2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hmm uçuk kötü olmus. Geçer insallah. Gecene kadar öpme sakın canım. Tehlikeli diyorlar.

Birde çikolata da al yanına bir dahakine. Benimki o kadar yememe rağmen nst de hareket etmiyor.
Bugun guzel gecti canım. Cati muayenesi de yaptı. Çatım normal doguma uygunmus. Biran once gelse cok iyi olur dedi Dr. Kafası daha da büyümez dedi.
Bol yürü merdiven cik falan dedi.
Gerci ben 1 Ekim'den sonra gelsin diyorum, en azından lohusa şerbetinden yararlanalım :))
Birde 4unde dayım gelecek Almanya'dan o da beni hamile gormek istiyordu ama bilemiyorum artık ona kadar bekler mı.
Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin insallah.

ben nst ye aç giriyorum iştahim olmuyor üstüne bide çıkartıyorum
ama benim kız pek oynak

Bende açken girmel zorunda kaldım ama biximki nst aletlerini tekmelemekten yerinde durmuyor karnıma ne değerse onu gelip tekmeliyor:))) bi kere okula giderken simit aldım fırından oda sıcaktı göbeğime tayadım anam iki dl gördi feldi simidi tekmeliyo yolda aldı bizi bi gülme:)))))))

Eki Görüntüle 813837
Buda bizim sıcağı sıcağına göbüşümü çektim size:))))

ay canım benım karın benım karın aynısıııı t sirt boyle havada

Eki Görüntüle 813799

Bu da benim göbüşüm kızlar. 35+2'deyim bugün :)

artık bebişler yercekımıne dayanamıyolar

Eki Görüntüle 813755 Bu da bnm göbişim ve popişim Dha net olsun diye aldığımda dar gelen ve hiç giyemediğim ev kıyafetimi giydim

benm yanda duruşum

Selam kızlarrr..yarın 08:30 da sezaryen e gireceğim.çok heyecanlıyım dua edin

ALlah yardımcın olsun canım bebişinı sağ salım kucagına al

kızlar bu tırnaklar ne çabuk uzuyor kesmekten
sıkıldım

kız bı tırnak bı bacak almak zaten yetişemıyomkı ben hızlarına

kıza bişeyler yaptrmış canım kışlık yollamış salca falan fılan daha gelmedı yolda

maşallah canım baya buyumuş cınsıyetı neydı

kız iyiki tüy çıkmıyor bende yoksa kesin cildirirdim

yas Cnm senin bebiste mı kız

kızlar doğum haberlerı ne kadar sıklaştı duygulandım zaten duygusallık son safha aglıycam valla ben doğuma gıtsem ne yapcam

aynen canımm bende aynı durumdayım doğum haberlerini duydukça bi tuhaf oluyorum

Selam kızlarrr..yarın 08:30 da sezaryen e gireceğim.çok heyecanlıyım dua edin

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağ salim alırsın bebeişini kucağına yalnız senle aynı sayılırız.. :18: darısı bana artıkkk:26:

Kizlar ne olur yardım edin( suan oğlum resmen kasıklarımda ve oynadıkca cok canim yaniyo(( alta vuruyor acısı ( bu dogum sancısı mı nasil oluyor anlamadım korkuyorum((

ya kızlar benim oğlan hep sağdaydı bugün solageçti tam yanda sizdede oluyomu bu durum

Kizlar ne olur yardım edin( suan oğlum resmen kasıklarımda ve oynadıkca cok canim yaniyo(( alta vuruyor acısı ( bu dogum sancısı mı nasil oluyor anlamadım korkuyorum((

korkma canım korkulacak bişey yok sen istersen hastaneye git belden kasıklara vurur dedi dogum sancısını tarif ederken benim doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…