Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol tatlım Doğunca buruşuk minnacık birşey oluyorlarBen geceleri horul horul uyuyordum önceden şimdi artık stresten uyuyamıyorum kolay oğum seneryolaraı yazıyorum
Şimdi devlet hastaneleride suda doğum başlatıyormuş sanırım bir haber kaynagından okumuştum
Hiç biri olmadı alırım bir bebek havuzu 2 damacana su gider suda doğum yaparım (malum devlet temiz olmayabilir)
Maşallah yavrum nasıl güzel poz vermiş acaba doğduğunda rsimleri karşılaştırınca ayısını gibi oluyormu yoksa suda oldugu için farklımı çıkıyor bu rsimlerde..
Kız paşa sürpriz yapacak bakalım sana mı benzeyecekhevuk, flower'ın sana ihtiyacı var. 39. haftaolmuş ve doğum belirtisi yokmuş...
ay maşallah o ne güzel ultrason görüntüsü öyleeee
ben ameliyatlı olduğum için iç doku bozulduğundan net görüntü alamadılar çok merak ediyorum oğlumu
Ben geceleri horul horul uyuyordum önceden şimdi artık stresten uyuyamıyorum kolay oğum seneryolaraı yazıyorum
Şimdi devlet hastaneleride suda doğum başlatıyormuş sanırım bir haber kaynagından okumuştum
Hiç biri olmadı alırım bir bebek havuzu 2 damacana su gider suda doğum yaparım (malum devlet temiz olmayabilir)
Maşallah yavrum nasıl güzel poz vermiş acaba doğduğunda rsimleri karşılaştırınca ayısını gibi oluyormu yoksa suda oldugu için farklımı çıkıyor bu rsimlerde..
tatlım ıyı yaptın her an bebiş gelebilir
tatlım ıyı yaptın her an bebiş gelebilir
Zulluuuu ne güzel çıkmış maşallah bizimki poz vermiyor adam akıllı bir resmi yok inşallah sağlıklı sıhatli acısız ağrısız dünyaya gözünü açar
Gelse keşke kedimi temizliğe mi vursam şöyle iki çekyat çeksem iki perde taksam biraz da yerleri silsem sancı tutar mı dellendim iyice
Gelse keşke kedimi temizliğe mi vursam şöyle iki çekyat çeksem iki perde taksam biraz da yerleri silsem sancı tutar mı dellendim iyice
O imkansız eşim nezle oldu salonda yatıyor yürümek ve hurmaya kaldı işim ben delik defa suni sancı verdiklerinde zıplamıştım ama pek faydalı olmadı kürtaj olmuştum o kadar sancıdan sonra gerçi bunla kıyaslanmamalı sonuçta 3 kiloyu zıplatıyorsun ama suni sancı. Çok berbat yaaa
Maşallah
Bunlar şimdi bu kadar tatlıysa Doğunca
Nasıl olacaklar acaba
senin yerinde olsam (eğer satın aldıysam) süt sağma makinemi test edebilirdim mesela
Sncın başladığında bebek inmezse zıplayabilrsin
Teyzemin kızınında bebeği inmedi sunni sancı verdiler yine inmedi sezeryana alıcakalrdı bizde zıpladık birlikte nihayet indirdik zararı olacagını sanmıyorum.
Birde birçok kez okumuştum bunu şiyyyy ilişkiy girmekte doğumu başlatabiliyormuş son haftalarda
Maşallah
Bunlar şimdi bu kadar tatlıysa Doğunca
Nasıl olacaklar acaba
senin yerinde olsam (eğer satın aldıysam) süt sağma makinemi test edebilirdim mesela
Slm kızlar bu sbh oğluşumu sağ salim kucağıma aldım.rabbim hepinize kolaylık versin.sezaryen olacak arkadaşlar epidural den ve sezeryandan korkmayın derim.epidural de sedyenın üstünde one doğru eğildim ve kimse tutmadı.çok basit bişey sonrası zaten hissetmiyosunuz.zor olan kısmı odanıza gelince.onu da ağrı kesicilerle hallediyolar.ben hasta besi 1 kere bağladım suan iç çamşırımı giydim pedimi koydum.tek başına tuvalete gidebiliyorumdaha ne olsun.ama bebeğim 3.600 be boynunda kordon yoktuyani daha içimde kalabilir ve normal yapabilirdim.dr dediklerini mümkünse takmayın.ama oğluşum sağ salim kucagımda.ancak dün gece 12 den beri açım.hala gaz çıkarmamı bekliyolar ve ben çıkarmadım.onun için sütüm yok
Slm kızlar bu sbh oğluşumu sağ salim kucağıma aldım.rabbim hepinize kolaylık versin.sezaryen olacak arkadaşlar epidural den ve sezeryandan korkmayın derim.epidural de sedyenın üstünde one doğru eğildim ve kimse tutmadı.çok basit bişey sonrası zaten hissetmiyosunuz.zor olan kısmı odanıza gelince.onu da ağrı kesicilerle hallediyolar.ben hasta besi 1 kere bağladım suan iç çamşırımı giydim pedimi koydum.tek başına tuvalete gidebiliyorumdaha ne olsun.ama bebeğim 3.600 be boynunda kordon yoktuyani daha içimde kalabilir ve normal yapabilirdim.dr dediklerini mümkünse takmayın.ama oğluşum sağ salim kucagımda.ancak dün gece 12 den beri açım.hala gaz çıkarmamı bekliyolar ve ben çıkarmadım.onun için sütüm yok