öylemi bende de var üşüttüm mü acaba diyordum bende :) karnımda ağrı oluyor birde sizde de oluyor mu acaba yoksa ben gerçekten üşütmüş olabilirmiyim :)
kızlar pazartesi günü doktoruma acaba açılma başlamışmıdır dedim açılman yok baktım dedi.ultrasondan belli oluyormuş yahu
ultrasonda bellı oluyosa neden alttan bakıyorlarki
cati muayenesi yapmadı mı
benim bildiğim kadarıyla
acilman var mi diye bakması
lazım
onu doktora sormak gerek.benim sezaryen olacağı için alttan bakmadı bakmazda ama benim altta acıma vardı onu söledim açılma başlamışmıdır dedim hayır açılman yok baktım dedi acımada normalmiş korkulacak bişey değil dedi
sormadınmı keske sorsaydın
Cnm benim saglikci arkadaşım varkızlar pazartesi günü doktoruma acaba açılma başlamışmıdır dedim açılman yok baktım dedi.ultrasondan belli oluyormuş yahu
anladım Cnmsancı olmadığı için açılma da olmuyo galiba, bilmiyorum işte, bakmadıı..bazı doktorlar doğum başlayana kadar bakmıyormuş zaten, çünkü asıl o zaman belli oluyor çatının dar olup olmadığı ya da açıldığı açılmadığıı..
kıslar şehzademe kaftan dikdik.. nasıl olmuş?
mevlütte giydircem, farklı bişey olsun istedim klasik bebek mevlüt takımı yerine.. şapkası yapılcak bide..
onu da kavuk gibi yapmayı düşünüyorum, hatta bi zümrüt taşı gibi bişey de kıyabilirim ortasına, şirin olur, tam osmanlı kıyafeti..Eki Görüntüle 813505
Cnm benim saglikci arkadaşım var
arada telden gorusuyoruz bana
alttan bakması gerektiğini söyledi
çünkü alttan belli oluyor usg de belli oluyor
mu bilmiyorum
anladım Cnm
tünaydın kızlar :80::80:
hastaneden geldim çok şükür oğluşum 3 kilo olmuşannesini üzmedi minnakım bir haftada 600 gr almış geçen hafta çok üzülmüştüm az almıştı die rahatladım neyseki
kızlar yarında beım kontrolum var bakalım benım ogluş kılo almışmı
canım doktorun söylediğini söyledim ben.benim alttan kontrolüm yok normal doğum olmayacağı için.
anladım Cnm usg den anlayabilir galiba çünkü benim erken doğum
tehlikesi vardı ultrasonla bakarken rahimde acilma yok dedi
mmrb kýzlar daha yeni girebildim ütü temizlik bugün yoðundum ....biraz yormuþum kendimi galibaa yazyaðmuru doktora gidecekti bugün ne oldu acaba
anlamasa neden öyle desin ki zaten dimi ama.amaaan açılma falan olmasın hiç gerek yok
zullum bencede hazırlıklı ol, ben dünkü durumumu anlattım nst ye aldı bugün dr, dünkü halimden eser olmamasına rağmen bugün bile hafif sancılarım başlamışhosgeldin Cnm benimde ütü temizlik var ama bende
yapacak cesaret yok bugün yine sancim var yalancı
sancı mı yoksa gerçek sancimi bilmiyorum ıçimden
bir ses hazirlikli ol diyor çünkü ağrılar uzaninca geçmiyor
Selam kızlarrr, gelir gelmez size yazayım dedim.. Kociş evde olunca pek giremiyorum, haber veriyim diye girdim hemencik =)
Kontrolümüz çok güzel geçti..
Bebişim 2.540 gr olmuş, gelişimi çok güzel dedi. ölçümleri de normal çıktı şükür..
Dünkü belirli aralıklarla yaşadığım sancılarımı söyledim, önce usg de muayene etti, açıklık yok dedi. sonra idrar tahlili istedi enfeksiyona bağlı olup olmadığını anlamak için, o da temiz çıktı. Nst ye girdim ve hafiften sancıların başlamış, düzenli aralıklarla geliyo dedisancılarımın başlamış olmasına çok sevindim yaa
Artık doğsa bile sorun olmaz, durdurmaya gerek yok ama dinlenebildiğin kadar dinlen yinede dedi. 10 gün kadar dursa daha iyi olur ama şimdide olsa problem yok gelebilir dedi :)
haklısın Cnm sen sezaryen olcan dimi
hiç normal dogumu dusunmedin mı Cnm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?