2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hehehu kolay işlerden kaçıyom sanırsam :27: kendine göbüş yap de kalkar yaparım silikondan:35:
dur hadi yükliyim.. ama benim böle afilli ev kıyafetlerim yok heee.. :37:
benim de yok öyle afilli almadım sadece hamişken giyicem diye zaten 5,5 aylıkken çıkmaya başlayınca göbiş hiç gerek duymaım
Eki Görüntüle 813799

Bu da benim göbüşüm kızlar. 35+2'deyim bugün :)

maşallah düşmüş göbiş bariz belli:nazar::nazar:

Ya işin komiği 100lere vurdugunda ben öle agrı falan hissetmedim

Bilmiyorum ki cnm bende 3 gündür hem akıntı var hemde sancım çıktı bakalım

İnşallah artık gelsin şurda bişey kalmadı sabırsızlık bastı çok fena ve sancılar nasıl gelecek çok mrk ediyorum

bencd gelsınler artık eslerde sabırsızlanmaya basladı doguruyum dıye gozumun ıcıne bakıyor adam:52:

Ben kilomdan dün bahsetmiştim bidaha söylemiyorum bile:37:hepiniz göbüşüde ne kadar kibar hiç kilo almış gibi durmuyorsunuz ben ooooooooo sizi ikiye katlarım:37:

işte ben o heryerden alalanlardanım, 22 kilo almıştım 1 hafta önce, artık tartılmayacağım:((olsun veririz ya, 2013 ekim anneleri kilo veriyor topiği olur herhalde:))

canım emzirirken zaten bir sürü kalori harcicaz yediklerimize de dikkat ettikten sonra verememek gibi bir şey olmaz herhalde sen takma şimdi bunu bebişini düşün önce doğumdan sonra bir topik açarız veririz birlikte

canım makına feln gerekır ona elde dıkılmez ama annem gelınce gosterıcem senıde ellerıne saglık hamarat hatunsun vesselam
hamaratlıktan ziyade felaket maymun iştahlıyım, herşeyi yapayım deniyim istiyorum.. :1: bi de sıkılınca, uğraş oluyo işte insana.. evet makinasız olmaz.. ben sana netten indirdiğim fotoları da gönderirim gösterirsin annene

Totoş yanında hiç kibar kalmıyor ama:1:
yooo toto gayet sexsü:37:

kız neyini üşeniyoon senin gibi hamarat hatun üşenir mi şehzade kıyafeti kapı süsü elinden her iş geliyor maşallah bir fotoyu mu üşendin çek de görelim merak ettim
veee karşınızda benim yalancıktan göbük :27: aranıza gireyim diye yastık koydum :33: 35+5 hafta

$image.jpg

Son düzenleme:
bencd gelsınler artık eslerde sabırsızlanmaya basladı doguruyum dıye gozumun ıcıne bakıyor adam:52:

kız benimki de gün sayıyor ama sakın maaştan önce doğurma ha diyor:1::1: ayın 15inde doğurabilirsin diyor benim zaten 16sı görünüyor doğum ama doktorum daha önce olabilir dedi bakalım babsını mı dinlicek doktorumu

Ben kilomdan dün bahsetmiştim bidaha söylemiyorum bile:37:hepiniz göbüşüde ne kadar kibar hiç kilo almış gibi durmuyorsunuz ben ooooooooo sizi ikiye katlarım:37:
:9: senin yoruma zaten bittim dün gece :9: yükle kız nolcak bak ben sahte göbükümü bile yükledim :27:

hamaratlıktan ziyade felaket maymun iştahlıyım, herşeyi yapayım deniyim istiyorum.. :1: bi de sıkılınca, uğraş oluyo işte insana.. evet makinasız olmaz.. ben sana netten indirdiğim fotoları da gönderirim gösterirsin annene

veee karşınızda benim yalancıktan göbük :27: aranıza gireyim diye yastık koydum :33: 35+5 hafta

Eki Görüntüle 813816

maşallah yastığını ne güzel büyütmüşsün:1: çok hoş görünüyor bence :nazar::nazar::nazar:

Gobusler dusmus kizlarr :52::52::52::52:

benim de yok öyle afilli almadım sadece hamişken giyicem diye zaten 5,5 aylıkken çıkmaya başlayınca göbiş hiç gerek duymaım

maşallah düşmüş göbiş bariz belli:nazar::nazar:

fotoğrafı görünce ben de fark ettim, düşmüş baya hakkikaten :) :nazar:
sabırsızım oğlum da benim gibi olacak herhalde.
gerçi ben annemin karnında 9 ay 18 gün durmuşum ama :27::27:

fotoğrafı görünce ben de fark ettim, düşmüş baya hakkikaten :) :nazar:
sabırsızım oğlum da benim gibi olacak herhalde.
gerçi ben annemin karnında 9 ay 18 gün durmuşum ama :27::27:

dusmeye baslamasi normal artik kiz doguruyoruz baksana hergun :6::6::6:

:) bu tototsu genişleyenler kız bebiş mi bekliyor acaba. benim de kızım olacak inş. dediğiniz durumdayım , ki 36 beden büyük gelirdi :D şimdi L pijama aldım doğum için kendime ben bile inanamıyorum
benimde kızım olacak Cnm ama hala s beden giyiyorum toto zaten yok
oturunca kimse hamile olduğumu anlamiyor bile:1:
Bende koyayim dedim gobegimi :))
37+6 haftalik gobegim...

Eki Görüntüle 813729

Eki Görüntüle 813755 Bu da bnm göbişim ve popişim :1: Dha net olsun diye aldığımda dar gelen ve hiç giyemediğim ev kıyafetimi giydim:49::9:

Eki Görüntüle 813799

Bu da benim göbüşüm kızlar. 35+2'deyim bugün :)

Eki Görüntüle 813816

kızlar hepinizin gobus ü birbirinden güzel çok begendim:nazar:

Eki Görüntüle 813622 Eki Görüntüle 813623
Arkadaslar bunlara bizim oglanin besigiyle sepeti
Cok tatlılar :)
arkdaşlar hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı cevap yazamıyorum...sezeryanla doğum yaptım..hastaneden bugün çıktım..acılarım var ama şükür yine ayaklandım...çok yoğun gelen olduğu için pek dinlenemiyorum..emme sorunumuz var.göğüs ucum kalın ve kısa olduğu için tam kavrayamıyor....iyleşeyim tam yazarım yine...
Oy ne guzel Bebeğinle birliktesin.
:46::46::46::46:cullu doğurmuş kızlar..gelmiş doruk tuna...:46::46::46::46:
Biri daha kavuştu yavrusuna :)
kızlar bugün beşiğimiz de geldi artık bir eksiğimiz kalmadı çok şükür sıra prensesimin gelmesinde artık keyfini bekliyrouz:16::16:
Iyi hadi eksiklikler tamam. Artık prenses gelsin :)
Ben de dün kontrole gittim,sağlığı kilosu normal çok şükür..Kızımın başı aşağıya inmiş ama kanalda değilmiş,nst ve çatı kontrolü yapmadı belki haftaya..Arada yalancı sancılarım başladı,haftaya perşembe tekrar gidicez,eylül annesi olurum diyodum ama ekim gibi gözüküyor bakalım hayırlısı..
Ekimi bekliyor demek. Daha bir hafta var gerci :) belli olmaz.
Kilosu o kadar faydalı şeyleri yememe rağmen umduğum gibi çıkmadı,2740 çıktı ,çok şükür sağlıklı ve herşey normal..Doktorum 3200 gibi doğar ama normal doğumu kolay yaparsın dedi.Ben de normal doğum istediğim için belki de böylesi hayırlıdır.
Olsun canım doğumun rahat olur dediğin gibi.

bende öyle diyorum kuzum bekle anneanneyi diye..neyşe kaldı 3 gün...:32:
Az kaldı 3 gun geçer hemen inşallah.
bende oyle dıyorum caqnım ya annem bugun onden gonderdı 5 parça şey yollamış eşim dıyokı ne yoolladı okadar otobus şöforune mahcup oldum arkadan da kendı gelecek hafta sonu korkuyom annem gelmeden bşey olacak dıye aklıma getrmemeye çalışıyrum yanı
Ne gönderdi kız :)
ben bulamadım canım şehzade kıyafeti ya.. hep büyük aylar için vardı, kendim diktm evt dha özel oldu benim için:16:

Benimki de biraz büyük ama ne yapalım. Esim diyor cübbe olacak bu bizimkine :))
Sizinki en güzeli. Ozel olmus.

Slm canlar biz doktordan geldik nstde 100e vuran bi sancımız çıktı ve bebegimin başı yerini almaya başlamış doktorumuz gününü doldurmaz dedi zaten iki haftamız kaldı heran gelebilir gözüyle bakıyoruz artık

jöle kıvamlı akıntıda rahimin yumuşamasından oluyomuş oda dogum belirtilerindenmiş aklınızda olsun

cnm bebişin kılosu nasıl

arkdaşlar hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı cevap yazamıyorum...sezeryanla doğum yaptım..hastaneden bugün çıktım..acılarım var ama şükür yine ayaklandım...çok yoğun gelen olduğu için pek dinlenemiyorum..emme sorunumuz var.göğüs ucum kalın ve kısa olduğu için tam kavrayamıyor....iyleşeyim tam yazarım yine...

gozun aydın maasallah

Back