arkdaşlar hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı cevap yazamıyorum...sezeryanla doğum yaptım..hastaneden bugün çıktım..acılarım var ama şükür yine ayaklandım...çok yoğun gelen olduğu için pek dinlenemiyorum..emme sorunumuz var.göğüs ucum kalın ve kısa olduğu için tam kavrayamıyor....iyleşeyim tam yazarım yine...
Çıkmadan önce kocişin telefonundan bugün çektiğimiz göbüşümü aldım, onu gösterim
Eki Görüntüle 813598
35+5 haftalığız =)
hadi yaa hissettin mi peki ağrıyı düzenli değildi herhalde sancın doktor geri gönderdiğine göre hayırlısıyla gelsin ğlun canımSlm canlar biz doktordan geldik nstde 100e vuran bi sancımız çıktı ve bebegimin başı yerini almaya başlamış doktorumuz gününü doldurmaz dedi zaten iki haftamız kaldı heran gelebilir gözüyle bakıyoruz artık
jöle kıvamlı akıntıda rahimin yumuşamasından oluyomuş oda dogum belirtilerindenmiş aklınızda olsun
Çıkmadan önce kocişin telefonundan bugün çektiğimiz göbüşümü aldım, onu gösterim
Eki Görüntüle 813598
35+5 haftalığız =)
Ben de dün kontrole gittim,sağlığı kilosu normal çok şükür..Kızımın başı aşağıya inmiş ama kanalda değilmiş,nst ve çatı kontrolü yapmadı belki haftaya..Arada yalancı sancılarım başladı,haftaya perşembe tekrar gidicez,eylül annesi olurum diyodum ama ekim gibi gözüküyor bakalım hayırlısı..
hiç benım gıbı totoşlu hamış yok mu ya yağmur ne guzelsın benım arkada toto onde gocamannnnnnnnn karın
ben varım ya sezin zaten eskiden de vardı totş şimdi biraz daha büyüdü m beden pijama giyerdim eskide, doğumda giymek için kendime pijama takımı aldım l beden ama totom içine zor sığdıhiç benım gıbı totoşlu hamış yok mu ya yağmur ne guzelsın benım arkada toto onde gocamannnnnnnnn karın
Ben de dün kontrole gittim,sağlığı kilosu normal çok şükür..Kızımın başı aşağıya inmiş ama kanalda değilmiş,nst ve çatı kontrolü yapmadı belki haftaya..Arada yalancı sancılarım başladı,haftaya perşembe tekrar gidicez,eylül annesi olurum diyodum ama ekim gibi gözüküyor bakalım hayırlısı..
arkdaşlar hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı cevap yazamıyorum...sezeryanla doğum yaptım..hastaneden bugün çıktım..acılarım var ama şükür yine ayaklandım...çok yoğun gelen olduğu için pek dinlenemiyorum..emme sorunumuz var.göğüs ucum kalın ve kısa olduğu için tam kavrayamıyor....iyleşeyim tam yazarım yine...
aha benımkıde oyle aynen lopez totolu dıylardı bana eşimin yengelerı benımde kalcaam genış değildir totom var idi tabı senın dedııgın gıbı oldu şimcikBen de totoşluyum canım,aslında bekarken de yayvan değil de yuvarlak dik totoşum vardı şimdi biraz yayvanlaştı daha dikkat çeker hale geldi,hırkalarla falan kamufle ediyorum,kız annesi olmak kolay değil
kılosu nasıldı caty benımkıde tam asagıda kaafası ama kanalda değil ben sezeryan olucagım için anala dusmesını de ıstemıyorum aslında ya bellı olmaz busra doğuma13 gun kala doğurdu ben bugun markete gıttım mesela ama şuan yatıyorum çok agır gelıyo kızım artık çok baskı var kasılarımda
Bende de yok henüz canım. Herkesin farklı oluyor yapısı. Benim artık başlamalı.ya kızlar bu yalancı sancı dediğiniz nasıl oluyo? 36. haftamdayım ama ben hiç sancı çekmedim. sadece kasıklarım biraz ağrıyo sürekli olarak (üşütme gibi). bir de aşağıya kramp giriyor arada, doktor muayene etmişti, çatın açılıyor ondan kemiklerde ağrı yapıyor demişti.
şu sancı nasıl oluyor bana anlatın bir hele... bende bu zamana kadar olmaması normal mi?
Arkadaslar merhaba bende ekim annelerinden olacagim ins. Cok fazla online olup yazamasamda sizi gizli gizli takip ediyorum.
Bebekleri olan arkadaslari tebrik ediyorum. Rabbim anali babali buyutsun ins.
Bizleride tez zamanda kurtarsin. Gayri artik dayanacak güc kalmadi:)))
Benimde bir cok arkadasimiz gibi cuma gunu randevum var . Ins norman dogum olur dualarinizi bekliyorum..
ben de izledim bu filmi çok güzel gerçekten 'dikkat bebek var' türkçesi izlenmeli bence deAy bende bıraktım artık iki haftadır hergun kargo geldi. Bana çalıştı resmen. Bundan sonra almicam artık dedim. Bi doğsun oğlum öyle başlayacam :)
Cullucan 3 gibi girecekti sanki ama emin değilim.
Evet canım vakit doluyor artık. Sona geldigimize inanmak zor. 280 gun.
Canım yuruyus merdiven çıkma falan yapıyor musun. Artık doğursan da olur.
"What to expect when you're expecting" diye bir film var onu izledim gecen cok iyi geldi. Ağladım güldüm.
Izlemenizi tavsiye ederim. Tam hamilelikte izlenecek bir film.
ayyy çokk tatlııı bi göbiş ve bebiş yağmurum çok şekersiniz maşallah sizeÇıkmadan önce kocişin telefonundan bugün çektiğimiz göbüşümü aldım, onu gösterim
Eki Görüntüle 813598
35+5 haftalığız =)
çok şeker canm güle güle kullanın şimdiden
Allah analı babalı büyütsün canım bahtı kaderi güzel olsunarkdaşlar hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı cevap yazamıyorum...sezeryanla doğum yaptım..hastaneden bugün çıktım..acılarım var ama şükür yine ayaklandım...çok yoğun gelen olduğu için pek dinlenemiyorum..emme sorunumuz var.göğüs ucum kalın ve kısa olduğu için tam kavrayamıyor....iyleşeyim tam yazarım yine...
ayyy ne güzelll maşallah culleye darısı başımıza inşallahcullu doğurmuş kızlar..gelmiş doruk tuna...
aha benımkıde oyle aynen lopez totolu dıylardı bana eşimin yengelerı benımde kalcaam genış değildir totom var idi tabı senın dedııgın gıbı oldu şimcik
ben varım ya sezin zaten eskiden de vardı totş şimdi biraz daha büyüdü m beden pijama giyerdim eskide, doğumda giymek için kendime pijama takımı aldım l beden ama totom içine zor sığdı
maşallah sağlıklı olsun da geç olsun güç olmasın zaten daha zamanımız var da biz kendimiz acele ediyoruz
aha benımkıde oyle aynen lopez totolu dıylardı bana eşimin yengelerı benımde kalcaam genış değildir totom var idi tabı senın dedııgın gıbı oldu şimcik
Âmin canım insallah :)bende öğle saatlerinde diye hatılıyorum ama emin olamamıştım kuzum. hayırlısıyla kavussunda önemli değil :)
iyisiyle kötüsüyle 280 günnn, 9 ay çok uzun diyoduk, birbirimizin takvimine bakıp seninki ikili rakamlara düşmüş felan diyoduk :) ama gel gör kiii, vakit geldi çattı :) Allahın izniyle sağ salim de kavusuruz insallah :)
Hadi hayırlısı canım. Sancın 100lere vurmaya başladığına gore nasıl hissediyorsun kendini canım. Cok mu ağrıyor.Slm canlar biz doktordan geldik nstde 100e vuran bi sancımız çıktı ve bebegimin başı yerini almaya başlamış doktorumuz gününü doldurmaz dedi zaten iki haftamız kaldı heran gelebilir gözüyle bakıyoruz artık
jöle kıvamlı akıntıda rahimin yumuşamasından oluyomuş oda dogum belirtilerindenmiş aklınızda olsun
Anne gelsin, bebise gelsin sonra insallah :)ay bende bir kaç eksik vardı onları da çıkartayım derken...bayağıııı alışveriş yapmışım fiyatı görünce anladım...
yürüyüşü bıraktım canım..ama başlayacağım artık...hurmaya da başlayacağım annemi bekliyorum bir gelsin..yanımda olsun sonra gelirse gelsin benim sıpam...filme bi bakayım canım..
Eki Görüntüle 813598
35+5 haftalığız =)
Bizim ailede ve eşimin ailesinin beni görünce baktıkları ilk yer diyebilirim,bana da normal geliyor neden bu kadar ilgililer anlamadım,kıskanıyorlar sanırım
:) bu tototsu genişleyenler kız bebiş mi bekliyor acaba. benim de kızım olacak inş. dediğiniz durumdayım , ki 36 beden büyük gelirdişimdi L pijama aldım doğum için kendime ben bile inanamıyorum
aynı kız vallaha aynı ınce bır belım kalkık bır totom vardı hamiş olmadan once ılk bnı gordugunde yengesı eşime demişki totsu çok guzel eşimde ondan aldım onu ben dedmişşş ama ben bazen cok sıkıntı yapıyorum bı şey aldıgımda once arkam nasıl duruyo dıye aynaya bakarım cok mu dıkkat cekıyo dıye çok mu bllı deiye ben dıyete gırerdım eşim derdıkı bana totonan vermıceksen gır dıyete adam benı oyle sevmiş napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?