2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım zeytinyağına başla istersen...açılmayı o kolaylaştırıyormuş bilgin olsun...

Evet canım baslıyayım normalmı sezeryanmı olucagım netlesmedı ama en azından sımdıden elımden gelenı yapayım ben ama nasıl yapıcam tam olarak bılemıyorumda göbüşten zorda olur

Evet canım baslıyayım normalmı sezeryanmı olucagım netlesmedı ama en azından sımdıden elımden gelenı yapayım ben ama nasıl yapıcam tam olarak bılemıyorumda göbüşten zorda olur

eylül annelerinden eşlerine yaptıranlar var canım...:17::17:bende pazartesiye kadar bekleyeceğim..benim pazartesi netleşir büyük bir ihtimal sezeryan mı normal mi..eğer normal olur derse bende başlayacağım yağa...

Kızlar ben çıkıyorum, çok fazla sıkılıyorum artık yaa.. kv ile bişiler yapıcaz mutfakta, tabi ben dayanabilirsem yapıcam :1: kendinize iyi bakın görüşürüz :54:

puffff 40. haftaya girdim ne bi sancı ne bi ağrı....stres oldum iyiceee...bu stresimi azaltacak ne yapabilirimki...bi de arkadaşlar ilk doğumda sancıları azar azar mı olmalı,yani bir iki gün azar azar yoklar mı yoksa bir anda şiddetli başlayabilir mi...Allah günah yazmasın da sıkıldım artık,doğsun istiyorum...dün sinirimden oturdum gece gece ağladım yaaa....bebeğin durumunu da bilmiyorum,suyu nasıl,plesanta ne durumda...içimi nasıl rahatlatıp bekleyecem bir hf daha...
bi de arkadaşlar siz simgeleri nerden yüklüyorsunuz,ben simge yükleyemiyorum

cnm stres yapma bebeğin doğru zamnı bekliyodur illaki bide cinsiyetin neydi 41 haftada doğan cocuk sayısıda cok bnce telaş yapmana gerek yok inş. hayrlısıyla kucağına alırsın

Canım bebgin gelişimi her hafta degisebiliyor benim bildigim. Bazen ileri oluyor bazen geri kalıyor. En iyi sonuc sata gore hesaplansın degil mıdır? Oldun ya Ekim annesi ol :) hayırlı zamanda gelsin bebegin insallsh.

Maasallah kızın. Her Dr farklı uygulama yapıyor canım. Kac haftan vardı senin? Aslında nst ye baksa sen rahat ededin. Cati muayeneyi 38 de yaptı benimki de.

Gelir insallsh. Benim de yok henüz sancı. Artık bekleyeceğiz. Bizim Dr birde 40 i gezerse sezaryen yaparım diyor.

canım çatı için belki haftaya kontrolde yapar ama nst ye alması gerekmıyo mu ben mı abartıyorum çünkü sancım var yok değil bi de bi arkadas paylaşmıştı sancım 50 cıktı ama ben hissetmedim diye ben hissediyorum bi de offf kafam cok karısık kötüyüm bugün:ssz::ssz::ssz:

eylül annelerinden eşlerine yaptıranlar var canım...:17::17:bende pazartesiye kadar bekleyeceğim..benim pazartesi netleşir büyük bir ihtimal sezeryan mı normal mi..eğer normal olur derse bende başlayacağım yağa...

Anladım canım bende baslıyayım kendım yapamazsam artık kocişe söylerim napayım :17::17: Herhangı bır zararı falan olmaz ınsallah pat dıye dogurmuyalım bırde hahah 20 gun var bana daha tabı beklerse bebişciğım :1::1: Birde masaj yapıcam dımı cnm cok ılerletmedenmı olucak?

Canım benim dün kontrolüm vardı doktor suyun azalmış dedi çok canım sıkıldı bol su iç falan dedi ama şu kadar demedi birde ağrım 40 larda çıktı bilmiyorum yakın mı değil mi doğum artık sabırsızlanıyorum sezaryan olmak istemiyorum

Ne kadar su içmem gerektiğini söylemiyor dr.lar ama ben zorlanmadan zaten çok içiyorum 4lt su içmeme rağmen suyumun az olduğunu daha önceki kontrollerimde söylemişti bir kez ama sanırım o anlık bişey diye düşünüyorum hastaneye giderken az içmiş olabilirim diye düşündüm bence çok stress yapmamak gerek bu konuyu sen yine içebildiğin kadar iç ihmal etme de birşey olmaz hayırlısıyla kucaklarız bebiklerimizi...

sancı durumuna gelince ben geçen hafta ilk kez nst ye bağlandım hiç ağrım yoktu sancım 60-80 arasında çıktı hissetmiyordum bu hafta 0 - 40 arası oynadı ama alttan baskı hissediyorum kemiklerimi hissediyorum sızlıyor resmen ama sancı nasıl bişey anlamıyorum ki, nst de ki kız bana bacaklarını yukarı karnına doğru çek dedi sancım 4 ü gösteriyordu yani sıfıra yakındı çekince sancım aniden 50lere 60 lara çıktı böyle de birşey öğrendim esprisine bir kaç kez yaptım öğrendim ya :)

cnm stres yapma bebeğin doğru zamnı bekliyodur illaki bide cinsiyetin neydi 41 haftada doğan cocuk sayısıda cok bnce telaş yapmana gerek yok inş. hayrlısıyla kucağına alırsın

cinsiyeti kız...Allahtan cinsiyetini söylediler,yaklaşık 5-6 yıl öncesine kadar cinsiyet bile söylenmiyormuş,yengem +27. haftada sezeryana alınmıştı,erken doğumdu,cinsiyetini o zaman bile söylemediler,hatta bi erkek bi kız ismi düşünün,olur da bebeği kurtaramazsak ismi olsun demişler yaaa çok duygusuz soğuk insanlar burdakiler...Allahtan yeğenim sapa sağlam şu an,ama büyük bir travma yani...

Hangi ulkedesin sen canım.

Danimarka canım,sitede benim durumumda olan bir iki arkadaş daha var,onlar başka ülkelerde yaşıyor,hep aynı problemlerimi yazıp duruyorum,kimse yadırmasın lütfen,çok stres oldum...
Yok canım anlat tabii ki.
Benım çatı cokta normal degılmıs ne yapsam kızlar şu egzersızleremı baslasam acaba belkı yararı olur hayırlısı tabi
Hangi egzersiz onlar?
canım çatı için belki haftaya kontrolde yapar ama nst ye alması gerekmıyo mu ben mı abartıyorum çünkü sancım var yok değil bi de bi arkadas paylaşmıştı sancım 50 cıktı ama ben hissetmedim diye ben hissediyorum bi de offf kafam cok karısık kötüyüm bugün:ssz::ssz::ssz:
Aslında 35 den sonra alıyorlar.
Anladım canım bende baslıyayım kendım yapamazsam artık kocişe söylerim napayım :17::17: Herhangı bır zararı falan olmaz ınsallah pat dıye dogurmuyalım bırde hahah 20 gun var bana daha tabı beklerse bebişciğım :1::1: Birde masaj yapıcam dımı cnm cok ılerletmedenmı olucak?

Canım perine masajı diyorlar ona. Google da arat bulursun nasıl yapılacağını.
Benim esim de ben yaparım ama devamında ne olur bilemem dedi :)

cinsiyeti kız...Allahtan cinsiyetini söylediler,yaklaşık 5-6 yıl öncesine kadar cinsiyet bile söylenmiyormuş,yengem +27. haftada sezeryana alınmıştı,erken doğumdu,cinsiyetini o zaman bile söylemediler,hatta bi erkek bi kız ismi düşünün,olur da bebeği kurtaramazsak ismi olsun demişler yaaa çok duygusuz soğuk insanlar burdakiler...Allahtan yeğenim sapa sağlam şu an,ama büyük bir travma yani...

anladım cnm hurma ye bnce sen

eylül annelerinin topiğine yaz istersen canım ne zaman başlamışlar onlar..tecrübeliler bizden...bizden başlayan var mı bilmiyorum...

kızlar mrb nasılsınız dogum yaptım ben genel anestezı ile gercekleştı dogumum baska dogum yapan arkadas varmı son gunlerde?umarım herkez ıyıdır

Son düzenleme:
Senın catı kontrolu yapılmadı dımı cnm daha? Bebişin topluydu galıba maşallah :nazar::nazar: Ben de cok merak edıyorum normalmı sezeryanmı dıye her ıkısındende korkuyorum zaten poff

benim çatı muayenem yapılmadı canım ayın 19unda gittiğimde kilosu fazlaydı..30una randevu verdi...bakalım pazartesiyi bekliyoruz...zaten sezeryan derse çatıya gerek yok herhalde yapmaz...

puffff 40. haftaya girdim ne bi sancı ne bi ağrı....stres oldum iyiceee...bu stresimi azaltacak ne yapabilirimki...bi de arkadaşlar ilk doğumda sancıları azar azar mı olmalı,yani bir iki gün azar azar yoklar mı yoksa bir anda şiddetli başlayabilir mi...Allah günah yazmasın da sıkıldım artık,doğsun istiyorum...dün sinirimden oturdum gece gece ağladım yaaa....bebeğin durumunu da bilmiyorum,suyu nasıl,plesanta ne durumda...içimi nasıl rahatlatıp bekleyecem bir hf daha...
bi de arkadaşlar siz simgeleri nerden yüklüyorsunuz,ben simge yükleyemiyorum

bi kaç önerim olabilir

hurma yemeye başlabilirsin
mümkün olduğu kadar çok yürü ve merdiven çık
eşinle ilişkiye girebilirsin onun çok hızlandırdığını söylüyorlar

Back