kızlar nefes alıp verirken belim ağrıyor üşüttüm:26: mü acaba
Olabılır canım benımde usutunce agrıyor genelde ee tabı hamişliktende kaynaklanıyor ister istemez benım daha cok belımın sag tarafı agrıyor bırde kalçalarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nefes alıp verirken belim ağrıyor üşüttüm:26: mü acaba
Olabılır canım benımde usutunce agrıyor genelde ee tabı hamişliktende kaynaklanıyor ister istemez benım daha cok belımın sag tarafı agrıyor bırde kalçalarım
benimde sol tarafim ağrıyor hep sola yatıyorum sol kulağım bile ağrıyor![]()
Valla zor canım son gunler ama bıtıyor kavusucaz saglıcakla az daha sabredelım . Bugun dogumhanenın kapısındaydım bebiş dogdu getırdıler o kadar duygulandım ki yavrum benım ya şaşkın şaşkın bakıyordu hemsırenın kucagında![]()
oh benimde aklım sendeydi ne yaptı diye sevindim kız iyi kilosu eşimin kuzeni doğum yaptı geçen ay 2300 dü bebek gayette sağlıklıydı pekmeze devamm
Kızlar buda benım fıstık dün eşime çektırmıstım fotoDün 36+4dük. Maşallah kızıma
![]()
çantam tamamen bitti sayılır ohhh...hafta sonu saçımıdaboyayacam şıkır şıkır gidecez doğuma fönümüzüde çektirecez size boyatacağım rengi yollayım yorum alayım kızlar
Kızlar buda benım fıstık dün eşime çektırmıstım fotoDün 36+4dük. Maşallah kızıma
![]()
masallah cnm bunlar son gobusler sonra hopppp dogurcaz![]()
![]()
maaşallah kocaman bı gobuşun olmuşş
oy maşallah size çok tatlısınız canımmKızlar buda benım fıstık dün eşime çektırmıstım fotoDün 36+4dük. Maşallah kızıma
![]()
çantam tamamen bitti sayılır ohhh...hafta sonu saçımıdaboyayacam şıkır şıkır gidecez doğuma fönümüzüde çektirecez size boyatacağım rengi yollayım yorum alayım kızlar
Iyı yapmıssınız canım valla artık kocalarda sabırsızlanıyor bugun dr 20 gun falan gozukuyor dedi doguma ama 40 haftayı pek beklemıyorlar ya o yuzden hıc 20 gun varmıs gb gelmıyor banaben geldim eşimle dışarı çıktık eminönüne gidicektik ama şimdi otobüslerde kim sürünecek dedim vazgeçtik kendi olduğumuz semti gezdik yemeğe gittik geldik akşamda bebeğimin beşiğini düzenledim çarşafını filan çekmecelerini yerleştirdim benim iiçine girip yatasım geldi eşim görünce doktora gittiğimizde diyelim artık doğurtsun da içinde sevelim diyor![]()
Kizlar malum ben yalanci sanci konusunda pek tecrubeli degilim. Karnim taş gibi suan. Vajinamda da kasilma hissediyorum ama bel agrim yok. Sizce nedir bu? Cati mi genisliyor?