2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Slm kızlar bu sbh oğluşumu sağ salim kucağıma aldım.rabbim hepinize kolaylık versin.sezaryen olacak arkadaşlar epidural den ve sezeryandan korkmayın derim.epidural de sedyenın üstünde one doğru eğildim ve kimse tutmadı.çok basit bişey sonrası zaten hissetmiyosunuz.zor olan kısmı odanıza gelince.onu da ağrı kesicilerle hallediyolar.ben hasta besi 1 kere bağladım suan iç çamşırımı giydim pedimi koydum.tek başına tuvalete gidebiliyorum:16:daha ne olsun.ama bebeğim 3.600 be boynunda kordon yoktu:50:yani daha içimde kalabilir ve normal yapabilirdim.dr dediklerini mümkünse takmayın.ama oğluşum sağ salim kucagımda.ancak dün gece 12 den beri açım.hala gaz çıkarmamı bekliyolar ve ben çıkarmadım.onun için sütüm yok:50:
Allah analı babalı büyütsün canım.
Hayırlısı bu dogum sekliymis.
Sütun de gelir insallsh biran once.
Hakikaten doktorlar rutine bağlamışbenim de ilk denemede oldu Allah'tan şimdi yanlış bir karar vermek istemiyorum üç doktor değiştirdim ikisi fos çıktı sayılır bakalım artık sona geldik tünelin ucuda bi görünse:64::64::64::76:

Benimde tup canım. Bende normali deneyeceğim sonra gelmezse, sezeryan olur.

ben geldim eşimle dışarı çıktık eminönüne gidicektik ama şimdi otobüslerde kim sürünecek dedim vazgeçtik kendi olduğumuz semti gezdik yemeğe gittik geldik akşamda bebeğimin beşiğini düzenledim çarşafını filan çekmecelerini yerleştirdim benim iiçine girip yatasım geldi eşim görünce doktora gittiğimizde diyelim artık doğurtsun da içinde sevelim diyor:1::1:

inş. cnm hayırlıyla oda olur senin haftanda yaklaşıyor artık, biz napalım daha 35 deyiz :( çooooook var oğlumun gelmesine teyzesi ama sağlıkları yerinde olsunlarda zamanında gelsinler bu kadar sabrettik, biraz daha sabrederiz :)

slm kızlarrr nasılsınızzz bakıyımmmm. biz iyiyiz oğluşumla çok şükür. sadece biraz tansıyon problemımız var yüksek cıkıyo ve artık doktorlar bebeği riske atmak istemiyorlar.pazartesi alacaklar oğluşuma kavuşacağım inşallah:16:size haber vermek ıstedım

gözünaydın cnm, pazartesi günü mis kokuluna kavuşuyorsun ne güzellllllll :) darısı bizlerin başına :)

iyi geceeler kızlar sabah dr gıdıcem benn kızımı görmeye amelıyat oncesı tahller yapılcak gorusuruz :16:

hadi cnm inş. güzel haberlerle gelirsin annesi elifimiz son kordonundan kurtulduğu haberini de duyarız inş. senden de sende biraz daha olsa haftalarını rahat atlatırsın cnm...

günaydın kızlar bu gün evlilik yıldönümümüz ben bişey yapamicam bu sene kocişten bekliyorum bakalım napcak :123:

Son düzenleme:
Evet bencede zorla kndini biraz zuluuu yapabilirsin başarabilirsin yarın doğurabilirsin sen
Hatta bu sabah sancın gittikçe artıyor dimi açılmanda olmuştur şimdi senin 4 cm kesin :9:
Evet senin 1 hafta beklemen yeterli gibi evi temizledikten sonra sıra sende olur :9:
Sonra sende sancısız açılmayla doğurursun inşallah
Bir topikte okumuştum çok güzel bir doğumdu :52::52:
Kadının sürekli büyük abdest isteği geliyomuş sabaha kadar lagaboya gitmiş ama bşey yok sabah dr aramış böyle böyle demiş
dr doğum başlamış hemen gel demiş kadın gittiğinde 8 cm hemen doğuma almışlar sancısız ağrısız ne güzel benimde hedefim öle doğurmak :9::9:
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza Erkek benim bebeğim..

neeeeeeeeeeeee acaba bende de doğum başlamış olabilir mi? Dün bahsetmiştim bacaklarımdan bi miktar su indi,dün belim çok ağrıyordu, karnım taş gibiydii, kasıklarımda da sancım vardı bide akşama kadar büyük tuvaletim varmış gibi gidip geldim ama bişey olmadı :18::18::18::18: bebişte çok hareketli şuan yine karnım taş gibi ama bizim paşa elleriyle gene kazı çalışmasında acaba doğumum başladı mı ki????? kontrolümde yarındı...napsam ki???

Slm kızlar bu sbh oğluşumu sağ salim kucağıma aldım.rabbim hepinize kolaylık versin.sezaryen olacak arkadaşlar epidural den ve sezeryandan korkmayın derim.epidural de sedyenın üstünde one doğru eğildim ve kimse tutmadı.çok basit bişey sonrası zaten hissetmiyosunuz.zor olan kısmı odanıza gelince.onu da ağrı kesicilerle hallediyolar.ben hasta besi 1 kere bağladım suan iç çamşırımı giydim pedimi koydum.tek başına tuvalete gidebiliyorum:16:daha ne olsun.ama bebeğim 3.600 be boynunda kordon yoktu:50:yani daha içimde kalabilir ve normal yapabilirdim.dr dediklerini mümkünse takmayın.ama oğluşum sağ salim kucagımda.ancak dün gece 12 den beri açım.hala gaz çıkarmamı bekliyolar ve ben çıkarmadım.onun için sütüm yok:50:

cnm gözünaydın sağsalim bebeğini kucağına almışsın ya önemli olan o, miden boşken gaz nasıl çıkarabilirsinki ??? bende bunu anlamıyorum, inş. biran evvel gazın çıkarda bebişini doyurabilirsin annesi :)tekrar gözün aydın cnm

cnm gözünaydın sağsalim bebeğini kucağına almışsın ya önemli olan o, miden boşken gaz nasıl çıkarabilirsinki ??? bende bunu anlamıyorum, inş. biran evvel gazın çıkarda bebişini doyurabilirsin annesi :)tekrar gözün aydın cnm

Gozunuz aydin en kisa zamanda bebeginizi emzirebilmeniz dilegiyle...

günaydın kızlar bu gün evlilik yıldönümümüz ben bişey yapamicam bu sene kocişten bekliyorum bakalım napcak :123:

cnm tebrikler daha nice yıllara, sen ona en güzel hediyeni hazırladın yakında kollarında olacak :) sürpriz sırası bence onda :)

gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün inşallah.belki şu anda bebişinle emişiyorsunuzdur :21::21:
darısı bizim başımıza inşallah

Back