ayy cok merak edıyorum senı catyyyAynen canım,tamamen katılıyorum sana ,aynı durumdaymışızEmzirmeden sonra kilo vermek istiyorum ama ona bişey olmasın
evet yaa ama morallim bozuluyor içine toto sığmayınca çünkü orayı eritmesi zoroh aman ıyı yalnız olamayım bırakmayın yalız benıaynn ustten sıkıntı yokda eşofmanlar falan alttan zorluyo benı kız zaten bu hamıleleıkte en çok alt çamaşır aldım
:) bu tototsu genişleyenler kız bebiş mi bekliyor acaba. benim de kızım olacak inş. dediğiniz durumdayım , ki 36 beden büyük gelirdişimdi L pijama aldım doğum için kendime ben bile inanamıyorum
ayyy ne güzelll maşallah culleye darısı başımıza inşallah
Anne gelsin, bebise gelsin sonra insallah :)
evet yaa ama morallim bozuluyor içine toto sığmayınca çünkü orayı eritmesi zor
eveet canım kız bebiş hem kız toto büyütüyoruz anlican
bende öyle diyorum kuzum bekle anneanneyi diye..neyşe kaldı 3 gün...
kız sana noluyo ıncecıksın sen ya
sus bakayım sen
bende oyle dıyorum caqnım ya annem bugun onden gonderdı 5 parça şey yollamış eşim dıyokı ne yoolladı okadar otobus şöforune mahcup oldum arkadan da kendı gelecek hafta sonu korkuyom annem gelmeden bşey olacak dıye aklıma getrmemeye çalışıyrum yanı
incecik mi ya ben fotoğrafta öyle çıkıyorum galiba 65 kiloyla hamile kaldım şimdi de 74 kiloyum 9 kilo aldımeskiden de 40 beden giyerdim malesef
ben bulamadım canım şehzade kıyafeti ya.. hep büyük aylar için vardı, kendim diktm evt dha özel oldu benim içinMaasallah bebeğine. Bende de hic sancı çıkmadı.
Ben bugun oldum cati muayenesi. Hic korkulacak birsey degil. Hissetmedim bile.
Bende yuruyus vs başlayacağım bakalım.
Açılmaya cati muayenesi farklı birsey mı bilmiyorum. Alttan baktı bana da bugun açılmayı da söyledi çatımın normal diguma müsait olduğunu da.
Bende mevlut icin şehzade takımı aldım :)
Sizinki gerci el yapımı. Kendi emeginiz. Cok daha ozel :)
Hadi bakalım sancılar başlamış hayırlı olsun :)
Biraz temponu düşür istersen 10 gun daha içeride gelişsin. Bende öyle yapmıştım. Simdi artık tempoyu arttırıyorum :))
Allah Allah napıyon fotoshop m u kullanıyon kızzzzzz demekkı kemıklısın oyle derler ya
anacığına bi haseki babasına da sultan kıyafeti de mi diksem acabaçok güzel Cnm iyi dusunmussun şehzadeiçin
evet canım biraz yapılıyımdır oldm olası boyum da var sayılır 169cm boyum ondan herhalde
evet yaa ama morallim bozuluyor içine toto sığmayınca çünkü orayı eritmesi zor
eveet canım kız bebiş hem kız toto büyütüyoruz anlican
ondan şekerım benım boy 1.60 boy yok ya 55 le hamıle kaldım ben 70 lerı gordum bılenık dusun benı
sen boyu olmayan görmemişsin canım :) ben bildiğin top oldum boy 1,50 hamile kalmadan önce 42 kiloydum şimdi 56 kiloyum
top gibiyim :) ayağım takılsa yuvarlanırım
sen boyu olmayan görmemişsin canım :) ben bildiğin top oldum boy 1,50 hamile kalmadan önce 42 kiloydum şimdi 56 kiloyum
top gibiyim :) ayağım takılsa yuvarlanırım
ondan şekerım benım boy 1.60 boy yok ya 55 le hamıle kaldım ben 70 lerı gordum bılenık dusun benı
Biraz daha azaldı çok sukur. De dan da guzel haberler aldım. Artık sancı bekliyiruz :)
Erkenden sancılar basladi galiba. Bakarsın haftaya gelir :)
Benim daha hic çıkmadı sancı.
Ben de seni merak ettim şimdiayy cok merak edıyorum senı catyyy:44:
Ben de 161 im,63 le hamile kaldım şimdi 79 um,80 e az kaldıkızlar işe bir de iyi yanından bakın minyom kadınlar yaşını hiç göstermiyor keşke ben de öyle olsaydım hep genç kalırsınız işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?