2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
oh aman ıyı yalnız olamayım bırakmayın yalız benı aynn ustten sıkıntı yokda eşofmanlar falan alttan zorluyo benı kız zaten bu hamıleleıkte en çok alt çamaşır aldım
evet yaa ama morallim bozuluyor içine toto sığmayınca çünkü orayı eritmesi zor
:) bu tototsu genişleyenler kız bebiş mi bekliyor acaba. benim de kızım olacak inş. dediğiniz durumdayım , ki 36 beden büyük gelirdi şimdi L pijama aldım doğum için kendime ben bile inanamıyorum

eveet canım kız bebiş hem kız toto büyütüyoruz anlican

bende öyle diyorum kuzum bekle anneanneyi diye..neyşe kaldı 3 gün...

bende oyle dıyorum caqnım ya annem bugun onden gonderdı 5 parça şey yollamış eşim dıyokı ne yoolladı okadar otobus şöforune mahcup oldum arkadan da kendı gelecek hafta sonu korkuyom annem gelmeden bşey olacak dıye aklıma getrmemeye çalışıyrum yanı

senin az çok belli canım doğum günün tabi kızçen sana sürpriz yapıp erken gelmezse...benden bir hafta ileridesin..ama bugün bende değişik bir ağrı var...bekle kuzum deyip sıvazlıyorum karnımı...

ben bulamadım canım şehzade kıyafeti ya.. hep büyük aylar için vardı, kendim diktm evt dha özel oldu benim için

ondan şekerım benım boy 1.60 boy yok ya 55 le hamıle kaldım ben 70 lerı gordum bılenık dusun benı

sen boyu olmayan görmemişsin canım :) ben bildiğin top oldum boy 1,50 hamile kalmadan önce 42 kiloydum şimdi 56 kiloyum

top gibiyim :) ayağım takılsa yuvarlanırım

sen boyu olmayan görmemişsin canım :) ben bildiğin top oldum boy 1,50 hamile kalmadan önce 42 kiloydum şimdi 56 kiloyum

çıtı pıtıydın zaman eskıden kız trabzondayım bılıyosun her yer yokuş burda hep dıym o yokustan bı yuvarlansam meydana kadar duramam
napalım ana olucaz sonrada fıt fıt kızlarımız alıcaz onlara mını elbıseler gıydırıcez bızler de gıyıcez fıt elbıseler sonrada gezmelerde hobaaaaaaaaaaaa

ondan şekerım benım boy 1.60 boy yok ya 55 le hamıle kaldım ben 70 lerı gordum bılenık dusun benı

kızlar işe bir de iyi yanından bakın minyom kadınlar yaşını hiç göstermiyor keşke ben de öyle olsaydım hep genç kalırsınız işte

Biraz daha azaldı çok sukur. De dan da guzel haberler aldım. Artık sancı bekliyiruz :)

Erkenden sancılar basladi galiba. Bakarsın haftaya gelir :)
Benim daha hic çıkmadı sancı.

hadi hayırlısı bakalım :) yalancı ağrılar gerçek olsun bebeklerimize sağlıklıca kavuşalım bir an önce

kızlar işe bir de iyi yanından bakın minyom kadınlar yaşını hiç göstermiyor keşke ben de öyle olsaydım hep genç kalırsınız işte
Ben de 161 im,63 le hamile kaldım şimdi 79 um,80 e az kaldıAma çok şükür karın ve popo harici fazla kilo gözükmüyor,hareketlerim de çok kısıtlanmadı hatta şimdi biyandan ütü yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…