Canım benim dün kontrolüm vardı doktor suyun azalmış dedi çok canım sıkıldı bol su iç falan dedi ama şu kadar demedi birde ağrım 40 larda çıktı bilmiyorum yakın mı değil mi doğum artık sabırsızlanıyorum sezaryan olmak istemiyorum
Ne kadar su içmem gerektiğini söylemiyor dr.lar ama ben zorlanmadan zaten çok içiyorum 4lt su içmeme rağmen suyumun az olduğunu daha önceki kontrollerimde söylemişti bir kez ama sanırım o anlık bişey diye düşünüyorum hastaneye giderken az içmiş olabilirim diye düşündüm bence çok stress yapmamak gerek bu konuyu sen yine içebildiğin kadar iç ihmal etme de birşey olmaz hayırlısıyla kucaklarız bebiklerimizi...
sancı durumuna gelince ben geçen hafta ilk kez nst ye bağlandım hiç ağrım yoktu sancım 60-80 arasında çıktı hissetmiyordum bu hafta 0 - 40 arası oynadı ama alttan baskı hissediyorum kemiklerimi hissediyorum sızlıyor resmen ama sancı nasıl bişey anlamıyorum ki, nst de ki kız bana bacaklarını yukarı karnına doğru çek dedi sancım 4 ü gösteriyordu yani sıfıra yakındı çekince sancım aniden 50lere 60 lara çıktı böyle de birşey öğrendim esprisine bir kaç kez yaptım öğrendim ya :)