kızlarrrrr ben yarın son kez hamileyimperşembe sabah 9 itibariyle ben bir anneyim :)
minik oğlum doğdu,en yakın zamanda hikayemi yazıcam
minik oğlum doğdu,en yakın zamanda hikayemi yazıcam
sana da hayırlı günler canımm hoşgeldingunaydın annısler hayırlı gunler
gozun aydın canım allah analı babalı buyutsun en kısa zamnda beklıyoruzz hıkyenı
boyle dogum yapan arkadasları gordukce ben sabırsızlanıyorumm ama benım oglan halınden memmnun gıbı hıc gelmeyecek gıbı gelıyorr
zannetmiyorum canım farklı bir sorun yoksa neden normal olmasın bence sıkıntı değilArkadaslar 39+2 deyim. Doktordayim simdi. 3300 gr olmus.
Ama doktor suyun azalmis dedi. Bir sorun olur mu acaba. Normal istiyorum ben.
amin canım inşallahhhayyyy canım ya Allah bi avazda kurtarsın inşallah çok kolay bi doğum olur ve sağlıcakla bebeişini kucağına alırsın
evet canım yarın itibariyle benide listeye ekleyebilirsiniz belki girmeye fırsatım olmaz ama ilk fırsatta sizlere haber vericemCNm adet tarihi geçerli benim Dr öyle söyledi
Çok sevindim CNm Allah bebişini ve sana sağlık verdin seni de ekleyelim listeye
amin canımmAllah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin. maşallah ne güzell
darısı basımıza ınş
bu gün mü alıyoosun bebişini kucağına canım ayy ne heyecanlı hayırlısı ile kurtulursun inşallah canım Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallahamin canım inşallahhh
evet canım yarın itibariyle benide listeye ekleyebilirsiniz belki girmeye fırsatım olmaz ama ilk fırsatta sizlere haber vericem
amin canımm
inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Eki Görüntüle 813101
Kıxıma ördüğüm yelelek daha süslüycem kudaleyle:))))
tünaydın kızlar :80::80:
hastaneden geldim çok şükür oğluşum 3 kilo olmuşannesini üzmedi minnakım bir haftada 600 gr almış geçen hafta çok üzülmüştüm az almıştı die rahatladım neyseki
Eki Görüntüle 813101
ay minnakları düşünemiyorum...
ayyy ellerine sağlık ne güzel hayranım böle becerikli insanlara bende ne yazıkkı eser yok Allahtam annem ve kv halletti örgü işlerini güle güle giysin kuzucuğun :81:
ayy ne tatlı ellerine sağlık canım güle güle giysin kızınEki Görüntüle 813101
sağol tatlımhadi gözün aydın canım...maşallah kuzuna...
annemin dediğine göre göğüs altın ile göbeğin arasına yaklaşık 4 parmak yerleşmeli. o zaman inmiş oluyor. ayrıca doktorum ultrasondan bakınca inip inmediğini söylemişti bana illaki alttan bakmasına gerek yok demekki.
ben de aynı duumdayım canım uyuyamıyorum uyusam bile sağa sola dönerken acı içinde kalkıyorum uyuyamıyorum sonra yanlarım acıyo yan yatmaktan ama terlemem yok az kaldı minnaklaımız için katlanıcaz1 haftadir uyku kalitesi 0. Uyaninca her yanim agriyor basim agir. Yatiyorum uyusam da uyku kalitesi yok kalkinca hic yatmasam daha iyi gibi. Bu zamana kadar ne guzeldi yine uykumu aliyordum. Simdi gece 2 de anca uyu 5te kalk sonrasi dön dön, ter icinde..Terleme olayi da cabasi hava soguk olmasina ragmen. Hep bole uykusuz mu geciyor son aylar 34+4 um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?