- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
benimde öyle cnm sabah baslıyo aksam bitiyo ama gece o şekilde bişeyim olmadı dün.Cnm benim düzenli sabah başlıyor akşama doğru bitiyor
gece geç saatte tekrar basliyor
sağol canım benimmmmmanammmmm yesinler senin göbüşünüüüü çok tatlıııı çıkmışşşş maşallahh
Çıkmadan önce kocişin telefonundan bugün çektiğimiz göbüşümü aldım, onu gösterim
Eki Görüntüle 813598
35+5 haftalığız =)
zullumm kramp gibi adet sancısı tarzındaysa ağrıyla beraber sancı girip çıkıyosa saatlerini yaz ki aralığını ölçebilesin. benim dün sabah 8 de başladı 2şer saat arayla devam etti, akşamüstü 1,5 - 1 saat arası değişmeye başladı. 8,30dan sonra rahatladım. eğer ki daha da sıklaşsaydı dicektim kesin doğuruyom diye
sağol zullummmmmasallah yagmurcuk ne güzel bir gobus sanki aşağıda
gibi duruyor:26:
evet canım sezeryan suyum azalmış ondan
ya kızlar bu yalancı sancı dediğiniz nasıl oluyo? 36. haftamdayım ama ben hiç sancı çekmedim. sadece kasıklarım biraz ağrıyo sürekli olarak (üşütme gibi). bir de aşağıya kramp giriyor arada, doktor muayene etmişti, çatın açılıyor ondan kemiklerde ağrı yapıyor demişti.
şu sancı nasıl oluyor bana anlatın bir hele... bende bu zamana kadar olmaması normal mi?
kız benimde iniyo sonra çıkıyor gibi anlayamadım gittisağol zullummmm
evet aşağı inip çıkıyo, hele 2 gündür bu kadar bile değildi, tamamen aşağıdaydı
ya kızlar bu yalancı sancı dediğiniz nasıl oluyo? 36. haftamdayım ama ben hiç sancı çekmedim. sadece kasıklarım biraz ağrıyo sürekli olarak (üşütme gibi). bir de aşağıya kramp giriyor arada, doktor muayene etmişti, çatın açılıyor ondan kemiklerde ağrı yapıyor demişti.
şu sancı nasıl oluyor bana anlatın bir hele... bende bu zamana kadar olmaması normal mi?
kız benimde iniyo sonra çıkıyor gibi anlayamadım gitti
Cnm adet sancısı gibi olur farklida olabilir pozisyon değiştirince
geçer duzensizdir cati açılması olunca da kemiklerin ağrıyor yürümek
eziyet oluyor
aynen benimde öyle oluyo canım doktorumun dedigi bu dogum belirtisi rahim yumuşuo ondan dedicanım ya benim de son bikaç gündür renksiz kokusuz jöle kıvamında günde bi kere falan büyük neredeyse her lavoboda da küçük parçalar şeklinde geliyo yaklaştı m ı demek oluyo şimdi:26::26::26:
kilosugeçen haftaya göre aynıydı canım doktorum sorun yok dedi bilmiyorum aklım takıldı onaCnm benim düzenli sabah başlıyor akşama doğru bitiyor
gece geç saatte tekrar basliyor
hosgeldin Cnm bebisin büyümüş mu
bu arada sancılar i hissettin mı:18:bende de bugün dediğin gibi
akıntı gelmeye başladı hem de çok belimde ağrıyor:18:
gözünaydın canım, artık bebiş gelsin hoşgelsin hayırlısıyla =)
Arkadaslar merhaba bende ekim annelerinden olacagim ins. Cok fazla online olup yazamasamda sizi gizli gizli takip ediyorum.
Bebekleri olan arkadaslari tebrik ediyorum. Rabbim anali babali buyutsun ins.
Bizleride tez zamanda kurtarsin. Gayri artik dayanacak güc kalmadi:)))
Benimde bir cok arkadasimiz gibi cuma gunu randevum var . Ins norman dogum olur dualarinizi bekliyorum..
saol canım ewet doktorda dedı iç karnın geniş diye olmasa da cok takılmazdım ya böle olunca da hoşuma gidiyo içimde kızım olduktan sonra sıkıntı yok
canım benimde öleydi iç karnım genişdi hamile olduğum belli olmazdı,,ama son aydan sonra kocaman oldu hiç yırtığım yoktu son aydan sonra birden yırtıldı ama yapıcak bşey yok...
slm arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum ama yazılarınızı arada okuyordum nasılsınız
allah nasip ederse bende pazartesi saat 13te kızıma kavuşacağım..
Merhabalar kızlarrr,napıyosunuz nasılsınız buraya girmeyeli?2 gün içinde doğum oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?