kizlarrr dogum yaptim)) aksam 11 de suyum gelmeye basladi.hastaneye geldigimizde saat 1 di. 8 cm acilma var dedi.sancisiz ilerlemis. 3 gibi sancilarim basladi.5 ten sonra sancilarim siklasti ve dayanilmaz hale geldi.ama ilerlemiyordu acilmam.en son 5 bucuktan sonra ikinma hissi ile birlikye sancilar iki dakikada bir geldi.artik vakti geliyordu.alti bucukta oglumu kucagima aldim.okadar oyalanmasinin sebebi kordonu bir yere takilmis...dogum son bir saat sanci haric kolaydi.zaten gorunce herseyi unuttum.allahim size de kolaylik versin.bol bol hurmaya devam )) suan eldivenlerini emiyo alpimiz
bende çok sinir oluyorum o duruma yaaben ağladım..hemde sinirlendim eşim totosunu döndü uyudu..onu da o halde görünce iyice sinirlendim..ve ateş basmaları yeniden başladı...sabah eşime diyorum beni neden kaldırmadın diyor...kırasım geldi o an kafasını..
ben ağladım..hemde sinirlendim eşim totosunu döndü uyudu..onu da o halde görünce iyice sinirlendim..ve ateş basmaları yeniden başladı...sabah eşime diyorum beni neden kaldırmadın diyor...kırasım geldi o an kafasını..
selam cnm hoşgeldin, çookk geçmiş olsunnn.. nane limon kaynat devamlı, ben sabah akşam içmiştim, bi de duş al mutlaka..duş gribi ilerletmiyo. bende olcak gibiydim kaç gündür ama duşa gire çıka toparlandım. ballı ıhlamurda iç, ciğerlerdeki iltihabı en iyi o temizliyomuş.
bende çok sinir oluyorum o duruma yaabir de sohbet olduğu zamanlarda bi insan ağrı sancı çekiyosa kendine çekiyo, kimsenin elinden bişey gelmiyo. en azından ağrı sancı demesinler bizde üzülmeyelim diyolar. Tamam onada hak veriyorum ama onların bi başı ağrısa huzursuzluk alıp başını gidiyo. ilacıydı, kompresiydi biz uğraşabiliyoruz seve seve. ama onlar ne yapıyo, dön totoyu uyu nasılsa elinden bişey gelmiyo. ya elinden bişey gelmesine gerek yokki, sadece kalk bi bak noluyo ne bitiyo, yanımda olduğunu hissettir yeter. ama nerde..
ben artık eşimle odalarımı ayırmaya karar verdim ben zaten uyuyamıyorum bide onun üstünü ört saati çalar sustur gitsin kendi başının çaresine baksın sinirlerimi bozuyor bide horluyorr :)
günaydın anneler bizim ekim annelerinden ekimde anne olucak kimse kalmıcak bu gidişle.. Eylül'ün başından beri doğuruyoruz maaşallah, yarın da benim sıram sabah sezeryana giricem ama sanki ben diilde başkası doğurucakmış gibi geliyo olayın bilincine varamadım henüz
suan hastanedeyim.haber vereyim sizlere dedim.acilmam 8 cm olmus sancisiz.simdi yeni yeni basladi sancilar.dua edin benim icin
günaydın anneler bizim ekim annelerinden ekimde anne olucak kimse kalmıcak bu gidişle.. Eylül'ün başından beri doğuruyoruz maaşallah, yarın da benim sıram sabah sezeryana giricem ama sanki ben diilde başkası doğurucakmış gibi geliyo olayın bilincine varamadım henüz
gözünaydın cnm sağlıcakla kavuş inşallah..günaydın anneler bizim ekim annelerinden ekimde anne olucak kimse kalmıcak bu gidişle.. Eylül'ün başından beri doğuruyoruz maaşallah, yarın da benim sıram sabah sezeryana giricem ama sanki ben diilde başkası doğurucakmış gibi geliyo olayın bilincine varamadım henüz
ben 3 gün boyunca çok ağır çektim 4.gün akşama kadar hafifledi ve geçti.. inşallah sende bi an önce atlatırsın canım. burnunu tuzlu suyla yıkamayı deneyebilirsin, bazen onunda faydası oluyo.Duşu ve ballı ıhlamur içiyorum canım limonda sıkıyorum ama banamısın demedi burun tıkalı nefes alamıyorım
Grip olmasaydım bebegim gelsin diye dua ederdim ama şimdi gribim geçmeden gelmesin paşam
okadar zorlanıyorumki halim dermanım yok
sözün bittiği yer.. al birini vur ötekine, benim eşime ne kadar da benziyo bu konudaaynen..tak etti bu gece..birde sabah kalkıp demez mi kaldırsaydın diye...ya sen yatakta kıpırdasan ben uyanıyorum...dön o taraf dön bu taraf kalk kaç kere mide bulantısı için banyoya git hiç mi ses duymadın...hemde kalkmış sabah bu gece hiç uyuyamadım demez mi boğazlayasım geldi o an...
Duşu ve ballı ıhlamur içiyorum canım limonda sıkıyorum ama banamısın demedi burun tıkalı nefes alamıyorım
Grip olmasaydım bebegim gelsin diye dua ederdim ama şimdi gribim geçmeden gelmesin paşam
okadar zorlanıyorumki halim dermanım yok
günaydın tatlım hoşgeldin.. Nasılsın ?
günaydın cnm.. aminn, Allahım tüm güzel dualarını kabul eylesin inşallah.. Bir durak önceydik ama eylülde döküldük biz, bizim topikte size kalır büyük ihtimal :)
sözün bittiği yer.. al birini vur ötekine, benim eşime ne kadar da benziyo bu konuda
bende bu gidişle ayıracam...güya üzerini açıyormuşum da onu hasta edecek mişim...
benim sıpanın hareketleri iyice yavaşladı kızlar...ben buradayım diyor ama eskisi gibi sert değil...:44:
kizlarrr dogum yaptim)) aksam 11 de suyum gelmeye basladi.hastaneye geldigimizde saat 1 di. 8 cm acilma var dedi.sancisiz ilerlemis. 3 gibi sancilarim basladi.5 ten sonra sancilarim siklasti ve dayanilmaz hale geldi.ama ilerlemiyordu acilmam.en son 5 bucuktan sonra ikinma hissi ile birlikye sancilar iki dakikada bir geldi.artik vakti geliyordu.alti bucukta oglumu kucagima aldim.okadar oyalanmasinin sebebi kordonu bir yere takilmis...dogum son bir saat sanci haric kolaydi.zaten gorunce herseyi unuttum.allahim size de kolaylik versin.bol bol hurmaya devam )) suan eldivenlerini emiyo alpimiz
normal canım korkma.. benimki bi an hareketlenmeye başlıyo 1 2 dk karnım yamuk yumuk oluyo, sonra aniden kesiliyo, bekliyorum bekliyorummm tık yok, korkup karnımı sallıyorum, oturuyorum kalkıyorum sonra tepki veriyobenim sıpanın hareketleri iyice yavaşladı kızlar...ben buradayım diyor ama eskisi gibi sert değil...:44:
ovvv çok geçmiş olsun canım yaa, boğazın tahriş olmuştur büyük ihtimal ya da genizin. bende gripten korkuyorum çünkü 6.ayda burun tıkanıklığı yüzünden burnumun yanlarından tutarak uyuyodum ve yara oluşmuştu. sildikçe kanıyodu. senin gibi ağzıma geliyodu. halende azalarak devam ediyo kolay kolay geçmeyen bişeymiş. inşallah en kısa zamanda atlatırsın. boğazını kurutmamaya çalış.canım ben de hasta oldum sabah bi kalktım bademciklerim şişmiş nasılllll su geçmedi boğzımdan bi de kustum kan geldi resmen iyice kötü oldu şimdi işteyim dayadım lımonlu su ve ıhlamur acaip halsizim eve gidip battaniyenın altına girip yatasım varrrrr:2::2:
allah daim etsin canım :) benim pil bitik, sıfır enerjiyle oturuyorum :))iyi diyelim iyi olalım canım :) sen nasılsın ?
:)cnm bende sezeryan düşünyorumda sen kaçıncı haftandasın acaba..ben 36 dayım.acaba kaçıncı haftada alıyolar merak ettim bide kilosu boyu beliiyse onlarıda yazarsan çok sevinirim..Allah kolay kurtarsın hepimizi inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?