• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben varım ya sezin zaten eskiden de vardı totş şimdi biraz daha büyüdü m beden pijama giyerdim eskide, doğumda giymek için kendime pijama takımı aldım l beden ama totom içine zor sığdı:1::1:

maşallah sağlıklı olsun da geç olsun güç olmasın zaten daha zamanımız var da biz kendimiz acele ediyoruz :1:

kız senın nerende totoş var gorduk ya ne totoş ne göbuşş

hadi hayırlısı bakalım :) yalancı ağrılar gerçek olsun bebeklerimize sağlıklıca kavuşalım bir an önce :16:
Eveeet :))
kız ne guzel bı foto bu ne gıydı burda sen
Canım benim göbekten aşağısı bol olan bir üst vardı, ben onu yandan düğünledim. Gogus altından fiyonklu. Altımda da tayt var. Renkleri de turnuva. Elbise gibi oldu.
gider canım senin genetiğinde kodlu zaten zayıf olmak yani abartılı yemediğin sürece çok hızlı gidecektir

maşallah:nazar::nazar: göbiş aşağı da mı ne :34:
Evet canım sanki aşağıda. Zaten Dr da artık gelebilir dedi. Ama kanala girdimi hic bilmiyorum. Öyle birsey demedi. Bende sormayı unuttum.
Eki Görüntüle 813755 Bu da bnm göbişim ve popişim :1: Dha net olsun diye aldığımda dar gelen ve hiç giyemediğim ev kıyafetimi giydim:49::9:
Gayet guzel ve belli canım. Maasallah :)
yaw maşallah ne güzel kibarcık göbekleriniz var benmki nie sivri top gibi:37::27: sanki yalancıktan bişey koymuş gibi

Benim iç karnım geniş galiba canım. Bir de bit uzun olunca belli olmuyor.

Ya işin komiği 100lere vurdugunda ben öle agrı falan hissetmedim

Bilmiyorum ki cnm bende 3 gündür hem akıntı var hemde sancım çıktı bakalım

İnşallah artık gelsin şurda bişey kalmadı sabırsızlık bastı çok fena ve sancılar nasıl gelecek çok mrk ediyorum

yavaş yavaş belli ediyor geleceğini ama ne zaman :) hayırlısıyla gelsinler artık :emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar herkese ii akşamlar
dün doktor kontrolüm vardı ilk gittiğimde nst ye gifdim sonra doktorun yanına girdim nst de sancım çıktı doktorum bir şikayetin var mı diye sordu ben mide yanması kzburga batması filan dedim ama burada çok sancın çıkmış dedi bebeğinde çok hareketsiz dedi bende karnım aç dedim sancı da ara sıra giriyor dedim bir de aşağıdan bakalım dedi açılma var mı diye açılma yokmuş 1000 cc lik serum yazdı serumdan donra tekrar nst ye gir dedi bu arada hiç birşey yeyip içme sancıların devam ederse sezeryana alabiliriz dedi bebeğimde 2.750 gr olmuş bir ayda 550 gr almış az geldi bana bide szeryana filan labiliriz deyince iyice moralim bozuldu doktora hiçbirşey sormadan odadzn çıktımserum lırken ağlıyorum bebeğin kilosuda az diye eşimde kızıma birşeyler yedirmeye gitmişti doktoru görmüş kilosu iyi demiş doktor birşey olsa ben söylerdim demiş sonra nst ye girdim yarım saat dediler eşimide içeriye almadılar birde beni orada unuttular telefonumda biraz uzakta kalmış uzanamıyorum almaya hemşireleri çağırıyorum kimse duymuyor en sonunda eşim gelmiş uyarmış ta geldiler artık iyicene gerilmiş ağlıyorum hemşireye kızdım beni unuttunuz burada diye kusura bakmayın diyor aşağıya hastz indirmiştik nyse sonra nöbetçi doktoru da bir yarım saat bekledik sancınız geçmiş dedi rahatldım çok şükür hp dua ettim biraz daha dursun diye hastaneye 4 te gitmiştik evedönmemiz 11 i buldu birde beiiim çantam daha hazır değildi onu da hazırlmam gerektiğini anladım bugün komşumun diş buğdayı partisi vardı hazırlsyamadım ama yarın hazırlıycam kısmetse

Bu arada kızlar dün akşmın en güzel tarafı bu vesilyle eşimle barışmak oldu 2 haftadan sonra çok şükür konuşmaya başladık sarıldık o da benim üzülmeme üzüldü haftaya salı tekrar konttolümüz var artık bu sefer ne olur olmaz çantamı da alayım yanıma çünkü hastane ile ev arası da bayağı var

$image.jpg
Buda bizim sıcağı sıcağına göbüşümü çektim size:))))

Eki Görüntüle 813799

Bu da benim göbüşüm kızlar. 35+2'deyim bugün :)
Maasallah. Inmiş gobus :)
Ya işin komiği 100lere vurdugunda ben öle agrı falan hissetmedim

Bilmiyorum ki cnm bende 3 gündür hem akıntı var hemde sancım çıktı bakalım

İnşallah artık gelsin şurda bişey kalmadı sabırsızlık bastı çok fena ve sancılar nasıl gelecek çok mrk ediyorum
Hadi yaa 100de hic hissetmedin demek. Acaba dogum sancıları kaça vuruyor o zanden :) 300-500 mu
Ben kilomdan dün bahsetmiştim bidaha söylemiyorum bile:37:hepiniz göbüşüde ne kadar kibar hiç kilo almış gibi durmuyorsunuz ben ooooooooo sizi ikiye katlarım:37:
Ben 17 kilo aldım ama belli degil cok sukur.
hamaratlıktan ziyade felaket maymun iştahlıyım, herşeyi yapayım deniyim istiyorum.. :1: bi de sıkılınca, uğraş oluyo işte insana.. evet makinasız olmaz.. ben sana netten indirdiğim fotoları da gönderirim gösterirsin annene

yooo toto gayet sexsü:37:

veee karşınızda benim yalancıktan göbük :27: aranıza gireyim diye yastık koydum :33: 35+5 hafta

Eki Görüntüle 813816

Ne guzel göbeğin var. Yastikli ;))

Kızlar herkese ii akşamlar
dün doktor kontrolüm vardı ilk gittiğimde nst ye gifdim sonra doktorun yanına girdim nst de sancım çıktı doktorum bir şikayetin var mı diye sordu ben mide yanması kzburga batması filan dedim ama burada çok sancın çıkmış dedi bebeğinde çok hareketsiz dedi bende karnım aç dedim sancı da ara sıra giriyor dedim bir de aşağıdan bakalım dedi açılma var mı diye açılma yokmuş 1000 cc lik serum yazdı serumdan donra tekrar nst ye gir dedi bu arada hiç birşey yeyip içme sancıların devam ederse sezeryana alabiliriz dedi bebeğimde 2.750 gr olmuş bir ayda 550 gr almış az geldi bana bide szeryana filan labiliriz deyince iyice moralim bozuldu doktora hiçbirşey sormadan odadzn çıktımserum lırken ağlıyorum bebeğin kilosuda az diye eşimde kızıma birşeyler yedirmeye gitmişti doktoru görmüş kilosu iyi demiş doktor birşey olsa ben söylerdim demiş sonra nst ye girdim yarım saat dediler eşimide içeriye almadılar birde beni orada unuttular telefonumda biraz uzakta kalmış uzanamıyorum almaya hemşireleri çağırıyorum kimse duymuyor en sonunda eşim gelmiş uyarmış ta geldiler artık iyicene gerilmiş ağlıyorum hemşireye kızdım beni unuttunuz burada diye kusura bakmayın diyor aşağıya hastz indirmiştik nyse sonra nöbetçi doktoru da bir yarım saat bekledik sancınız geçmiş dedi rahatldım çok şükür hp dua ettim biraz daha dursun diye hastaneye 4 te gitmiştik evedönmemiz 11 i buldu birde beiiim çantam daha hazır değildi onu da hazırlmam gerektiğini anladım bugün komşumun diş buğdayı partisi vardı hazırlsyamadım ama yarın hazırlıycam kısmetse

Bu arada kızlar dün akşmın en güzel tarafı bu vesilyle eşimle barışmak oldu 2 haftadan sonra çok şükür konuşmaya başladık sarıldık o da benim üzülmeme üzüldü haftaya salı tekrar konttolümüz var artık bu sefer ne olur olmaz çantamı da alayım yanıma çünkü hastane ile ev arası da bayağı var

canim bisey olmamamsina sevindim iyi olmana sevindim esinle konusuyomussun onada sevindim ama 2 hafta kus kalip konusmamak ne kadar dogru bilmiyorum tatlim hamilelikte hepimiz gergin oluyoruz :31: bebegin kilosunada takilma benimde en son 2700 du hiicc takmiyorum kiloyu elbet alirlar dogunca canim :16:

hamaratlıktan ziyade felaket maymun iştahlıyım, herşeyi yapayım deniyim istiyorum.. :1: bi de sıkılınca, uğraş oluyo işte insana.. evet makinasız olmaz.. ben sana netten indirdiğim fotoları da gönderirim gösterirsin annene

yooo toto gayet sexsü:37:

veee karşınızda benim yalancıktan göbük :27: aranıza gireyim diye yastık koydum :33: 35+5 hafta

Eki Görüntüle 813816

göbuş almışbasını gıdıyo maasallah sanda

canim bisey olmamamsina sevindim iyi olmana sevindim esinle konusuyomussun onada sevindim ama 2 hafta kus kalip konusmamak ne kadar dogru bilmiyorum tatlim hamilelikte hepimiz gergin oluyoruz :31: bebegin kilosunada takilma benimde en son 2700 du hiicc takmiyorum kiloyu elbet alirlar dogunca canim :16:

Sağol cnm ben 36+ 4 tüm dün ve 1 ay önce 1.200 dü bir ayda 550 gr almış ben 3 kiloyu geçmiştir diye düşünüyodum belkide eşimle alakalı sıkıntıdan dolayı kilo alamdı bilemiyorum ki

Sağol cnm ben 36+ 4 tüm dün ve 1 ay önce 1.200 dü bir ayda 550 gr almış ben 3 kiloyu geçmiştir diye düşünüyodum belkide eşimle alakalı sıkıntıdan dolayı kilo alamdı bilemiyorum ki

olabilir canim sikinti stres yaptin belkide kendine benim dr haftada 100 gr alir dedi genelde bebekler sen yemesen bile :31: bide normal dusunuyosan hiic takma kiloyu.Sen yemeye calis yinede sutunu peynirini yumurtani fln

Back