Aralıklarla geliyor CNm
Bide bebiş bir yere toplanıyor
Ay inşallah doğar
En iyisi duş alayım bir saattir geçmedihayırlısı olsun tatlım,sağ salim kucağına al da kısmetse...
karnın çok gergin oluyormuş diye duydum bir de... ya bir duş alıp durumdan bizi haberdar etsene. duş alınca artması lazım sancılarının.
En iyisi duş alayım bir saattir geçmedi
Acaba geliyormu kuzucuğum sanki kızım karnımdan
Fırlayacak gibi karnım ağrıyor
sanırım zulluuuuuuuuu hastaneye gitti
bekledim de gelmedin :2: doğurmadan gelme
Duş aldım çanta mı hazırladım bakalım sancılar çoğalacak mı
CNm şu an hala devam ediyor sancılar inşallah yalancı sancı değildir
Hastahane çok yakın CNm 5 dakikalık yol
ay ayaz kaldı bebişine kavuşmana. yalancı sancı bu kadar uzun sürer mi ya?
nasıl bir sancı peki? adet ağrısı gibi?
bu arada benimki normalde pek hareetli değildir. bu saatte heyecan yaptı taklalar atıyo
Şu anda karnıma ve belime bıçak saplanıyor
Gibi uykumda var
Kız seninki de gelmeye kalkmasın
ben ondan soruyorum hangi hastane diye... yan odadakine soracağım gidince sen zulluuuuuuuuu musun diye
şaka bir yana benim sancım yok ya, rahatı yerinde... bana kalsa gelişimini tamamladıysa eğer bugün gelsin... benim de sabım tükendi artık. bakalım nasip kısmet.
uykun geldiyse uyumaya çalış istersen.
bu da mı doğum belirtisi
Kartal umut hastahanesine gideceğim CNm
Sen neredesin bu arada
İyi iyi ben 3 gündür sancı çekiyorum
Bugünkü daha uzun oldu kız bugün
Dogurmasaam doğurana kadar uyuyacağım
ben atasehirdeyim :)
seninki hakikaten gelmeye niyetli kız... bence yat biraz dinlen, enerji toplaman lazım.
dualarım seninle... iyi geceleeer (sabahlar da denebilir)
bizi habersiz bırakmaa
günaydın arkadaşlar biz hazırlandık doğuma gidiyoruz 9gibi olucak doğumum ,epidural sezeryan.bana dua edin olur mu?geldiğimde doğum hikayemi paylaşıcam kendinize çok dikkat edin :)
günaydın arkadaşlar biz hazırlandık doğuma gidiyoruz 9gibi olucak doğumum ,epidural sezeryan.bana dua edin olur mu?geldiğimde doğum hikayemi paylaşıcam kendinize çok dikkat edin :)
kizlarrr dogum yaptim)) aksam 11 de suyum gelmeye basladi.hastaneye geldigimizde saat 1 di. 8 cm acilma var dedi.sancisiz ilerlemis. 3 gibi sancilarim basladi.5 ten sonra sancilarim siklasti ve dayanilmaz hale geldi.ama ilerlemiyordu acilmam.en son 5 bucuktan sonra ikinma hissi ile birlikye sancilar iki dakikada bir geldi.artik vakti geliyordu.alti bucukta oglumu kucagima aldim.okadar oyalanmasinin sebebi kordonu bir yere takilmis...dogum son bir saat sanci haric kolaydi.zaten gorunce herseyi unuttum.allahim size de kolaylik versin.bol bol hurmaya devam )) suan eldivenlerini emiyo alpimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?