2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Maşallah:nazar::nazar::emir_bebek:
Bunlar şimdi bu kadar tatlıysa Doğunca
Nasıl olacaklar acaba:16:

Benim oğlum küçük Emrah gibi hep bi üzgün ifade var :) Ya eli alnında düşünüyo ya kaşları çatık düşünüyo yada oturuyo eli kafasında :)
Şimdi nasıl seviyoruz resimlerde tekmelerde..
Doğuncaki sevgisinin tarifinin imkanı yoktur herlade ay yine heyecan bastıı :52:

Son düzenleme:
zulluuu, saati 5 ettik, forumu 10 sayfa doldurduk halen doğuramadın! :52: bak birileri biryerlerde doğuruyor şuan. sen de onlardan olmalısın hadi ama :51::51:
doğrmak için seni bekliyorum. sıranı sav artık...

Son düzenleme:
Slm kızlar bu sbh oğluşumu sağ salim kucağıma aldım.rabbim hepinize kolaylık versin.sezaryen olacak arkadaşlar epidural den ve sezeryandan korkmayın derim.epidural de sedyenın üstünde one doğru eğildim ve kimse tutmadı.çok basit bişey sonrası zaten hissetmiyosunuz.zor olan kısmı odanıza gelince.onu da ağrı kesicilerle hallediyolar.ben hasta besi 1 kere bağladım suan iç çamşırımı giydim pedimi koydum.tek başına tuvalete gidebiliyorum:16:daha ne olsun.ama bebeğim 3.600 be boynunda kordon yoktu:50:yani daha içimde kalabilir ve normal yapabilirdim.dr dediklerini mümkünse takmayın.ama oğluşum sağ salim kucagımda.ancak dün gece 12 den beri açım.hala gaz çıkarmamı bekliyolar ve ben çıkarmadım.onun için sütüm yok:50:

Ben de bundan korkuyorum doktorum kıymetli bu bebek riske atmayalım dedi geçen hafta eşim de özel hastaneler bunu hep yapıyor diyor arada kaldım beklesem mi sezeryan mı olsa allahım seni kurtarmış Gül kokulu yavruna kavuşmuşsun inşallah sağlıklı sıhatli mutlu bir ömür geçirirsiniz darısı başımıza artık

zulluuu, saati 5 ettik, forumu 10 sayfa doldurduk halen doğuramadın! :52: bak birileri biryerlerde doğuruyor şuan. sen de onlardan olmalısın hadi ama :51::51:
doğrmak için seni bekliyorum. sıranı sav artık...

Kız gelmiyor prenses :1:bu gidişle sonuncu
Olmaz gibi:1:
Tatlım ben artık yatar malum Dr teyzeyi
Görcez ne çenesi düşük çıktım ben kız
Sabahtan beri yapıştım pc ye:1:hepini:16:z öpüldünüz

Ben de bundan korkuyorum doktorum kıymetli bu bebek riske atmayalım dedi geçen hafta eşim de özel hastaneler bunu hep yapıyor diyor arada kaldım beklesem mi sezeryan mı olsa allahım seni kurtarmış Gül kokulu yavruna kavuşmuşsun inşallah sağlıklı sıhatli mutlu bir ömür geçirirsiniz darısı başımıza artık

hayırlısı olsun inşallah sorunsuz bir doğum olur :nazar:

Kız gelmiyor prenses :1:bu gidişle sonuncu
Olmaz gibi:1:
Tatlım ben artık yatar malum Dr teyzeyi
Görcez ne çenesi düşük çıktım ben kız
Sabahtan beri yapıştım pc ye:1:hepini:16:z öpüldünüz

2 dk arayla baskı uyguluyoruz ama elif zeynep'in doğası yok :53:

Bencede bizde gidip yatalım bir atraksiyon olmuyor yarın artık inşallah başka birileri doğurur. :9::9:
Sanada küstük Elif Zeynep :19: bu saate kadar bekledik gelmiyon bu kadar tatlı dil döktük :emir_bebek::nazar:

Bencede bizde gidip yatalım bir atraksiyon olmuyor yarın artık inşallah başka birileri doğurur. :9::9:
Sanada küstük Elif Zeynep :19: bu saate kadar bekledik gelmiyon bu kadar tatlı dil döktük :emir_bebek::nazar:

küsülür mü kız minnaklara :nazar: mis kokulu yavrucaklar :nazar::nazar:

hadi kızlar öpüyorum ben de iyi geceler... son enerjime kadar çenemi düşürmeye devam edip aniden kaybolacağım :9:

Hadi bayanlar iyi uykular yarım saat uyuyayım bende herkesin ağzına sağlık zuluuu hayırlısıyla gelir inşallah:nazar:

Senin tüp bebekmi Flower'cim
Bende 2 defa tüp bebek denedim olmadı sonra kendiliğinden geldi sıpa ..
Bugün benim dr da 2. doğumlar kolay olur doğurursun normal dedi okuzzzzz
bebe filan yok ortada doğum yapmadım yani hiç ilk kez hamile kaldım pcsine öyle kaydetmiş.
Dr pek takılmamaak gerekli ama bu sefer doğru olanı söyledklerindede kuşkuyla bakıyoruz keşke insanları magdur etmeseler geren neyse onu yapsalar.

küsülür mü kız minnaklara :nazar: mis kokulu yavrucaklar :nazar::nazar:

hadi kızlar öpüyorum ben de iyi geceler... son enerjime kadar çenemi düşürmeye devam edip aniden kaybolacağım :9:

Blörf apıyorum :1:
Yerim onu ben biraz daha annesinin sıcacık karnında kalmak istiyo Yavrum vakti geldiğinde inşallah koccaman kucaklar zuluu bebeğinii..
Bende yatıyım artık sabah oldu
Sizlerede hayırlı sabahlar Allah'a emanet olun Gebişler ve bebeler..

Hadi bayanlar iyi uykular yarım saat uyuyayım bende herkesin ağzına sağlık zuluuu hayırlısıyla gelir inşallah:nazar:

Blörf apıyorum :1:
Yerim onu ben biraz daha annesinin sıcacık karnında kalmak istiyo Yavrum vakti geldiğinde inşallah koccaman kucaklar zuluu bebeğinii..
Bende yatıyım artık sabah oldu
Sizlerede hayırlı sabahlar Allah'a emanet olun Gebişler ve bebeler..

hadi Allah rahatlık versin. iyi geceleeer

Son düzenleme:
Senin tüp bebekmi Flower'cim
Bende 2 defa tüp bebek denedim olmadı sonra kendiliğinden geldi sıpa ..
Bugün benim dr da 2. doğumlar kolay olur doğurursun normal dedi okuzzzzz
bebe filan yok ortada doğum yapmadım yani hiç ilk kez hamile kaldım pcsine öyle kaydetmiş.
Dr pek takılmamaak gerekli ama bu sefer doğru olanı söyledklerindede kuşkuyla bakıyoruz keşke insanları magdur etmeseler geren neyse onu yapsalar.

Hakikaten doktorlar rutine bağlamışbenim de ilk denemede oldu Allah'tan şimdi yanlış bir karar vermek istemiyorum üç doktor değiştirdim ikisi fos çıktı sayılır bakalım artık sona geldik tünelin ucuda bi görünse:64::64::64::76:

Back