- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) bizim de aynı ilk 3 yıl ayrıydık... Dünyanın kavgasını da etsek o yatağa ayrı girilmez. Hep yastığı benimkine bitişik, bu yaz çok zorlandım. Zaten çok sıcak, ateş basıyor bir de onun nefesi ensemde :) azıcık uzaklaş diyorum alınıyor... heheheh sırnaşıklığı benim de hoşuma gitmiyor değil :)
Söyledin mı masaj arıyordum yanlışlıkla oldu diye :)evet ücretliymiş...neyse ki kociş iptal ettirdi...ay nasıl utandım eşimden...oluyor böyle şeyler niye stres ediyon diyo ama resmen utandım adamın karşısında...
daha masaj falan da yaptırmam...![]()
ben 2005 te atandım,8,5 senedir mebdeyim,şu an doğum iznindeyim
slm anneler şu an kontrolden
geldik kızim 3640 grm 50 cm
olmuş.tansiyonum yüksek
çıktıbebeğinizin herşeyi iyi
nst iyi dedi dr sancilarimi söyledim
normal dedikeşke dr hiç degistirmeseydim
hiç ilgilenmedi dr çok sancim variki gün içinde
eski dr gidecegim sinir oldum dr![]()
ayy neguzelllllllllllllllllll hangı okulda ben 2003 te unıv. ye gıttım çok ortak yanımız vzarmış senı ekledım arkadaş olarak kabul ettın mı trabznda nerde ouruyosun ben başarı dwrsanesınd calştım 2 yıl burda 1 yıldrda evdeyım
kz 4 kılo dogurucan yeter ne solladın bızı benım kız azartesı 3200 du bugun 3016 çıktı anlamadımkı
ben 2004te mezun oldum,Aydınlıkevlerde oturuyorum,okulum Akçaabatta
Söyledin mı masaj arıyordum yanlışlıkla oldu diye :)
:)) kız niyeee. Ay ne hallere düşüyoruz yaaa cok gülüyorum.
kızlar merhaba biz eve çıktık.dün sabah 9da sezeryan oldum.epidural ilginç bi deneyimdi :) kızım 3.570 gr 53 cm doğdu dünyalar güzeli bir prenses :) ilk yürüyüş çok zorlu oldu 2. de öyle ama bugün artık kendim tuvalete gidebiliyorum sanırım yarın daha iyi olucam çok uzun yazamıyorum herkese iyi dilekleri duaları için çooook teşekkür ederim darısı başınıza artık :)
ne guzel duzenını kurmuşsun gercı bır egelının trabzondaa yaşaması ılk zamanlarda zor oluyor alışmak mesafe uzak kızın nasıl erken doğmuş kaç kılo doğmuştu bızımkı bugun 3 cıktı anlamdım pazrtsı 3200 du 4 byutluda
Hadi bakalım git gor kızcağızını :)
Benim oğlum da cok hareketli ve sert vuruyor bu gece.
Aynıyiz seninle.
İngiltere de imkanlar iyidir aslında öyle degil mı?
Doğumun kolay olur insallah.
Yurtdışında zaten genelde normal dogum yaptırıyorlar seçme hakkın yok. Sadece acil bir durumda sezaryen.
Haftada bir mi gidiyorsun muayeneye.
kızlar merhaba biz eve çıktık.dün sabah 9da sezeryan oldum.epidural ilginç bi deneyimdi :) kızım 3.570 gr 53 cm doğdu dünyalar güzeli bir prenses :) ilk yürüyüş çok zorlu oldu 2. de öyle ama bugün artık kendim tuvalete gidebiliyorum sanırım yarın daha iyi olucam çok uzun yazamıyorum herkese iyi dilekleri duaları için çooook teşekkür ederim darısı başınıza artık :)
selam kızlar nasılsınız.. bugün benim oğlan çok korkuttu annesini öğlene kadar tek bi hareketini hissetmedim tatlı yedim olmadı karnımın şeklide farklı geldi bişey oldu sandımsağlık ocağına gittim ebemiz kalp atışları gayet güzel dedi bebek kanala yerleşiyomuş aşaya inmiş hazırlıklı ol heran gelebilir dedi .. rabbim acılarını göstermesin öğleye kadar resmen dünyam zindan olmuştu oyy
![]()