2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ünaydın kızlar yeni gelen bebişletde hoşgeldi:)))) bende bugün çalışamaz raporumu alıyorum ve gerisi anneanneyle bekleyiş yazık annecim iki haftadır bana bakıyo ve dahada balacak:))))))

tünaydın kızlar :80::80:
hastaneden geldim çok şükür oğluşum 3 kilo olmuş annesini üzmedi minnakım bir haftada 600 gr almış geçen hafta çok üzülmüştüm az almıştı die rahatladım neyseki

gunaydın annısler hayırlı gunler

minik oğlum doğdu,en yakın zamanda hikayemi yazıcam

gozun aydın canım allah analı babalı buyutsun en kısa zamnda beklıyoruzz hıkyenı

boyle dogum yapan arkadasları gordukce ben sabırsızlanıyorumm ama benım oglan halınden memmnun gıbı hıc gelmeyecek gıbı gelıyorr

Arkadaslar 39+2 deyim. Doktordayim simdi. 3300 gr olmus.
Ama doktor suyun azalmis dedi. Bir sorun olur mu acaba. Normal istiyorum ben.

sana da hayırlı günler canımm hoşgeldin

ayyyy canım ya Allah bi avazda kurtarsın inşallah çok kolay bi doğum olur ve sağlıcakla bebeişini kucağına alırsın
amin canım inşallahhh
CNm adet tarihi geçerli benim Dr öyle söyledi

Çok sevindim CNm Allah bebişini ve sana sağlık verdin seni de ekleyelim listeye
evet canım yarın itibariyle benide listeye ekleyebilirsiniz belki girmeye fırsatım olmaz ama ilk fırsatta sizlere haber vericem
Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin. maşallah ne güzell
amin canımm
darısı basımıza ınş

inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

bu gün mü alıyoosun bebişini kucağına canım ayy ne heyecanlı hayırlısı ile kurtulursun inşallah canım Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah

hadi gözün aydın canım...maşallah kuzuna...

Slm kızlar doktordan geldik şimdi nst de sancım çıkmadı dün adet ağrısı gibi ağrım vardı dedim muayene etti açıklığa baktı yokmuş açıklık bebişin suyuda iyimiş gelişmeye devam ediyomuş ama bundan sonra çantalarınla gel kontrole heran herşey olabilir eve göndermem seni dedi cuma günü tekrar gel dedi artık yalancı doğum sancıları başlar senin ilk doğumun olduğu için anlamayabilirsin sancın olursa hemen gel dedi bakalım beklemicek herhalde benimki baksana doktorunda umudu yok

1 haftadir uyku kalitesi 0. Uyaninca her yanim agriyor basim agir. Yatiyorum uyusam da uyku kalitesi yok kalkinca hic yatmasam daha iyi gibi. Bu zamana kadar ne guzeldi yine uykumu aliyordum. Simdi gece 2 de anca uyu 5te kalk sonrasi dön dön, ter icinde..Terleme olayi da cabasi hava soguk olmasina ragmen. Hep bole uykusuz mu geciyor son aylar 34+4 um

canım ultrasondan bakmıyor bana 3 aydır,yurtdışındayım,buırda nst ultrason çatı muayenesi,açıklık bakmak yok....en son 20. hf ultrasona girmiştim...kontrollerim sadece ebeyle...tüm gerginliğim bu yüzden zaten...Allaha emanet artık bebeğim...

ben de aynı duumdayım canım uyuyamıyorum uyusam bile sağa sola dönerken acı içinde kalkıyorum uyuyamıyorum sonra yanlarım acıyo yan yatmaktan ama terlemem yok az kaldı minnaklaımız için katlanıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…