2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
tatlım ıyı yaptın her an bebiş gelebilir[/QUOTE]

Gelse keşke kedimi temizliğe mi vursam şöyle iki çekyat çeksem iki perde taksam biraz da yerleri silsem sancı tutar mı dellendim iyice

Ben geceleri horul horul uyuyordum önceden şimdi artık stresten uyuyamıyorum kolay oğum seneryolaraı yazıyorum :9:
Şimdi devlet hastaneleride suda doğum başlatıyormuş sanırım bir haber kaynagından okumuştum
Hiç biri olmadı alırım bir bebek havuzu 2 damacana su gider suda doğum yaparım :1:(malum devlet temiz olmayabilir)

Maşallah yavrum nasıl güzel poz vermiş acaba doğduğunda rsimleri karşılaştırınca ayısını gibi oluyormu yoksa suda oldugu için farklımı çıkıyor bu rsimlerde..
Sağol tatlım Doğunca buruşuk minnacık birşey oluyorlar
:1::1:
hevuk, flower'ın sana ihtiyacı var. 39. haftaolmuş ve doğum belirtisi yokmuş... :61:

ay maşallah o ne güzel ultrason görüntüsü öyleeee :nazar:
ben ameliyatlı olduğum için iç doku bozulduğundan net görüntü alamadılar :43: çok merak ediyorum oğlumu
Kız paşa sürpriz yapacak bakalım sana mı benzeyecek
Yoksa babasına mı:21:

Zulluuuu ne güzel çıkmış maşallah bizimki poz vermiyor adam akıllı bir resmi yok inşallah sağlıklı sıhatli acısız ağrısız dünyaya gözünü açar

Ben geceleri horul horul uyuyordum önceden şimdi artık stresten uyuyamıyorum kolay oğum seneryolaraı yazıyorum :9:
Şimdi devlet hastaneleride suda doğum başlatıyormuş sanırım bir haber kaynagından okumuştum
Hiç biri olmadı alırım bir bebek havuzu 2 damacana su gider suda doğum yaparım :1:(malum devlet temiz olmayabilir)

Maşallah yavrum nasıl güzel poz vermiş acaba doğduğunda rsimleri karşılaştırınca ayısını gibi oluyormu yoksa suda oldugu için farklımı çıkıyor bu rsimlerde..

ahahahaha mantıklı :1::1: bu arada 3 boyutlu ultrason diye google'da görsellerde aratırsan orada doğum öncesi ultrson ve doğum sonrası bebek fotoları var. barz aynı doğuyor çocuklar :1:

tatlım ıyı yaptın her an bebiş gelebilir

Gelse keşke kedimi temizliğe mi vursam şöyle iki çekyat çeksem iki perde taksam biraz da yerleri silsem sancı tutar mı dellendim iyice[/QUOTE]

Sncın başladığında bebek inmezse zıplayabilrsin
Teyzemin kızınında bebeği inmedi sunni sancı verdiler yine inmedi sezeryana alıcakalrdı bizde zıpladık birlikte nihayet indirdik zararı olacagını sanmıyorum.
Birde birçok kez okumuştum bunu şiyyyy ilişkiy girmekte doğumu başlatabiliyormuş son haftalarda

$24304_3502740464498_2026663043_n.jpg

Buda benim oğlum kızlar burda minnak 24 haftalık bile değldir sanırım..

Gelse keşke kedimi temizliğe mi vursam şöyle iki çekyat çeksem iki perde taksam biraz da yerleri silsem sancı tutar mı dellendim iyice

alemsin ya :9::9::9:
doğumu tetikleyen birkaç şey okumuştum. ağır iş yaparsan bebeğe zarar verebilirsin. onun yerine;
1) eşinle cinsel ilişki ama eşinin içine gelmesi lazım
2) göğüs uçlarını uyarmak. bunun için ılık havluyu önce göğsünüze koyun, sonra 15 dk süt sağar gibi kremle uçlarına doğru masaj yapın. süt sağma makinesi de kullanabilirsiniz diyorlar.
3) ayak bileği, bel vb gibi hassas noktalara masaj yaptırmak
4) uzun uzun yürüyüş yapmak

aklıma bu kadar geldi. birkaç yerde okumuştum ama tam kaynakça hatırlamıyorum. 1. maddenin bu topicte örneği var :9:

Son düzenleme:

Teyzemin kızınında bebeği inmedi sunni sancı verdiler yine inmedi sezeryana alıcakalrdı bizde zıpladık birlikte nihayet indirdik zararı olacagını sanmıyorum.
Birde birçok kez okumuştum bunu şiyyyy ilişkiy girmekte doğumu başlatabiliyormuş son haftalarda[/QUOTE]

O imkansız eşim nezle oldu salonda yatıyor yürümek ve hurmaya kaldı işim ben delik defa suni sancı verdiklerinde zıplamıştım ama pek faydalı olmadı kürtaj olmuştum o kadar sancıdan sonra gerçi bunla kıyaslanmamalı sonuçta 3 kiloyu zıplatıyorsun ama suni sancı. Çok berbat yaaa :52:

O imkansız eşim nezle oldu salonda yatıyor yürümek ve hurmaya kaldı işim ben delik defa suni sancı verdiklerinde zıplamıştım ama pek faydalı olmadı kürtaj olmuştum o kadar sancıdan sonra gerçi bunla kıyaslanmamalı sonuçta 3 kiloyu zıplatıyorsun ama suni sancı. Çok berbat yaaa :52:

senin yerinde olsam (eğer satın aldıysam) süt sağma makinemi test edebilirdim mesela :52::52::52:

Slm kızlar bu sbh oğluşumu sağ salim kucağıma aldım.rabbim hepinize kolaylık versin.sezaryen olacak arkadaşlar epidural den ve sezeryandan korkmayın derim.epidural de sedyenın üstünde one doğru eğildim ve kimse tutmadı.çok basit bişey sonrası zaten hissetmiyosunuz.zor olan kısmı odanıza gelince.onu da ağrı kesicilerle hallediyolar.ben hasta besi 1 kere bağladım suan iç çamşırımı giydim pedimi koydum.tek başına tuvalete gidebiliyorum:16:daha ne olsun.ama bebeğim 3.600 be boynunda kordon yoktu:50:yani daha içimde kalabilir ve normal yapabilirdim.dr dediklerini mümkünse takmayın.ama oğluşum sağ salim kucagımda.ancak dün gece 12 den beri açım.hala gaz çıkarmamı bekliyolar ve ben çıkarmadım.onun için sütüm yok:50:

Birde birçok kez okumuştum bunu şiyyyy ilişkiy girmekte doğumu başlatabiliyormuş son haftalarda

O imkansız eşim nezle oldu salonda yatıyor yürümek ve hurmaya kaldı işim ben delik defa suni sancı verdiklerinde zıplamıştım ama pek faydalı olmadı kürtaj olmuştum o kadar sancıdan sonra gerçi bunla kıyaslanmamalı sonuçta 3 kiloyu zıplatıyorsun ama suni sancı. Çok berbat yaaa :52:[/QUOTE]

Maske tak eşine canım sende demokraside çareler tükenmez :9:
Doğurman lazım artık
Benim eşimde nezle oldu maskeyle dolanıyor bana geçmesin diye
erkekler hasta olunca kötü oluyor geçmiş olsun..
Onda işe yaradı vallahi kız sancısında bi gülüp bi ağlıyodu bayağı zıpladık onla

Slm kızlar bu sbh oğluşumu sağ salim kucağıma aldım.rabbim hepinize kolaylık versin.sezaryen olacak arkadaşlar epidural den ve sezeryandan korkmayın derim.epidural de sedyenın üstünde one doğru eğildim ve kimse tutmadı.çok basit bişey sonrası zaten hissetmiyosunuz.zor olan kısmı odanıza gelince.onu da ağrı kesicilerle hallediyolar.ben hasta besi 1 kere bağladım suan iç çamşırımı giydim pedimi koydum.tek başına tuvalete gidebiliyorum:16:daha ne olsun.ama bebeğim 3.600 be boynunda kordon yoktu:50:yani daha içimde kalabilir ve normal yapabilirdim.dr dediklerini mümkünse takmayın.ama oğluşum sağ salim kucagımda.ancak dün gece 12 den beri açım.hala gaz çıkarmamı bekliyolar ve ben çıkarmadım.onun için sütüm yok:50:

:nazar::nazar::nazar: gözün aydın Allah bağışlasın evladını :emir_bebek: serumların bittiyse yiyecek bir şeyler verebilirler aslında...

Gözün aydın çok geçmiş olsun
Ohh ne güzel darısı bizim başımıza..
Of o gaz olayıda kötü çıkarman gerekli yoksa ağrı yapar vucuduna
Çıkarırsın inşallah..

Güle güle büyüt bebeğini tatlım
Kavuştun yavruna çok güzel bir
Duygudur anne olmak darısı bizlerin
Başına:16:

Back