontroldeydık bızımkının kordonu gvsemiş boynundan uzak duruyooooooo benı gozunun onune al hiç bişey olmuyo canım sadece ben 3 gunde bır gıdıyordum hastaney merak edıp radyologa gorundun mu ımperıalde mıydın canım

korkma canım birşey olmaz zaten lohusalıkta tık olmayacak o yüzden bugünlerin kıymetini bil:1::1:
ben de ayran içiyoru o zamnla iyi geliyor
ben sadece eşim için çalışıyordum kuzu ya :1::1: ama bak şimdi sen böyle diyince aklımı çeldin, du ben bi süpriz yapim :1::1:
bnde genelde ayrana yöneliyorum ya da zeytin yiyorum o da tuzlu ya. bu arada sarımsak da demiştim ama önce dene kuzu, genelde düşürsün diye yiyolar ama çoğu insanda çıkarıyo tansiyonu.

niye utanıyon kız...biz unuttuk o işi kapadık o defterleri şimdicik.. :60::60:
bende kendi adıma unutmustum serabım bayadır ama linadan sonra tekrar açmaya karar verdim, kızlarda etkiledi beni :1::1:

baya iş yapıp yorulmuşsun senin bebiş bugünlerde gelmeye mi niyetleniyor nedir arada yokluyor sanki

o keyifsizlik oluyor malesef arada hatta ben de çoğunlukla oluyor yemeğimi bile yapasım gelmiyor:31::31:

hadi sağ salim al inşallah kucağına kolay bir doğum olsun

canım sanki her an adet olacak ibi mi benim de 2 gündür bebk orda harket ediyor yani kasıklarda,bir de adet olacak gibi hissediyorum kendimi ona benzer bir ağrı var
valla bilmiyoum sol kaburgmda son zamanlarda çok acıyor bundan onra çok yomuycm kendimi 37 oldum
masallah Cnm

dr nst ile ilgili hicbirsey demedi 2 saniye baktı herşey iyi dedi

linacigim idrarimda yanma oluyor akintilar çoğaldı
rengi değişti ve kaşıntı var dr söyledim ama ilgilenmedi
diğer dr bu sikayetlerimde fitil vermişti

masallah kız senin bebis 4 kiloyu geçecek

sende dr degistir istersen Cnm

bu gidişle doguramayacagim dr doğumla ilgili birşey demedi
haftaya 39 haftalık olacaz ama ne muayene yaptı ne de doğumla
ilgili konuştu 3 dk sürdü sadece:19:
nasıl muayn etmez nasl doktor anlmdım
selam kızlar 2 gun once amnıon sıvısı bulanıklıgımı yazmıstım radyolojı uzmanı bı sorun olmadıgını soyledı. bu sabah kalktım 2 damla su gıttım wc ye gırdım peceteyle sılerken jelımsı pembe akıntım geldım yanı nısanım:) dr da zaten kontrolum vardı gıttım dr alttan muyene yaptık ya gecen ondan dedı ama bu nısan bence nst de dogru duzgun baglayamadılar neyse dr a gıttım bebek ınmemıs dedı dr salı gunu bı daha gel dedı yolladı ama karnım suan sureklı adet olcakmısıım gıbı agrıyor heralde aksama sıklascak bu agrı Rabbım hepımıze yardım etsın:(
ALlah hyırlısını versin olabiilir valla
yok canım yapmayın demediler. biz zaten alternatif yolları deniyoduk genelde, hamileliğimde problem olmasa bile.
kızlardan biri hariç diğerleri ilişkinin olmasından yana, gerçekten son zamanlarda fayda ettiğini söylüyolar.. Ama bi tanesi ilişkide kadının orgazm olması zararlı olabilir diye tutturdu. Buna kafam takıldı, sonuçta rahim kasılıyo doğum başlar felan dedi. Nette araştırdık, o sırada hafif kasılmalar olur doğumu başlatıcak kadar güçlü değildir diyo.
önceki hamileliğimde bana 30 ların bşında filan yasaklmıştı bu kez konu dhi çılmdı farklı dokor benim önceki tüp bebekti bu kez dondulmuş mbriyo
Kızlar ancak yazabildim günler çok kısa geceler uykusuz ama bebeğim yani başımda allaha şükür
ALlah anlı babalı büyütün
canbebe hasta bezı aldım ben canım ıcınde 8 tane var yetermkı sn bıze tavsyelerını soyle
bizim hst veriyomuş

Hasta bezi sezeryan olanlara 4 tane falan yeter çünkü eğilemiyorsun yürümek zor ilk gün .göğüs kremi şart benim o kadar surmeme rağmen kanadı çok canım yandı sütum gelmedi iki gün .gelmeyince iki gün sadece iki kere mama verdim biberon değil kaşıkla verdim .allaha şükür şimdia akiyor göğüslerim yılmadım kanadı ama zafer benim.bebeğim için 3 takım yetti iki gün kaldik zaten hastanede.benden bu kadar kızlar

sızdemı canım bızde bugun kontroldeydık bızımkının kordonu gvsemiş boynundan uzak duruyooooooo benı gozunun onune al hiç bişey olmuyo canım sadece ben 3 gunde bır gıdıyordum hastaney merak edıp radyologa gorundun mu ımperıalde mıydın canım
ayyy bak ben bu haberini yeni duydum sezinimmmmmm çok sevindimmm gözünaydın canım benimm, Allah hepimizin bebişini korusun, sağ salim bizlere kavustursun insallah :16:

ben sadece eşim için çalışıyordum kuzu ya :1::1: ama bak şimdi sen böyle diyince aklımı çeldin, du ben bi süpriz yapim :1::1:
bnde genelde ayrana yöneliyorum ya da zeytin yiyorum o da tuzlu ya. bu arada sarımsak da demiştim ama önce dene kuzu, genelde düşürsün diye yiyolar ama çoğu insanda çıkarıyo tansiyonu.

bende kendi adıma unutmustum serabım bayadır ama linadan sonra tekrar açmaya karar verdim, kızlarda etkiledi beni :1::1:

kız allah iyiliğini versin:1::1:
sarımsak genelde yemeklerimde kullanırım canım o da dediğin gibi belli olmuyor bazılarında yükseltiyor bazılarında düşürüyor

Back