2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kız senın nerende totoş var gorduk ya ne totoş ne göbuşş
dur ben yarın fırsatım olursa eklim göbeğiöi de sen gör şaşırırsın valla bir anda nasıl böyle oldu ben de anlamadım
bence oğlun size mesaj vermiş canım küslüğü uzatmayın diye şakacıktan sancı yapıp sizi barıştırmış..şaka bir yana da iyi olmana sevindim bebiş de iyiymiş sıkıntı yok yani dikkat et kendine çantanı da hazırla bir an önce
Selam kızlarrr..yarın 08:30 da sezaryen e gireceğim.çok heyecanlıyım dua edin
allah sağ salim kurtarsın işallah canım

Canım hic korkma. Dua et. Eğer belden istemiyorsan genel olursun. Bende sezeryan olursam genel olurum.
Ilk defa duydum bunu. Bende yapayım bari :)

Vaktin var anladığım kadarıyla. Henüz çatın genişliyor da olabilir canım.

sagol cevabin icn canim insallah zamaninda gelsin bebisler..

canım o çok normal hepimizde oluyor çatı genişlemesnden bebek kanala girdiği için değil benim 2-3 haftadır öyle hatta oturup kalkınca ilk 1-2 adımı atmak zor oluyor en son pazartesi günü doktora gittim mesela kanalda filan değildi bebek korkma o yüzden

Son düzenleme:
kızlar kaç gündür yazim diyorum ama unutuyorum hep bunu eylül analarında okumuştum onlarda yapanlarda işe yaramış doğuma 10 gün kala uygulanıyor vajinaya hergün bir miktar zeytin yağı sürmek rahmin kolay açılmasını sağlıyormuş doğumu kolaylaştırıyormuş ben de nette araştırdım da eskiden ebeler doğum yapan kadına zeytin yağı sürermiş

Kızlar cok sıkılıyorum sizler

aynen canım eşim de işte o yüzden sıkılıyorum ben de ama yatmaya hazırlanıyorum bir yandan dün gece hiç yatamadım doğru düzgün sabah da 9.30 da kalktım ama o saate kadar uyuduğumdan değil uyuyabilirmiyim ümidiyle yatakta durduğum için

Son düzenleme:

Evet canım ben onu bir kere yazmıştım. Ana sanırım arada kaynadı. Perine masajı deniyor.
Link ekleyeyim:
http://www........................./2011/05/perine-masaji.html?m=1

Gerci ben başlandım yapmaya. Tek bağına yapmak biraz zor galiba. Hic de denemedim.

Son düzenleme:
evet öyle yazıyor ama kim yapacak ki kendimiz yapıcaz mecbur eşe de yaptıramayız

Kendin de uygulanabiliyorsun diye yazıyor ama biraz zor. Bas parmak ile yapmak gerekirmiş kendimiz yapacaksak.
Es yaparsa işaret parmağı ile.
Biz gec bile kaldık. 34.haftada başlamak en iyisi.
Ama yine de ise yarayabilir.
Ben esime söyledim demin, yaparım istersen dedi. Ben once kendim deneyeyim bakalım.

kız benşmki de yapar da aklına başka şeyler gelir diye kokuyorum

Hamilelik dogum ve lohusalik ile ilgili guzel bir yazı. Tavsiye ederim.
Lohusalikta egzersiz de var.
http://www.muratyayla.com/default.asp?CatId=65

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar gidip yatayım bakim bugün de rüymda doğuracam mı hemen hemen hergün doğumla ilgili birşey görüyorum rüyamda

Ay bende dedim demin, sakın aklına baska seyler gelmesi diye :)
Kolay degil orayı parmaklayip sakın durmak zor diyor :))

işte ben benimkine o konuda hiç güvenemem o yüzden ona yaptıramam yaptırısam da sonuçlarına katlanmak zorundayım

işte ben benimkine o konuda hiç güvenemem o yüzden ona yaptıramam yaptırısam da sonuçlarına katlanmak zorundayım
Ben korkutuyorum bak cocuk gelir hemen suyum patlar falan diye :))
aman başka şey göreyim yaa göre göre iyice psikolojime işledi zaten aklımın bir köşesinde de her an

O zaman bebisini gor. Doğmuş olsun. Dogum kısmını atlayalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…