Maşallah
Bunlar şimdi bu kadar tatlıysa Doğunca
Nasıl olacaklar acaba
Şimdi nasıl seviyoruz resimlerde tekmelerde..
Doğuncaki sevgisinin tarifinin imkanı yoktur herlade ay yine heyecan bastıı
Ayy sen böyle deyince heyecan bastı
Slm kızlar bu sbh oğluşumu sağ salim kucağıma aldım.rabbim hepinize kolaylık versin.sezaryen olacak arkadaşlar epidural den ve sezeryandan korkmayın derim.epidural de sedyenın üstünde one doğru eğildim ve kimse tutmadı.çok basit bişey sonrası zaten hissetmiyosunuz.zor olan kısmı odanıza gelince.onu da ağrı kesicilerle hallediyolar.ben hasta besi 1 kere bağladım suan iç çamşırımı giydim pedimi koydum.tek başına tuvalete gidebiliyorumdaha ne olsun.ama bebeğim 3.600 be boynunda kordon yoktu yani daha içimde kalabilir ve normal yapabilirdim.dr dediklerini mümkünse takmayın.ama oğluşum sağ salim kucagımda.ancak dün gece 12 den beri açım.hala gaz çıkarmamı bekliyolar ve ben çıkarmadım.onun için sütüm yok
zulluuu, saati 5 ettik, forumu 10 sayfa doldurduk halen doğuramadın!bak birileri biryerlerde doğuruyor şuan. sen de onlardan olmalısın hadi ama
doğrmak için seni bekliyorum. sıranı sav artık...
Geliyomu Zuluuu o kadar konuştuk artık senin bebe tıklatsın kapılarını Dış dünyanın kaıları açılsın da görelim
Bebişi..
Ha gayret bence bugün doğurmalısın hem Cuma mubarek gün
Geliyomu Zuluuu o kadar konuştuk artık senin bebe tıklatsın kapılarını Dış dünyanın kaıları açılsın da görelim
Bebişi..
Ha gayret bence bugün doğurmalısın hem Cuma mubarek gün
Kız gelmiyor prensesbu gidişle sonuncu
Olmaz gibi
Tatlım ben artık yatar malum Dr teyzeyi
Görcez ne çenesi düşük çıktım ben kız
Sabahtan beri yapıştım pc yehepini z öpüldünüz
Ben de bundan korkuyorum doktorum kıymetli bu bebek riske atmayalım dedi geçen hafta eşim de özel hastaneler bunu hep yapıyor diyor arada kaldım beklesem mi sezeryan mı olsa allahım seni kurtarmış Gül kokulu yavruna kavuşmuşsun inşallah sağlıklı sıhatli mutlu bir ömür geçirirsiniz darısı başımıza artık
Kız gelmiyor prensesbu gidişle sonuncu
Olmaz gibi
Tatlım ben artık yatar malum Dr teyzeyi
Görcez ne çenesi düşük çıktım ben kız
Sabahtan beri yapıştım pc yehepini z öpüldünüz
2 dk arayla baskı uyguluyoruz ama elif zeynep'in doğası yok
Bencede bizde gidip yatalım bir atraksiyon olmuyor yarın artık inşallah başka birileri doğurur.
Sanada küstük Elif Zeynepbu saate kadar bekledik gelmiyon bu kadar tatlı dil döktük
Ben de bundan korkuyorum doktorum kıymetli bu bebek riske atmayalım dedi geçen hafta eşim de özel hastaneler bunu hep yapıyor diyor arada kaldım beklesem mi sezeryan mı olsa allahım seni kurtarmış Gül kokulu yavruna kavuşmuşsun inşallah sağlıklı sıhatli mutlu bir ömür geçirirsiniz darısı başımıza artık
küsülür mü kız minnaklaramis kokulu yavrucaklar
hadi kızlar öpüyorum ben de iyi geceler... son enerjime kadar çenemi düşürmeye devam edip aniden kaybolacağım
Hadi bayanlar iyi uykular yarım saat uyuyayım bende herkesin ağzına sağlık zuluuu hayırlısıyla gelir inşallah
Blörf apıyorum
Yerim onu ben biraz daha annesinin sıcacık karnında kalmak istiyo Yavrum vakti geldiğinde inşallah koccaman kucaklar zuluu bebeğinii..
Bende yatıyım artık sabah oldu
Sizlerede hayırlı sabahlar Allah'a emanet olun Gebişler ve bebeler..
Senin tüp bebekmi Flower'cim
Bende 2 defa tüp bebek denedim olmadı sonra kendiliğinden geldi sıpa ..
Bugün benim dr da 2. doğumlar kolay olur doğurursun normal dedi okuzzzzz
bebe filan yok ortada doğum yapmadım yani hiç ilk kez hamile kaldım pcsine öyle kaydetmiş.
Dr pek takılmamaak gerekli ama bu sefer doğru olanı söyledklerindede kuşkuyla bakıyoruz keşke insanları magdur etmeseler geren neyse onu yapsalar.
Epack senin bebişin cinsiyeti ne CNm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?