kimse yokmuuu.....
cnm benım suyla ılgılı hıç bır bılgım yok dr nu ara yada hastaneye gıtsene
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse yokmuuu.....
ya kızlar benim oğlan hep sağdaydı bugün solageçti tam yanda sizdede oluyomu bu durum
ezıne bebişin kılosu nasıl dıye sormuştum sanırım okumamışsın
görmedim canım telden girdigim için arada yazanları göremeyip kaçırıyorum
bebegin kilosu aynı çıktı geçen haftayla ama doktorum gayet iii dedi olabilir dedi 3200 gram
cnm benım suyla ılgılı hıç bır bılgım yok dr nu ara yada hastaneye gıtsene
Kizlar ne olur yardım edin( suan oğlum resmen kasıklarımda ve oynadıkca cok canim yaniyo
(( alta vuruyor acısı
( bu dogum sancısı mı nasil oluyor anlamadım korkuyorum
((
ben yurt dışından getirtiyorum cnm malzemeleri bulamadım bazı malzemelerini burdan,dilersen yapabilirim sana
kizlar yardim edin suyum geliyor saniri
ilk bebegimde gece 12 de suyum geldi.sabah 8 de sancim basladi.bunda biraz bekleyelim diyoruz ama biemiyorum yaa suni sanci da istemiyorum![]()
kizlar yardim edin suyum geliyor saniri
hımm kılo almamışmı oglusun uzuluyorum ya boyle olunca ama kılosu ıyıymış cnm doğuma kadar alırda
ilk başlarda benimde canım sıkıldı hatta tekrar tekrar sordum bi sıkıntı varmı diye doktorum yok maşallah iyi gidiyoruz dedi doktoruma çok güveniyorum ve ne dediyse çıktı onun için içim rahat
hehehe yalancıktan göbek yapsam daha gerçekçi olurdu belkiMaasallah. Inmiş gobus :)
Hadi yaa 100de hic hissetmedin demek. Acaba dogum sancıları kaça vuruyor o zanden :) 300-500 mu
Ben 17 kilo aldım ama belli degil cok sukur.
Ne guzel göbeğin var. Yastikli)
benim oğlan çıkacağı yeri şaşırdı teyzesi.. baksana aşağı doğru değil ileri doğru gidiyo sipsivrigöbuş almışbasını gıdıyo maasallah sanda
gögüslerde ne büyüme acı ne sızı hiiiçç bişey yok.. küçüktü küçük kalacak zannımcakızlar benımde gogusler almış basını gıdıyo patlıycak bomba gıbı![]()
aayy hayırlı olsun canım, çok geçmiş olsun şimdiden, gözün aydınSelam kızlarrr..yarın 08:30 da sezaryen e gireceğim.çok heyecanlıyım dua edin![]()
erkekmaşallah canım baya buyumuş cınsıyetı neydı![]()
cnm kılosu ıyı ya sorun yoktur oyuzden ya bıde daha zayıf olsaydı benımde gecen hafta 36 haftalıkken 1.980 falandı yarında ben gıtcem oglen bakalım ınş kılo almıştır
ama susuz ne kadar kalabilir bebek? riske atma bence git sen hastaneyeayaga kalkinca bacaklarimdan asagi akiyor iste( ilkinde e bunu yasadigim icin biliyorum.ama hastanede beklemek istemiyorum
ayaga kalkinca bacaklarimdan asagi akiyor iste( ilkinde e bunu yasadigim icin biliyorum.ama hastanede beklemek istemiyorum
almıştır canım inşallah
bizim bebiş önden gidiodu hep zaten bi b hafta kilo almamış olsun 3 kilonun üzerinde saglıgı yerinde dogsada bi sıkıntı yk çok şükür bekliyoruz artık sabırsızlıkla
ayaga kalkinca bacaklarimdan asagi akiyor iste( ilkinde e bunu yasadigim icin biliyorum.ama hastanede beklemek istemiyorum