2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Allah analı babalı büyütsün canım.
Hayırlısı bu dogum sekliymis.
Sütun de gelir insallsh biran once.

Benimde tup canım. Bende normali deneyeceğim sonra gelmezse, sezeryan olur.

inş. cnm hayırlıyla oda olur senin haftanda yaklaşıyor artık, biz napalım daha 35 deyiz çooooook var oğlumun gelmesine teyzesi ama sağlıkları yerinde olsunlarda zamanında gelsinler bu kadar sabrettik, biraz daha sabrederiz :)

gözünaydın cnm, pazartesi günü mis kokuluna kavuşuyorsun ne güzellllllll :) darısı bizlerin başına :)

iyi geceeler kızlar sabah dr gıdıcem benn kızımı görmeye amelıyat oncesı tahller yapılcak gorusuruz

hadi cnm inş. güzel haberlerle gelirsin annesi elifimiz son kordonundan kurtulduğu haberini de duyarız inş. senden de sende biraz daha olsa haftalarını rahat atlatırsın cnm...

günaydın kızlar bu gün evlilik yıldönümümüz ben bişey yapamicam bu sene kocişten bekliyorum bakalım napcak :123:

Son düzenleme:

neeeeeeeeeeeee acaba bende de doğum başlamış olabilir mi? Dün bahsetmiştim bacaklarımdan bi miktar su indi,dün belim çok ağrıyordu, karnım taş gibiydii, kasıklarımda da sancım vardı bide akşama kadar büyük tuvaletim varmış gibi gidip geldim ama bişey olmadı :18::18::18::18: bebişte çok hareketli şuan yine karnım taş gibi ama bizim paşa elleriyle gene kazı çalışmasında acaba doğumum başladı mı ki????? kontrolümde yarındı...napsam ki???

cnm gözünaydın sağsalim bebeğini kucağına almışsın ya önemli olan o, miden boşken gaz nasıl çıkarabilirsinki ??? bende bunu anlamıyorum, inş. biran evvel gazın çıkarda bebişini doyurabilirsin annesi :)tekrar gözün aydın cnm

Gozunuz aydin en kisa zamanda bebeginizi emzirebilmeniz dilegiyle...

günaydın kızlar bu gün evlilik yıldönümümüz ben bişey yapamicam bu sene kocişten bekliyorum bakalım napcak :123:

cnm tebrikler daha nice yıllara, sen ona en güzel hediyeni hazırladın yakında kollarında olacak :) sürpriz sırası bence onda :)

gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün inşallah.belki şu anda bebişinle emişiyorsunuzdur
darısı bizim başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…