Ayyy senin esin heyecanlı benim eşim çok sakin
sancim var diyom adam usuttun diyo bugünde hiç aramadı
benimde sürekli belimde ağrıyor kız kendimi 100 yaşında
hissediyorum Cnm
ay vallaha süper oldu bu liste baya eksiğim varmışfikir oldu banada teşekkür ederim cnm benim
bende bağışlamak istiyorum hasta olan insanlara bir faydamiz dokunsungelsin minnaklar artik ya
canim gecen sayfalarda okudum kordon kanini cope atmak istemiyorum fln diye yazmistin,ben kordon kanini dogumda bagisliyacagim losemili insanlara bunun icin onceden form fln verdiler onlari doldurduk dogama gittigimizde vericez buda oglumla yaptigim ilk buyuk bi iyilik olucak sanirimm
benim dr esime sen esinden daha heyecanlisin diyo
doguma giderken anlar artik seninkide
bende bağışlamak istiyorum hasta olan insanlara bir faydamiz dokunsun
hepimizin başına gelebilecek birşey allah hepimizi böyle durumlardan korusun
heyecanlansa iyi olur yoksa kuseriz
maaşallah herkes burda kızlar dr geldım bebişim 2500 gr olmuş dr haftasına gore kılosu az ama 1 haftada bebişine iyi bakmışsın dedı ıyı toparlamış 1 haftada 500 gr falan almış maaşallah ınş doguma kadar 3 olsa şukur sancım falanda yok sanırım benımde gelmeye nıyetı yok bebişimin
Aynen canim sor bi hastaneye senheyecanlanir kuzum sen merak etme kim heyecanlanmaz ki
kızlar biz aciktikbirşeyler yiyip geleyoz hepiniz burada
kalın sakin biryere gitmeyin
kordon dolannca bebek ölüyormuymuşş
i
ah canım ya nasıl korkutmuş seni.. inanma böyle şeylere, eğer etkisinde kalıyosanda dua oku.. böyle rahatlat kendini..
ay o cevap da iyiymiş
ya acaba cinsel ilişkinin normal doğuma bi faydası oluyomuki:26:eğr öyle bi etkisi varsa ben yandım 8 aydır tatildeyim valla, nasıl oluyodu onu bile unuttum
iyi aksamlar Cnmİyi akşamlar kızlar,nasılsınız ne var yok?
İyiyim diyelim ,çok şükür..Bugün eşim yanımda ,erken geldi mutluyum ama babaannem memlekette hastanede müşaade altında,bugün birden şuurunu kaybetti,konuşamıyor,aşırı hareketli..Daha dün normalmiş anlamadık aklım hep orda..iyi aksamlar Cnm
iyiyiz sen nasılsın bizde evde sıkılıyoruz bura takılıyoruz
ınan elım ayagım tutmuyo suan anladıgım kadarıyla sıze bunu soyleyen kadından pek bır farkınız yok burda benıle beraber 5 anneın bebeğının boynunda kordon dolalı benım kızımın 2 kere dollalıydı bangır bangır yazdım burda korktugumuuuuuuuuuuuuuu gecen perşembe harektını alamdıgımda yaşadıgım korkuyo anlattım burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ınsan her duydugunu buraya yazak zorunda değil cok problenlı hamıle olanlar var kım ne yazıyo sızı kınıyorum ısrarla evet var cevremde yazıyorsunuz evet haftaya gule oynaya doguma gıdecektım sayeızde suan kı gıbı ağlayarak gıdıcem 15 gundur içimde bastrdıgım bır duygu eşime bellı etmeden kendı içimde yaşadıgım ben bugun 38 haftalık hamıleyım 3 ekım sezeryanım 1 haftam sayenızde nasıl gecek tahmın edın oyuzden buranın farkına varın ve başka annelerın morelını psıkolojını bozmayın hanımefendı bıraz yazacaklarınızı yuksek sesle okuyon sonra tuşa basın boyle bırı varmııdır dıye
İyi akşamlar kızlar,nasılsınız ne var yok?
İyiyim diyelim ,çok şükür..Bugün eşim yanımda ,erken geldi mutluyum ama babaannem memlekette hastanede müşaade altında,bugün birden şuurunu kaybetti,konuşamıyor,aşırı hareketli..Daha dün normalmiş anlamadık aklım hep orda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?