2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
dün kontrole gittim bebeğin doğacağı yok galiba iyice stres oldum .aşağı inmiş ama nst de sıfır sancı
canım olur olur daha zamanı dolmamış demekki ben de senle aynıyım benim doğumda 16 ekim görünüyor pazartesi nstde sancı çıkmadı bu hafta başı yine gidicem bakalım nolacak:31:
Günaydın hatunlarrr..:80:
Dün akşamüstü kendimi kötü hissettim kocişi çağırdım hemen evde kimse olmayınca. Yazamadan çıktım sizede..
Nasılsınız bakalım ? Yeni haberler var mı ?
şimdi nasılsın peki canım yok dimi birşey daha dursun seninki 1-2 hafta daha haftan erken daha
kızlar hasta olmuyorum diye seviniyordum,hapşırmaya başladım burnum da sızlıyor.moralim bozuldu yahu:50:
geçmiş olsun bu havalara günmeyin en çok hasta eden havalar ıhlamur iç iyi gelir
günaydın kızlar bu gün evlilik yıldönümümüz ben bişey yapamicam bu sene kocişten bekliyorum bakalım napcak :123:

nice mutlu huzurlu yıldönümleriniz olsun inşallah yavruşlarınızla birlikte:16::16:

y4zy4qmuru ya canm kusura bakma bazen isimleri karıştırıyorum.senin doğum tarihin belli miydi?

Gunaydınlar herkese...
günaydın

dün kontrole gittim bebeğin doğacağı yok galiba iyice stres oldum .aşağı inmiş ama nst de sıfır sancı
niye stress yapıyorsun.seninle tarihlerimz aynı. benmki aşağıya inmemişti bile benm de hiç sancım yok.hem daha vakit var.bugn dr a gideceğz bakalım ne diyecek.
günaydın kızlar:16:
gece sancım vardı korktum doğuracam diye ama sancılar pek düzenli değildi o yüzden biraz da rahattım ama aklımdan geçen şey evimin kirli olmasıydı hadi şimdi doğursam daha temizlik yapacaktım dur kızım şimdi doğma diyorum yaa:31::31: neyse zaten ağrı uyutmamıştı 6.30a kadar sonra da uykum kaçtı evi temizledim ve size bakayım dedim napıyosunuz

gaza geldin yani. benm de evm temzlenecek duruyor.bir camlarım, tüllerim kaldı.benm hiç sancım olmuyor,sancı nasıl bir sey tarif edin :)

Son düzenleme:
ya canm kusura bakma bazen isimleri karıştırıyorum.senin doğum tarihin belli miydi?

günaydın

niye stress yapıyorsun.seninle tarihlerimz aynı. benmki aşağıya inmemişti bile benm de hiç sancım yok.hem daha vakit var.bugn dr a gideceğz bakalım ne diyecek.

gaza geldin yani. benm de evm temzlenecek duruyor.bir camlarım, tüllerim kaldı.benm hiç sancım olmuyor,sancı nasıl bir sey tarif edin :)

aynen öyle zaten bugün temizlik yapacaktım kaç gündür eşim evde diye yapamıyodum o nefret eder evde kendisi vaken temizlik yapılmasından gece de öyle olunca ertelemedim hemen sabah yaptım..canım önce belim ağrıyordu sonra kasıklarımda adet olacak gibi ağrı oluyordu ben de tam bilmiyorum ama tarif edilen buydu ben de aynen böyle oldum bu gece önce olmuyordu

Gunaydınlar herkese...
günaydın tatlım hoşgeldin..
herkese günaydın
günaydın cnm, stres yapmana gerek yok daha vakit var :)
günaydın kızlar:16:
gece sancım vardı korktum doğuracam diye ama sancılar pek düzenli değildi o yüzden biraz da rahattım ama aklımdan geçen şey evimin kirli olmasıydı hadi şimdi doğursam daha temizlik yapacaktım dur kızım şimdi doğma diyorum yaa:31::31: neyse zaten ağrı uyutmamıştı 6.30a kadar sonra da uykum kaçtı evi temizledim ve size bakayım dedim napıyosunuz
Günaydın cnm, yalancı sancılarrrr gelmiş hoşgelmiş :) benim de salı günüm sabahtan akşama kadar o şekilde geçti ama düzenli gibiydi.. önce 2 saatte bir, sonra 1,5 saatte 1, sonra 1 saatte 1 gelmeye başladı. akşam 4,30da durdu. sonrada 3 defa daha geldi. hemen ertesi gün dr.a gittim, ağrım sızım yokken nst de sancı cıkmıstı :1:

şimdi nasılsın peki canım yok dimi birşey daha dursun seninki 1-2 hafta daha haftan erken daha
yok canım geçti şükür, eşim yemeğini yedi biraz dışarı çıktık arabayla dolaştık geldik açıldım :) bugün 36+0 olduk bakalım, dr çarşamba günü kontroldeyken, şuan bile gelse durdurmaya gerek yok gelişimi yerinde demişti. Artık paşa gönlümüz ne zaman isterse o zaman çıkıcaz sanırım :)

zulalimm sancı tam da linanın dediği gibi bi durummuş. Salı günü sabah gözümü bi açtım karnımda üşütmüşüm gibi ağrı vardı.. lavaboya felan gittim bişey yoktu.. 30 sn kadar sürdü geçti. 2 saat sonra bi daha oldu bu kezde belim ağır kaldırmışım gibi ağrıdı karnımında alt tarafında adet kasılmaları ve sancılarına benzer bişiler oldu.. o da aynı 15-20 sn sürdü.. bu şekilde akşama kadar devam etti ama beraberinde bi sıcak basıyodu üstümdekini çıkarıyodum az sonra üşüyüp tekrar giyiyodum. bomboş bi gündü ruhsuz gibiydim.. ertesi günde hiçbişeyim kalmamıştı ama nst de sancılar cıktı 50 -60lara kadar ama ben hissetmedim. bi de dzenli geliyo dedi dr..

y4zy4qmuru ya canm kusura bakma bazen isimleri karıştırıyorum.senin doğum tarihin belli miydi?
estfrllah cnm ne kusru :) benim sata göre 25 ekim ama dediğim gibi hafif sancılarım var, gün içerisinde hissettiklerimde oluyo. bugünde 36+0 olduk. dr gelebilirde gelmeyebilirde dedi.. Tetikte bekliyorum :)
gününüz aydınn olsun annişler :3:
sağol cnm bnm seninde günün aydın olsun :16:

aynen öyle zaten bugün temizlik yapacaktım kaç gündür eşim evde diye yapamıyodum o nefret eder evde kendisi vaken temizlik yapılmasından gece de öyle olunca ertelemedim hemen sabah yaptım..canım önce belim ağrıyordu sonra kasıklarımda adet olacak gibi ağrı oluyordu ben de tam bilmiyorum ama tarif edilen buydu ben de aynen böyle oldum bu gece önce olmuyordu

o zaman bnim hiiç sancım mancım yok:31:

günaydın tatlım hoşgeldin..

günaydın cnm, stres yapmana gerek yok daha vakit var :)

Günaydın cnm, yalancı sancılarrrr gelmiş hoşgelmiş :) benim de salı günüm sabahtan akşama kadar o şekilde geçti ama düzenli gibiydi.. önce 2 saatte bir, sonra 1,5 saatte 1, sonra 1 saatte 1 gelmeye başladı. akşam 4,30da durdu. sonrada 3 defa daha geldi. hemen ertesi gün dr.a gittim, ağrım sızım yokken nst de sancı cıkmıstı :1:

yok canım geçti şükür, eşim yemeğini yedi biraz dışarı çıktık arabayla dolaştık geldik açıldım :) bugün 36+0 olduk bakalım, dr çarşamba günü kontroldeyken, şuan bile gelse durdurmaya gerek yok gelişimi yerinde demişti. Artık paşa gönlümüz ne zaman isterse o zaman çıkıcaz sanırım :)
aynen benim de seninki gibiydi hatta bazen 10-15 dakikada bridi sonra tamamen kesildi
gününüz aydınn olsun annişler :3:

seninde günün aydın olsun

valla düşünmedım deyıl pek cesaret edemıyom ya 2 aydr olmuyo bişey korkuym ne bıleyım
doğumun başlaması için doktorlar bile öneriyomuş cnm sadece dikkatli olmak lazımmış :) yazın eltimlede konuşuyoduk doğmıcak olursa doktordan 2 dk işimiz var deyip kaçın diye espri yapıyodu :1:
sancıyı hissetmiyoda olabilirsin canımcım.. rutin kontrole gidip doğurup gelenler bile var, bende böyle hissetmediğim bi zamanıma denk gelirse diye düşünmeye başladım :1:

valla düşünmedım deyıl pek cesaret edemıyom ya 2 aydr olmuyo bişey korkuym ne bıleyım
doğumun başlaması için doktorlar bile öneriyomuş cnm sadece dikkatli olmak lazımmış :) yazın eltimlede konuşuyoduk doğmıcak olursa doktordan 2 dk işimiz var deyip kaçın diye espri yapıyodu :1:
sancıyı hissetmiyoda olabilirsin canımcım.. rutin kontrole gidip doğurup gelenler bile var, bende böyle hissetmediğim bi zamanıma denk gelirse diye düşünmeye başladım :1:

ben şiödilik çıkar kızlar gidip duş alayım da kendime geleyim o kadar temziliğin üstüne:12::12:

günaydıııınnnn :12::13:

sizlere de günaydıın. doğuran var mı?

sizlere de günaydın kızlar...

kızlar hasta olmuyorum diye seviniyordum,hapşırmaya başladım burnum da sızlıyor.moralim bozuldu yahu:50:

canım dikkat et beni de geçende yakaladı..baktım burnumu çekmeye başlıyorum gözlerimden şıpır şıpır su akmaya başladı eyvah dedim...beslenmene yemene içmene dikkat et canım bünyeler artık zayıfladı...bizi içeriden kemiren bir canlı var...:9:

Kabuslarla dolu bi gece geçirdim, epeydir rahattım ya.. :(
İşin kötüsü korkarak uyandım, kocişe sarıldım geri uyudum, bu kezde uyuyup uyandıkça devamını gördüm :25:
En sonunda kalktım tv izledim 1 saat, tekrar yattım. zar zor uyumuşum ve yine bi kabus..:25:
Bu hormoncuklar ne kadar yaramaz oldular böyleeee... :15:

günaydın kızlar bu gece bnede uyuyamadım hiç neden ama bilmiyorum ağrım falanda yok aslında ama doğum heycanımı sardı noldu bilemedim
günaydın cnm.. Bu gidişle artık yaşadığımız psikolojik durumlar için sebep aramamıza gerek yok sanırım. Ne oldugunu anlamadan ağlamak sevinmek depresyona girmek.. Hepimizin rutini oldu :)

ıyıce 40 olalımda bakacz artk nıyetı bozdum yanı ben gecen carsmba nstde sancı cıktı gelen gıden yok daha 9gun oldu

Back