2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
zullumm kramp gibi adet sancısı tarzındaysa ağrıyla beraber sancı girip çıkıyosa saatlerini yaz ki aralığını ölçebilesin. benim dün sabah 8 de başladı 2şer saat arayla devam etti, akşamüstü 1,5 - 1 saat arası değişmeye başladı. 8,30dan sonra rahatladım. eğer ki daha da sıklaşsaydı dicektim kesin doğuruyom diye :27:

ya kızlar bu yalancı sancı dediğiniz nasıl oluyo? 36. haftamdayım ama ben hiç sancı çekmedim. sadece kasıklarım biraz ağrıyo sürekli olarak (üşütme gibi). bir de aşağıya kramp giriyor arada, doktor muayene etmişti, çatın açılıyor ondan kemiklerde ağrı yapıyor demişti.

şu sancı nasıl oluyor bana anlatın bir hele... bende bu zamana kadar olmaması normal mi?

ya kızlar bu yalancı sancı dediğiniz nasıl oluyo? 36. haftamdayım ama ben hiç sancı çekmedim. sadece kasıklarım biraz ağrıyo sürekli olarak (üşütme gibi). bir de aşağıya kramp giriyor arada, doktor muayene etmişti, çatın açılıyor ondan kemiklerde ağrı yapıyor demişti.

şu sancı nasıl oluyor bana anlatın bir hele... bende bu zamana kadar olmaması normal mi?

adet sancısı gibi sancı geliyor bana canım...

sağol zullummmm :54:
evet aşağı inip çıkıyo, hele 2 gündür bu kadar bile değildi, tamamen aşağıdaydı :1:
kız benimde iniyo sonra çıkıyor gibi anlayamadım gitti

Cnm adet sancısı gibi olur farklida olabilir pozisyon değiştirince
geçer duzensizdir cati açılması olunca da kemiklerin ağrıyor yürümek
eziyet oluyor

Arkadaslar merhaba bende ekim annelerinden olacagim ins. Cok fazla online olup yazamasamda sizi gizli gizli takip ediyorum.
Bebekleri olan arkadaslari tebrik ediyorum. Rabbim anali babali buyutsun ins.
Bizleride tez zamanda kurtarsin. Gayri artik dayanacak güc kalmadi:)))
Benimde bir cok arkadasimiz gibi cuma gunu randevum var . Ins norman dogum olur dualarinizi bekliyorum..

kız benimde iniyo sonra çıkıyor gibi anlayamadım gitti

Cnm adet sancısı gibi olur farklida olabilir pozisyon değiştirince
geçer duzensizdir cati açılması olunca da kemiklerin ağrıyor yürümek
eziyet oluyor

ee benimki sürekli adet ağrısı gibi ağrıyo... benim normalde adet sancım olmaz, kesintisiz olarak yumurtalıklarım ağrır şiddetli bir şekilde. şuan da öyle ağrıyo (hatta iki gündür).
demek ki benim de yalancı sancım böyle...

canım ya benim de son bikaç gündür renksiz kokusuz jöle kıvamında günde bi kere falan büyük neredeyse her lavoboda da küçük parçalar şeklinde geliyo yaklaştı m ı demek oluyo şimdi:26::26::26:
aynen benimde öyle oluyo canım doktorumun dedigi bu dogum belirtisi rahim yumuşuo ondan dedi
Cnm benim düzenli sabah başlıyor akşama doğru bitiyor
gece geç saatte tekrar basliyor

hosgeldin Cnm bebisin büyümüş mu
bu arada sancılar i hissettin mı:18:bende de bugün dediğin gibi
akıntı gelmeye başladı hem de çok belimde ağrıyor:18:
kilosugeçen haftaya göre aynıydı canım doktorum sorun yok dedi bilmiyorum aklım takıldı ona
gözünaydın canım, artık bebiş gelsin hoşgelsin hayırlısıyla =)

aynen öyle canımki sancılarım çogalıo yoruldum ondanmı bilmiyorm

Arkadaslar merhaba bende ekim annelerinden olacagim ins. Cok fazla online olup yazamasamda sizi gizli gizli takip ediyorum.
Bebekleri olan arkadaslari tebrik ediyorum. Rabbim anali babali buyutsun ins.
Bizleride tez zamanda kurtarsin. Gayri artik dayanacak güc kalmadi:)))
Benimde bir cok arkadasimiz gibi cuma gunu randevum var . Ins norman dogum olur dualarinizi bekliyorum..

amin canım ümlemizi bir nefeste kurtarsın inşallah.
aynen benim de cuma randevum var. dualarımız hep birbirimizle :49: Allah düşmanımı bile evlat acısıyla sınamasın...

$image.jpg $image.jpg
Arkadaslar bunlara bizim oglanin besigiyle sepeti

arkdaşlar hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı cevap yazamıyorum...sezeryanla doğum yaptım..hastaneden bugün çıktım..acılarım var ama şükür yine ayaklandım...çok yoğun gelen olduğu için pek dinlenemiyorum..emme sorunumuz var.göğüs ucum kalın ve kısa olduğu için tam kavrayamıyor....iyleşeyim tam yazarım yine...

saol canım ewet doktorda dedı iç karnın geniş diye olmasa da cok takılmazdım ya böle olunca da hoşuma gidiyo içimde kızım olduktan sonra sıkıntı yok :32::32::32::32:

canım benimde öleydi iç karnım genişdi hamile olduğum belli olmazdı,,ama son aydan sonra kocaman oldu hiç yırtığım yoktu son aydan sonra birden yırtıldı ama yapıcak bşey yok...

slm arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum ama yazılarınızı arada okuyordum nasılsınız
allah nasip ederse bende pazartesi saat 13te kızıma kavuşacağım..

çok sevindimm sezaryen mı...pazartesi benim doğum günüm..bende cumya doktora gidicem normal düşünüorum sez.derse pazartesi isticem bende.kzımla doğum günüm aynı olsun..

kızlar bugün beşiğimiz de geldi artık bir eksiğimiz kalmadı çok şükür sıra prensesimin gelmesinde artık keyfini bekliyrouz:16::16:

Back