2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ya kızlar söylemesi ayıp vajinamın üst kısmında sivilce yarık gibi şeyler oluştu yanma ve kaşıntı var aşırı şekilde sizlerde oluştumu ?? hamilelikten mi kaynaklanıyor acaba yaa :SS

Benimde belim ağrıyor geçiyor artık ümidimi kestim
Üşüttüm ben
Anaaaaammmm kizz 22 mi olmusuzz ekim bebeiklerinin ismini degistirelim eylul bebekleri yapalim bence

Evet CNm yarin pavli arkadaşımızda doğum yapacak

selam anneler... salatalık ödemi attırıyormuş bilginiz olsun.. şişlik olduğunda salatalık yiyin faydası oluyr...
Ya ben hergün yiyorum hatta iki taneyi geçiyor
Ondan hiç bir yerim şişmiyor

ya kızlar söylemesi ayıp vajinamın üst kısmında sivilce yarık gibi şeyler oluştu yanma ve kaşıntı var aşırı şekilde sizlerde oluştumu ?? hamilelikten mi kaynaklanıyor acaba yaa :SS

slm canım bende de oluştu korkma sanırım son zamanlarda enfeksion kaşıntı görülürmüş kuru ve temiz tut birde botikonlu su çok iyi geliyor kaşıntıyı alıyor bilgin olsun geçmiş olsun canım:))))

Canim usutmemissindir benimde agriyo hemde nasil yuruyemiyorum yan yan yuruyorum artik az kaldi ve heran hersey olabilir dikkat et yinede

Insallah canim pavli arkadasimizda saglikla alir kucagina

bugunde dogum yapacak arkadaslar vardi yanilmiyosam :26:

CNm benimde kaşınma ve sivilcelenme vardı
İki gündür gecti bol bol nemlendirici sür geçiyor birde
Kaşumamaya dikkat et

Looriciğim kız doğum tarihlerimiz aynı
Bakalım senin oğlanmı yoksa benim kızım
Erken gelecek

Kızlar merhaba benim yalancı doğum sancılarım bu ara çok fazla olmaya başladı..bazen adet oluckmışım gibi karnım ağrıyor birde kızım çok hareketli karnımı geriyor kasılıyor aşağıya yani afedersiniz vajinaya doğru baskı yapıor ve ağrım oluyor gün içerisinde bunu 2- 3 kez yaşıyorum ..size de oluyormu ???? cuma günü kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek..gün yaklaştıkça heyecanda artıyor allah yardımcımız olsun inşallah kızlar ya dua edelim bol hepimiz bir avazda doğuralım inşallah:)))

Kız iki gündür belim ağrıyor ama yok
Ama bügünkü bel ağrısı farkli ve
Uzanınca geçmiyor birde kızım doğum
Kanalına indi galiba çünkü aşşağı tarafımda
Baskı ve ağrı hissediyorum çatı kemiklerimde
Ağrıyor akşamdan beri kızım baskı yapıyor

pavlıyı merak edıyodun dun sen cıktıktan sonra geldı haberını verdı

Belim normalde agrimiyodu da bugun agrimaya basladi nedense agrilar sizilar aldi basini gidiyo

belim ağrıdıkça sevineceğim hiç aklıma gelmezdi dün dr a gittim nst de yine ağrı çıkmadı yine mi değil dedimmsabırsızlıkla bekliyorum doğum ağrılarımııı

bu saatten sonra kuzum gel teskere diyeceğiz herhalde...şafak sayıyoruzz resmen...maşallah kuzuna canım...inşallah normal doğumu gerçekleştirirsin...
Aynen öyle canım. Şafak sayıyoruz artık :))
Insallah canım. Hayırlısı hangisiyse o olsun insallah.
okuyunca bir heyecan bastı bana allah hepimiz sağ salim kurtarsın inşallah minişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
Aynen canım heyecan dorukta :)
Telaş yapma canım. Benim de sancı çıkmadı. Hayırlısı. Yürüyüp merciden çıkacağım bende artık. Senin ilkinde nasıldı? Sancın ne zaman geldi? Annem bugun anlatıyor kardeşimde Nisan gelmis sonra sancı başlamış 3 saate doğurmuş. Ikinci daha rahat oluyor zaten canım. Sen pirt diye doğuracaksın insallah. Öyle geliyor bana :)
ne guzel canım her seyın noormal maşallah bebeklre toparladı kılo olrak bu haftalarda da
Evet cok sukur canım. Hayırlısı olsun hepimiz icin insallah.
Âmin canım. Hepimiz bir avazda alalım evlatlarımızı kucaklarımıza.
Hepimizi heyecan bastı vallah. Hayırlısı olsun insallah.
Cok ilginç ya, neden nst ye ultrasona falan almiyorlar. Mezurayla ölçümü de ilk defa duyuyorum. Sonuçta vucut yapısına gore değişmez mı karın cevresi vs.
Cok ilginç.

Aynıyız CNm benim de cuma günü Dr randevum
Var ben Dr sordum artık doğuma hazırlanıyorsun
Dedi bu arada nerede yaşıyorsun cnm

canım şeyda çoşkunun yazısında okumuştum şu ünlülerin zayıflama hocası varya.. geçn gün turşuyu çok yemişim nasıl şişti elim ayağım yedim faydası oldu gerçekten...

bende ödemlerimi gece atıyorum gün içinde çok çıkmıyorum wcye ama gece olunca daha çok çıkıyorum

pavlıyı merak edıyodun dun sen cıktıktan sonra geldı haberını verdı

Pavliyi de yarın ekleyeceğim listeye
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz CNm
Kız ben doğurursam doğum yapanları
Listeye ekleyin olur muboş kalmasın
Listemiz doğum yapmak istiyoooooooom
Artıkın

kızlar geçen gün sancım 100 çıkmış..dr dozu yüksek aslında ama sık olmadığı için sıkıntı yok dedi cuma kontrolum var
dün sırtıma nefesimi kescek agrı vurdu ama sonra geçti makatımda ara ara zonklama oluyo
eşimin haftaya cuma doğumgünü o gün gelsin deyip duruyo

Aynıyız CNm benim de cuma günü Dr randevum
Var ben Dr sordum artık doğuma hazırlanıyorsun
Dedi bu arada nerede yaşıyorsun cnm

hakkımızda hayırlsı olsun canım sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza..şu an öyle karışığım ki bir çok hissi aynı anda yaşıyorum:))) ben istanbulda yaşıuorum canım ya sen?

aminn canımm da bana da oluyor öyle kasılmalar ağrılar gerilmelerrr ama işte adı üstünde yalancı.. ben her dra gidişimde doğumla ilgili bşy duyacağım die bekliyorum dr dan sonra daha var die rahatlıyorum

Bende sımdılık adet sancısına benzer bır durum yok canım ama yavastan baslar heralde bebişlerın yaklaştıgına işaret. ALLAH yardımcımız olsun inşallah

Allah gönlüne göre versin CNm benim
Acaba çok şiddetli hissettin mi sancıları:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…