• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
İnşallah Allah gönlüne göre verir CNm
Şu haftalar uykuunun tadını çıkar yakında
Uykusuz geceler başlayacak malum ğöbüşler
Büyüyecek sancılar olacak hamileliğin en güzel
Ayındasın cnm:34:

Kız dün gece doğuruyorum dedim o hala
Uyuyor hak veriyorum çok çalışıyor :43:
Desene senin eşin babalığa kendini şimdiden
Alıştırmış:1:

Evet uyumam lazım aslında ama uyuyamıyorum gündüzde zombi gibi dolanıyorum ortalıkta..
Benimde yavaştan başladı saga sola dönerken ağrılarım şimdiden
Bebebk doğunca bu günleri arayacağım kesin

İnşallah Allah gönlüne göre verir CNm
Şu haftalar uykuunun tadını çıkar yakında
Uykusuz geceler başlayacak malum ğöbüşler
Büyüyecek sancılar olacak hamileliğin en güzel
Ayındasın cnm:34:

Kız dün gece doğuruyorum dedim o hala
Uyuyor hak veriyorum çok çalışıyor :43:
Desene senin eşin babalığa kendini şimdiden
Alıştırmış:1:

adam biliyo tabi doğum olunca uykusuz geceler geçirecek :9::9: bol bol depoluyor o yüzden. seninki de alışmış bak babalığa.
eşimin hiçbir konuda panik olduğunu görmemiştim şimdiye kadar :27::27:

Kız elfile ardımdan sen de doğur
Ben temizlik yapamadım :43:
Kim yapacak temizliği ütüyü
Neyse bir ara benim kocişe
Kakalarım ütüyü :1:

Bu oğlan kendini 6 aylık sanıyor ne sancı ne bişey anlamadım gitti 45 te doğar bu gidişle

Evet uyumam lazım aslında ama uyuyamıyorum gündüzde zombi gibi dolanıyorum ortalıkta..
Benimde yavaştan başladı saga sola dönerken ağrılarım şimdiden
Bebebk doğunca bu günleri arayacağım kesin
Neyse tatlım son haftalarda güzel
Bebişin tekmeleri çoğalıyor her geçrn
Gün bebiş büyüyor ultrasonda daha belirgin oluyor

adam biliyo tabi doğum olunca uykusuz geceler geçirecek :9::9: bol bol depoluyor o yüzden. seninki de alışmış bak babalığa.
eşimin hiçbir konuda panik olduğunu görmemiştim şimdiye kadar :27::27:

Kız benim eşim yatağa girdiği zaman 2 saniyede
Uyur bence bebiş ağlasa haberi olmaz:1:

Kız elfile ardımdan sen de doğur
Ben temizlik yapamadım :43:
Kim yapacak temizliği ütüyü
Neyse bir ara benim kocişe
Kakalarım ütüyü :1:

oturduğun yerden yap kız ütüyü sen de :1: ağır işleri kakala kocişe, süpürmek silmek gibi. ben oldum olası oturarak ütü yaptığımdan, eşim sadece ütü masasını getiriyor. bir yandan tv izleyip bir yandan ütüleyip ütüleyip sandalyeye asıyorum. sonra onları götürüp dolaba asıyor.
asıl dert süpürge... yerdekileri kaldır, koltukları çek falan... sözü var bu haftasonu dip köe bucak temizleyeceğiz. hatta perdeleri yıkayayım ütüleyeyim sen camları siler misin dedim olur dedi :16::16:

Bu oğlan kendini 6 aylık sanıyor ne sancı ne bişey anlamadım gitti 45 te doğar bu gidişle

hiç belli olmaz işte. onu dedim az önce; annem hiç sancı çekmemiş. aniden suyu gelmiş, sancısı başlamadan hastaneye yetişmiş. herkeste değişiyor vücudun tepkileri. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. sorunsuz bir doğum olur inşallah :nazar:

Son düzenleme:
valla canım hoşgeldin ne iyi ettin de geldin. bu zullunun doğurması lazım artık :9::9: bu gidişle ona heyecanlanmaktan ben doğuracağım :52: son zamanlar hele hiç geçmek bilmiyor.
ben bu hafta kendi kendimi gaza getirecektim, o gazla doğuma giderdim de... hem bebeğim biraz daha büyüsün istedim. hem de ev o kadar dandini ki :9::9: haftasonu eşimle dip köşe bucak temizlik yapacağız. sonrasında doğurabilirim :52::52:
amin inşallah vakti gelince sağ salim bebeğini kucağına alırsın. cinsiyeti nedir?

Evet bencede zorla kndini biraz zuluuu yapabilirsin başarabilirsin yarın doğurabilirsin sen
Hatta bu sabah sancın gittikçe artıyor dimi açılmanda olmuştur şimdi senin 4 cm kesin :9:
Evet senin 1 hafta beklemen yeterli gibi evi temizledikten sonra sıra sende olur :9:
Sonra sende sancısız açılmayla doğurursun inşallah
Bir topikte okumuştum çok güzel bir doğumdu :52::52:
Kadının sürekli büyük abdest isteği geliyomuş sabaha kadar lagaboya gitmiş ama bşey yok sabah dr aramış böyle böyle demiş
dr doğum başlamış hemen gel demiş kadın gittiğinde 8 cm hemen doğuma almışlar sancısız ağrısız ne güzel benimde hedefim öle doğurmak :9::9:
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza Erkek benim bebeğim..

Anneler geldi herkes sormaya başladı stres mi yaptı oğlan noldu anlamadım yukarı kaçıyor hep herşeyi hazır bekliyoruz bazen annemi doğumdan sonra mı çağırsaydım diyorum

Evet bencede zorla kndini biraz zuluuu yapabilirsin başarabilirsin yarın doğurabilirsin sen
Hatta bu sabah sancın gittikçe artıyor dimi açılmanda olmuştur şimdi senin 4 cm kesin :9:
Evet senin 1 hafta beklemen yeterli gibi evi temizledikten sonra sıra sende olur :9:
Kadının sürekli büyük abdest isteği geliyomuş sabaha kadar lagaboya gitmiş ama bşey yok sabah dr aramış böyle böyle demiş
dr doğum başlamış hemen gel demiş kadın gittiğinde 8 cm hemen doğuma almışlar sancısız ağrısız ne güzel benimde hedefim öle doğurmak :9::9:

çok iyi ya.. nerdeydin sen bu zamana kadar :9::9: motivasyon kaynağımız aramızda artık:9::9:

oturduğun yerden yap kız ütüyü sen de :1: ağır işleri kakala kocişe, süpürmek silmek gibi. ben oldum olası oturarak ütü yaptığımdan, eşim sadece ütü masasını getiriyor. bir yandan tv izleyip bir yandan ütüleyip ütüleyip sandalyeye asıyorum. sonra onları götürüp dolaba asıyor.
asıl dert süpürge... yerdekileri kaldır, koltukları çek falan... sözü var bu haftasonu dip köe bucak temizleyeceğiz. hatta perdeleri yıkayayım ütüleyeyim sen camları siler misin dedim olur dedi :16::16:

Kız ütü yaparken dalıyorum ben
Az daha koltuğu yakıyordum
Ütüyle :1::1::1: $image.jpg $image.jpg
Bebişimin bir ay önceki hali
Şu an kocaman olmuştur herhalde

Hep dedim ama dinleyen beri gelsin evde tek başıma gayet huzurluydum şimdi bide yemek telaşı sardı

Kız doguramam ben bu kız
Annesinin karnını sevdi valla siz benden
Heyecanlısınız böyle gaz verirseniz pc başında
Doğururum bak:1:
Anneler geldi herkes sormaya başladı stres mi yaptı oğlan noldu anlamadım yukarı kaçıyor hep herşeyi hazır bekliyoruz bazen annemi doğumdan sonra mı çağırsaydım diyorum
Yok tatlım ıyı yaptın her an bebiş gelebilir

çok iyi ya.. nerdeydin sen bu zamana kadar :9::9: motivasyon kaynağımız aramızda artık:9::9:
Ben geceleri horul horul uyuyordum önceden şimdi artık stresten uyuyamıyorum kolay oğum seneryolaraı yazıyorum :9:
Şimdi devlet hastaneleride suda doğum başlatıyormuş sanırım bir haber kaynagından okumuştum
Hiç biri olmadı alırım bir bebek havuzu 2 damacana su gider suda doğum yaparım :1:(malum devlet temiz olmayabilir)
Ütüyle :1::1::1:Eki Görüntüle 815406 Eki Görüntüle 815407

Maşallah yavrum nasıl güzel poz vermiş acaba doğduğunda rsimleri karşılaştırınca ayısını gibi oluyormu yoksa suda oldugu için farklımı çıkıyor bu rsimlerde..

Hakikaten benim de öyle olsa imrendim

hevuk, flower'ın sana ihtiyacı var. 39. haftaolmuş ve doğum belirtisi yokmuş... :61:

Ütüyle :1::1::1:Eki Görüntüle 815406 Eki Görüntüle 815407

ay maşallah o ne güzel ultrason görüntüsü öyleeee :nazar:
ben ameliyatlı olduğum için iç doku bozulduğundan net görüntü alamadılar :43: çok merak ediyorum oğlumu

Back