2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hehehu kolay işlerden kaçıyom sanırsam kendine göbüş yap de kalkar yaparım silikondan
dur hadi yükliyim.. ama benim böle afilli ev kıyafetlerim yok heee..
benim de yok öyle afilli almadım sadece hamişken giyicem diye zaten 5,5 aylıkken çıkmaya başlayınca göbiş hiç gerek duymaım
Eki Görüntüle 813799

Bu da benim göbüşüm kızlar. 35+2'deyim bugün :)

maşallah düşmüş göbiş bariz belli

bencd gelsınler artık eslerde sabırsızlanmaya basladı doguruyum dıye gozumun ıcıne bakıyor adam

Ben kilomdan dün bahsetmiştim bidaha söylemiyorum bilehepiniz göbüşüde ne kadar kibar hiç kilo almış gibi durmuyorsunuz ben ooooooooo sizi ikiye katlarım

işte ben o heryerden alalanlardanım, 22 kilo almıştım 1 hafta önce, artık tartılmayacağım(olsun veririz ya, 2013 ekim anneleri kilo veriyor topiği olur herhalde:))

canım emzirirken zaten bir sürü kalori harcicaz yediklerimize de dikkat ettikten sonra verememek gibi bir şey olmaz herhalde sen takma şimdi bunu bebişini düşün önce doğumdan sonra bir topik açarız veririz birlikte

canım makına feln gerekır ona elde dıkılmez ama annem gelınce gosterıcem senıde ellerıne saglık hamarat hatunsun vesselam
hamaratlıktan ziyade felaket maymun iştahlıyım, herşeyi yapayım deniyim istiyorum.. bi de sıkılınca, uğraş oluyo işte insana.. evet makinasız olmaz.. ben sana netten indirdiğim fotoları da gönderirim gösterirsin annene

Totoş yanında hiç kibar kalmıyor ama
yooo toto gayet sexsü

kız neyini üşeniyoon senin gibi hamarat hatun üşenir mi şehzade kıyafeti kapı süsü elinden her iş geliyor maşallah bir fotoyu mu üşendin çek de görelim merak ettim
veee karşınızda benim yalancıktan göbük aranıza gireyim diye yastık koydum 35+5 hafta

Son düzenleme:
bencd gelsınler artık eslerde sabırsızlanmaya basladı doguruyum dıye gozumun ıcıne bakıyor adam

kız benimki de gün sayıyor ama sakın maaştan önce doğurma ha diyor ayın 15inde doğurabilirsin diyor benim zaten 16sı görünüyor doğum ama doktorum daha önce olabilir dedi bakalım babsını mı dinlicek doktorumu

Ben kilomdan dün bahsetmiştim bidaha söylemiyorum bilehepiniz göbüşüde ne kadar kibar hiç kilo almış gibi durmuyorsunuz ben ooooooooo sizi ikiye katlarım
senin yoruma zaten bittim dün gece yükle kız nolcak bak ben sahte göbükümü bile yükledim

maşallah yastığını ne güzel büyütmüşsün çok hoş görünüyor bence

Gobusler dusmus kizlarr

benim de yok öyle afilli almadım sadece hamişken giyicem diye zaten 5,5 aylıkken çıkmaya başlayınca göbiş hiç gerek duymaım

maşallah düşmüş göbiş bariz belli

fotoğrafı görünce ben de fark ettim, düşmüş baya hakkikaten :)
sabırsızım oğlum da benim gibi olacak herhalde.
gerçi ben annemin karnında 9 ay 18 gün durmuşum ama

fotoğrafı görünce ben de fark ettim, düşmüş baya hakkikaten :)
sabırsızım oğlum da benim gibi olacak herhalde.
gerçi ben annemin karnında 9 ay 18 gün durmuşum ama

dusmeye baslamasi normal artik kiz doguruyoruz baksana hergun

:) bu tototsu genişleyenler kız bebiş mi bekliyor acaba. benim de kızım olacak inş. dediğiniz durumdayım , ki 36 beden büyük gelirdi şimdi L pijama aldım doğum için kendime ben bile inanamıyorum
benimde kızım olacak Cnm ama hala s beden giyiyorum toto zaten yok
oturunca kimse hamile olduğumu anlamiyor bile
Bende koyayim dedim gobegimi :))
37+6 haftalik gobegim...

Eki Görüntüle 813729

Eki Görüntüle 813755 Bu da bnm göbişim ve popişim Dha net olsun diye aldığımda dar gelen ve hiç giyemediğim ev kıyafetimi giydim

Eki Görüntüle 813799

Bu da benim göbüşüm kızlar. 35+2'deyim bugün :)

kızlar hepinizin gobus ü birbirinden güzel çok begendim

Eki Görüntüle 813622 Eki Görüntüle 813623
Arkadaslar bunlara bizim oglanin besigiyle sepeti
Cok tatlılar :)
Oy ne guzel Bebeğinle birliktesin.
cullu doğurmuş kızlar..gelmiş doruk tuna...
Biri daha kavuştu yavrusuna :)
kızlar bugün beşiğimiz de geldi artık bir eksiğimiz kalmadı çok şükür sıra prensesimin gelmesinde artık keyfini bekliyrouz
Iyi hadi eksiklikler tamam. Artık prenses gelsin :)
Ekimi bekliyor demek. Daha bir hafta var gerci :) belli olmaz.
Olsun canım doğumun rahat olur dediğin gibi.

bende öyle diyorum kuzum bekle anneanneyi diye..neyşe kaldı 3 gün...
Az kaldı 3 gun geçer hemen inşallah.
Ne gönderdi kız :)
ben bulamadım canım şehzade kıyafeti ya.. hep büyük aylar için vardı, kendim diktm evt dha özel oldu benim için

Benimki de biraz büyük ama ne yapalım. Esim diyor cübbe olacak bu bizimkine :))
Sizinki en güzeli. Ozel olmus.

cnm bebişin kılosu nasıl

gozun aydın maasallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…