2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Allahhhh eldivenını mı emıyoooo yarabbim bize de nasip et ne olur gözün audın sağlıcakla büyüt bebeişini inşallah

bende çok sinir oluyorum o duruma yaa bir de sohbet olduğu zamanlarda bi insan ağrı sancı çekiyosa kendine çekiyo, kimsenin elinden bişey gelmiyo. en azından ağrı sancı demesinler bizde üzülmeyelim diyolar. Tamam onada hak veriyorum ama onların bi başı ağrısa huzursuzluk alıp başını gidiyo. ilacıydı, kompresiydi biz uğraşabiliyoruz seve seve. ama onlar ne yapıyo, dön totoyu uyu nasılsa elinden bişey gelmiyo. ya elinden bişey gelmesine gerek yokki, sadece kalk bi bak noluyo ne bitiyo, yanımda olduğunu hissettir yeter. ama nerde..

ben artık eşimle odalarımı ayırmaya karar verdim ben zaten uyuyamıyorum bide onun üstünü ört saati çalar sustur gitsin kendi başının çaresine baksın sinirlerimi bozuyor bide horluyorr :)

günaydın anneler bizim ekim annelerinden ekimde anne olucak kimse kalmıcak bu gidişle.. Eylül'ün başından beri doğuruyoruz maaşallah, yarın da benim sıram sabah sezeryana giricem ama sanki ben diilde başkası doğurucakmış gibi geliyo olayın bilincine varamadım henüz

Duşu ve ballı ıhlamur içiyorum canım limonda sıkıyorum ama banamısın demedi burun tıkalı nefes alamıyorım

Grip olmasaydım bebegim gelsin diye dua ederdim ama şimdi gribim geçmeden gelmesin paşam
okadar zorlanıyorumki halim dermanım yok

aynen..tak etti bu gece..birde sabah kalkıp demez mi kaldırsaydın diye...ya sen yatakta kıpırdasan ben uyanıyorum...dön o taraf dön bu taraf kalk kaç kere mide bulantısı için banyoya git hiç mi ses duymadın...hemde kalkmış sabah bu gece hiç uyuyamadım demez mi boğazlayasım geldi o an...

ben artık eşimle odalarımı ayırmaya karar verdim ben zaten uyuyamıyorum bide onun üstünü ört saati çalar sustur gitsin kendi başının çaresine baksın sinirlerimi bozuyor bide horluyorr :)

bende bu gidişle ayıracam...güya üzerini açıyormuşum da onu hasta edecek mişim...

gerçekten bu gidişle yarımız eylülde doğurcaz....hadi sağ salim kucağına alırsın inşallah...

benim sıpanın hareketleri iyice yavaşladı kızlar...ben buradayım diyor ama eskisi gibi sert değil...:44:

suan hastanedeyim.haber vereyim sizlere dedim.acilmam 8 cm olmus sancisiz.simdi yeni yeni basladi sancilar.dua edin benim icin

cnm ya açılman baya olmuş, az kalmış doğuma allahın izniyle hayırlısıyla bi avazda kurtulursun inş. cnm, güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle cnm...

Hadi bakalım hayırlısıyla bebiğini kucağına al inşallah canım Allah yardımcın olsun

cnm bende sezeryan düşünyorumda sen kaçıncı haftandasın acaba..ben 36 dayım.acaba kaçıncı haftada alıyolar merak ettim bide kilosu boyu beliiyse onlarıda yazarsan çok sevinirim..Allah kolay kurtarsın hepimizi inşallah..

gözünaydın cnm sağlıcakla kavuş inşallah.. ilk doğumun olcak sanırım, sezeryan senin seçimin mi ?
ben 3 gün boyunca çok ağır çektim 4.gün akşama kadar hafifledi ve geçti.. inşallah sende bi an önce atlatırsın canım. burnunu tuzlu suyla yıkamayı deneyebilirsin, bazen onunda faydası oluyo.

sözün bittiği yer.. al birini vur ötekine, benim eşime ne kadar da benziyo bu konuda

canım ben de hasta oldum sabah bi kalktım bademciklerim şişmiş nasılllll su geçmedi boğzımdan bi de kustum kan geldi resmen iyice kötü oldu şimdi işteyim dayadım lımonlu su ve ıhlamur acaip halsizim eve gidip battaniyenın altına girip yatasım varrrrr:2::2:

cnm bebişine annesini hiç yormamış, allahım ne güzel kolay ve az sancılı bir doğum nasip etmiş, inş. darısı bizimde başımıza, mis kokulunu bizim yerimizede kokla annesi :) ayyyy gelsin benim oğluşumda dayanamıyorum artık bebişini kucağına alan anneleri okudukça iyice sabırsızlanıyorum ama bebişimin daha beklemesi lazım :)

benim sıpanın hareketleri iyice yavaşladı kızlar...ben buradayım diyor ama eskisi gibi sert değil...:44:
normal canım korkma.. benimki bi an hareketlenmeye başlıyo 1 2 dk karnım yamuk yumuk oluyo, sonra aniden kesiliyo, bekliyorum bekliyorummm tık yok, korkup karnımı sallıyorum, oturuyorum kalkıyorum sonra tepki veriyo artık azalma normal, demin okudum 37. haftadan itibaren bebeğin hareketlerinin 2 saatte 10 defa olması beklenirmiş, önceki gibi 1 saatte değil.
ovvv çok geçmiş olsun canım yaa, boğazın tahriş olmuştur büyük ihtimal ya da genizin. bende gripten korkuyorum çünkü 6.ayda burun tıkanıklığı yüzünden burnumun yanlarından tutarak uyuyodum ve yara oluşmuştu. sildikçe kanıyodu. senin gibi ağzıma geliyodu. halende azalarak devam ediyo kolay kolay geçmeyen bişeymiş. inşallah en kısa zamanda atlatırsın. boğazını kurutmamaya çalış.
iyi diyelim iyi olalım canım :) sen nasılsın ?
allah daim etsin canım :) benim pil bitik, sıfır enerjiyle oturuyorum :))

:)
alıntıyı yapmayı bi öğrenemedim öğrenemicem de herhalde ... Sat' a göre 37 hafta 5 günlük olucak yarın ama ultrasona göre 38. haftam bitiyo sezeryanı çoğunlukla 38. haftada yapıyorlar.. gerçi bebeğin gelişimiyle de ilgili doktor bu bebek artık olmuş dedi..)
3,5 kilo civarında 52 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…