2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynen canım...bende vurdum kendimi nette alışverişe...:9:
Ay bende bıraktım artık iki haftadır hergun kargo geldi. Bana çalıştı resmen. Bundan sonra almicam artık dedim. Bi doğsun oğlum öyle başlayacam :)
ayy doğurmuştur heralde, öğlen değil miydi saati :26: bende cok merak ediyorum..

sağol canım, çok seviniyorum valla :1: sonumuz geliyo yavaştan :27:
elimden geldiğince dikkat edicem, Allah hayırlısıyla sağlıcakla ve doğru zamanda göndersin inşallah bebişlerimizi :)
Cullucan 3 gibi girecekti sanki ama emin değilim.
Evet canım vakit doluyor artık. Sona geldigimize inanmak zor. 280 gun.

doktorum bu şekilde kilo alırsa normal seni çok zorlar dedi canım...ama deneyeceğim..gerçi kilo alımına bağlı..bazı bebeklerin son haftalarda kilo alımında yavaşlama oluyormuş...öyle olursa doğururum...
Canım yuruyus merdiven çıkma falan yapıyor musun. Artık doğursan da olur.
kız çizgi filme ağlar mı insan...ben şu an o haldeyim..geçtim filmi..çizgi film...:52:

"What to expect when you're expecting" diye bir film var onu izledim gecen cok iyi geldi. Ağladım güldüm.
Izlemenizi tavsiye ederim. Tam hamilelikte izlenecek bir film.

slm arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum ama yazılarınızı arada okuyordum nasılsınız
allah nasip ederse bende pazartesi saat 13te kızıma kavuşacağım..
slm cnm hoşgeldin.. rabbim sağlıcakla kavustursun insallahh :) kaçıncı haftandasın suan ?

biz geldik
kızlar belime ve karnım hala ağrıyor
:32:kızım da habire tekme atıyor
az sonra duş alacagim yalancı sanciysa geçer
hoşgeldiniz kuzucuklarr :)

güle güle cnm, hayırlısıyla iste hep :) Allah en doğru zamanda gönderir, içini ferah tut emi :)
inşallah hayirlisi olur Cnm:1:
allah gonlune gore versın canım dıkkat et kendıne ınsallah bebegınde saglıkla en kısa zamada gelır

hosgeldınız:3: ıyı yapmıssın bende uyumak ıstıyom ama bugun uyuyamıyom bugun acayıp bı sıkıntı var bend esımde evdeydı ama gonderdım gıt dısarı dedım cunku ne dese batıyor kavga edıcez durup dururken bu hormaonlar tum psıkolojımı lackalastırdıı:43:
sağol Cnm benim
slm arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum ama yazılarınızı arada okuyordum nasılsınız
allah nasip ederse bende pazartesi saat 13te kızıma kavuşacağım..
liste kabardı :1:sende ekliyeyim listeye:21:
inşallah sağa salim kavusursun kuzuna :34:

Cullucan 3 gibi girecekti sanki ama emin değilim.
Evet canım vakit doluyor artık. Sona geldigimize inanmak zor. 280 gun.
bende öğle saatlerinde diye hatılıyorum ama emin olamamıştım kuzum. hayırlısıyla kavussunda önemli değil :)
iyisiyle kötüsüyle 280 günnn, 9 ay çok uzun diyoduk, birbirimizin takvimine bakıp seninki ikili rakamlara düşmüş felan diyoduk :) ama gel gör kiii, vakit geldi çattı :) Allahın izniyle sağ salim de kavusuruz insallah :)

biz geldik
kızlar belime ve karnım hala ağrıyor
:32:kızım da habire tekme atıyor
az sonra duş alacagim yalancı sanciysa geçer
zullumm kramp gibi adet sancısı tarzındaysa ağrıyla beraber sancı girip çıkıyosa saatlerini yaz ki aralığını ölçebilesin. benim dün sabah 8 de başladı 2şer saat arayla devam etti, akşamüstü 1,5 - 1 saat arası değişmeye başladı. 8,30dan sonra rahatladım. eğer ki daha da sıklaşsaydı dicektim kesin doğuruyom diye :27:

Kızlar benim çıkmam gerek, yemek hazırlıcaz, kociş dışardayda geldi şimdi. kendinize ii bakın görüşürüz :10:

Slm canlar biz doktordan geldik nstde 100e vuran bi sancımız çıktı ve bebegimin başı yerini almaya başlamış doktorumuz gününü doldurmaz dedi zaten iki haftamız kaldı heran gelebilir gözüyle bakıyoruz artık

jöle kıvamlı akıntıda rahimin yumuşamasından oluyomuş oda dogum belirtilerindenmiş aklınızda olsun

Slm canlar biz doktordan geldik nstde 100e vuran bi sancımız çıktı ve bebegimin başı yerini almaya başlamış doktorumuz gününü doldurmaz dedi zaten iki haftamız kaldı heran gelebilir gözüyle bakıyoruz artık

jöle kıvamlı akıntıda rahimin yumuşamasından oluyomuş oda dogum belirtilerindenmiş aklınızda olsun

canım ya benim de son bikaç gündür renksiz kokusuz jöle kıvamında günde bi kere falan büyük neredeyse her lavoboda da küçük parçalar şeklinde geliyo yaklaştı m ı demek oluyo şimdi:26::26::26:

Ay bende bıraktım artık iki haftadır hergun kargo geldi. Bana çalıştı resmen. Bundan sonra almicam artık dedim. Bi doğsun oğlum öyle başlayacam :)
Canım yuruyus merdiven çıkma falan yapıyor musun. Artık doğursan da olur.
"What to expect when you're expecting" diye bir film var onu izledim gecen cok iyi geldi. Ağladım güldüm.
Izlemenizi tavsiye ederim. Tam hamilelikte izlenecek bir film.

ay bende bir kaç eksik vardı onları da çıkartayım derken...bayağıııı alışveriş yapmışım fiyatı görünce anladım...

yürüyüşü bıraktım canım..ama başlayacağım artık...hurmaya da başlayacağım annemi bekliyorum bir gelsin..yanımda olsun sonra gelirse gelsin benim sıpam...filme bi bakayım canım..

Çıkmadan önce kocişin telefonundan bugün çektiğimiz göbüşümü aldım, onu gösterim :1:
$2013-09-25 15.09.47.jpg
35+5 haftalığız =)

zullumm kramp gibi adet sancısı tarzındaysa ağrıyla beraber sancı girip çıkıyosa saatlerini yaz ki aralığını ölçebilesin. benim dün sabah 8 de başladı 2şer saat arayla devam etti, akşamüstü 1,5 - 1 saat arası değişmeye başladı. 8,30dan sonra rahatladım. eğer ki daha da sıklaşsaydı dicektim kesin doğuruyom diye :27:
Cnm benim düzenli sabah başlıyor akşama doğru bitiyor
gece geç saatte tekrar basliyor

hosgeldin Cnm bebisin büyümüş mu
bu arada sancılar i hissettin mı:18:bende de bugün dediğin gibi
akıntı gelmeye başladı hem de çok belimde ağrıyor:18:

gözünaydın canım, artık bebiş gelsin hoşgelsin hayırlısıyla =)

Back