Benimde belim ağrıyor geçiyor artık ümidimi kestimGunaydin kizlar bugun sabah adet agrilarim gibi agrilar vardi ama gecti belim agriyo muthis sekildeTetikteyim bi isaret bekliyorum oglandan
Ay ne guzel artik sona yaklastik insallah sag saglim aliriz kucaklarimiza Allah bir nefeste kurtarsin bizleri
Evet CNm yarin pavli arkadaşımızda doğum yapacakAnaaaaammmm kizz 22 mi olmusuzzekim bebeiklerinin ismini degistirelim eylul bebekleri yapalim bence
Ya ben hergün yiyorum hatta iki taneyi geçiyorselam anneler... salatalık ödemi attırıyormuş bilginiz olsun.. şişlik olduğunda salatalık yiyin faydası oluyr...
ya kızlar söylemesi ayıp vajinamın üst kısmında sivilce yarık gibi şeyler oluştu yanma ve kaşıntı var aşırı şekilde sizlerde oluştumu ?? hamilelikten mi kaynaklanıyor acaba yaa :SS
Benimde belim ağrıyor geçiyor artık ümidimi kestim
Üşüttüm ben
Evet CNm yarin pavli arkadaşımızda doğum yapacak
Ya ben hergün yiyorum hatta iki taneyi geçiyor
Ondan hiç bir yerim şişmiyor
ya kızlar söylemesi ayıp vajinamın üst kısmında sivilce yarık gibi şeyler oluştu yanma ve kaşıntı var aşırı şekilde sizlerde oluştumu ?? hamilelikten mi kaynaklanıyor acaba yaa :SS
Canim usutmemissindir benimde agriyo hemde nasil yuruyemiyorum yan yan yuruyorum artik az kaldi ve heran hersey olabilir dikkat et yinede
Insallah canim pavli arkadasimizda saglikla alir kucagina
bugunde dogum yapacak arkadaslar vardi yanilmiyosam :26:
CNm benimde kaşınma ve sivilcelenme vardı
İki gündür gecti bol bol nemlendirici sür geçiyor birde
Kaşumamaya dikkat et
Looriciğim kız doğum tarihlerimiz aynı
Bakalım senin oğlanmı yoksa benim kızım
Erken gelecek
Belim normalde agrimiyodu da bugun agrimaya basladi nedenseagrilar sizilar aldi basini gidiyo
Aynen öyle canım. Şafak sayıyoruz artık :))
bu saatten sonra kuzum gel teskere diyeceğiz herhalde...şafak sayıyoruzz resmen...maşallah kuzuna canım...inşallah normal doğumu gerçekleştirirsin...
Aynen canım heyecan dorukta :)okuyunca bir heyecan bastı bana allah hepimiz sağ salim kurtarsın inşallah minişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
Telaş yapma canım. Benim de sancı çıkmadı. Hayırlısı. Yürüyüp merciden çıkacağım bende artık. Senin ilkinde nasıldı? Sancın ne zaman geldi? Annem bugun anlatıyor kardeşimde Nisan gelmis sonra sancı başlamış 3 saate doğurmuş. Ikinci daha rahat oluyor zaten canım. Sen pirt diye doğuracaksın insallah. Öyle geliyor bana :)amin canım inş ben hergun tetıkteyım artk ama sancı falan yok hurmada yıym ama yok vaktı saatı var herhalde gecen carsmba 2850 dı bırhafta oldu 3000kg olmstr dıme benm normal olck ayyy doguranları görünce cok sevınıyrm aglıyrm ya kendım dogurup kurtulmusm gıbı
Evet cok sukur canım. Hayırlısı olsun hepimiz icin insallah.ne guzel canım her seyın noormal maşallah bebeklre toparladı kılo olrak bu haftalarda da
Âmin canım. Hepimiz bir avazda alalım evlatlarımızı kucaklarımıza.Gunaydin kizlar bugun sabah adet agrilarim gibi agrilar vardi ama gecti belim agriyo muthis sekildeTetikteyim bi isaret bekliyorum oglandan
Ay ne guzel artik sona yaklastik insallah sag saglim aliriz kucaklarimiza Allah bir nefeste kurtarsin bizleri
Hepimizi heyecan bastı vallah. Hayırlısı olsun insallah.ben heyecanda ölucem kızlar haftaya yarın douum çok az kaldı karnma agrılar gırıyo ben nıye boyleyımkı epidural olucm bırde uyanık olucam amelıyt anında gumbur gumbur kalp atıyo hemhem olsun artk dıyorum hem az daha zamn olsaydı dıyorum sacmalıyorum
yanı kızlar
Cok ilginç ya, neden nst ye ultrasona falan almiyorlar. Mezurayla ölçümü de ilk defa duyuyorum. Sonuçta vucut yapısına gore değişmez mı karın cevresi vs.canım sen hangi ülkedesin,ben çok stres oldum,bi de benim mezurayla karın ölçülerim her gidişimde birer hf geriden gidiyor,en son 4 hf geri dedi,buna rağmen ultrasona sokmadılar,bebeğime de 37. haftada tahminen 2 kg dedi,yani bebek te küçük ama bu normal dedi,ben de sağlıkçıyım,2 hf geriden normal kabul edilebilir ama 4 ne demek yaaa...o yüzden doğsun istiyorum,bugün kontrolüm var,bakalım ne diyecek,çok bunaldım...
Kızlar merhaba benim yalancı doğum sancılarım bu ara çok fazla olmaya başladı..bazen adet oluckmışım gibi karnım ağrıyor birde kızım çok hareketli karnımı geriyor kasılıyor aşağıya yani afedersiniz vajinaya doğru baskı yapıor ve ağrım oluyor gün içerisinde bunu 2- 3 kez yaşıyorum ..size de oluyormu ???? cuma günü kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek..gün yaklaştıkça heyecanda artıyor allah yardımcımız olsun inşallah kızlar ya dua edelim bol hepimiz bir avazda doğuralım inşallah:)))
canım şeyda çoşkunun yazısında okumuştum şu ünlülerin zayıflama hocası varya.. geçn gün turşuyu çok yemişim nasıl şişti elim ayağım yedim faydası oldu gerçekten...
pavlıyı merak edıyodun dun sen cıktıktan sonra geldı haberını verdı
Aynıyız CNm benim de cuma günü Dr randevum
Var ben Dr sordum artık doğuma hazırlanıyorsun
Dedi bu arada nerede yaşıyorsun cnm
Kızlar merhaba benim yalancı doğum sancılarım bu ara çok fazla olmaya başladı..bazen adet oluckmışım gibi karnım ağrıyor birde kızım çok hareketli karnımı geriyor kasılıyor aşağıya yani afedersiniz vajinaya doğru baskı yapıor ve ağrım oluyor gün içerisinde bunu 2- 3 kez yaşıyorum ..size de oluyormu ???? cuma günü kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek..gün yaklaştıkça heyecanda artıyor allah yardımcımız olsun inşallah kızlar ya dua edelim bol hepimiz bir avazda doğuralım inşallah:)))
kızlar geçen gün sancım 100 çıkmış..dr dozu yüksek aslında ama sık olmadığı için sıkıntı yok dedi cuma kontrolum var
dün sırtıma nefesimi kescek agrı vurdu ama sonra geçti makatımda ara ara zonklama oluyo
eşimin haftaya cuma doğumgünü o gün gelsin deyip duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?