2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ya kızlar bişey sorcam doğumda son adet tarihimizmi baz alınıyor yoksa ultrason kağıdına göremi....ben 34+6 iken ultrasonda 35+6 gözüküyorumm geçen hafta
CNm adet tarihi geçerli benim Dr öyle söyledi
kızlarrrrr ben yarın son kez hamileyim :D perşembe sabah 9 itibariyle ben bir anneyim :)

yok canım kısmetse perşembe geliyor kızım pazar günü annem geldide sürekli temizlik yıka ütüle modundaydık hiç giremedim

Çok sevindim CNm Allah bebişini ve sana sağlık verdin seni de ekleyelim listeye

bugün çektiğim karnım,sizce düşmüş mü...karnı düşen arkadaşlar aşağıdan baskı hissettiklerini söylüyor ama bende baskı falan yok...malumunuz ben daha çatı muayenesi de olmadım,açıklık ta,nst ye girmedim,hepsine doğum anında girecekmişim...tedirginim,hiç doğmayacak gibi ve artık doğsun istiyorum,sizce düşmüş mü karnım...Eki Görüntüle 812503 Eki Görüntüle 812504

annemin dediğine göre göğüs altın ile göbeğin arasına yaklaşık 4 parmak yerleşmeli. o zaman inmiş oluyor. ayrıca doktorum ultrasondan bakınca inip inmediğini söylemişti bana illaki alttan bakmasına gerek yok demekki.

şansıma bu gece kimseler yok :97:
uyuyamıyorum kızlar midem de bulanıyo sabah olsun artık
:96:
kontrole gidicez oğlumu görmeye inşallah kilo almıştır miniğim
:emir_bebek:

şansıma bu gece kimseler yok :97:
uyuyamıyorum kızlar midem de bulanıyo sabah olsun artık
:96:
kontrole gidicez oğlumu görmeye inşallah kilo almıştır miniğim
:emir_bebek:

canım aynı durumdayız. şansıma bir de bu akşam başağrısı ve ishal gibi karın ağrısı da başladı...

geceleri uyuyamıyorum, gündüzleri de çok geç kalkıyorum. Sinir bozucu bir durum. Üstelik ne kitap okuyabiliyorum ne film izleyebiliyorum, kendimi oyalıyamıyorum. canım çok sıkılıyor ama hiçbir şey yapasım da gelmiyor. ne olacak benim bu halim bilmiyorum :50:

bugün eşim "en bir tuhafsın, çok mu uyudun çok mu ağladın neyin var" diye sordu. tipim değişti artık sıkıntıdan...

gunaydın kızlar bizim oglus gelmıcek galıba ya 39un içndeyz tık yok hem korkuyrm hemde dogsun artk istyrm cok sıkıldm artk ya

canim senindemi acikligin var bende de var 1 cm,yarin 38 oluyorum ben senin biraz daha erkenmis ama geliceksede hic bisey yapamayiz saglikla gelsinlerde onemli degil:16:

günaydın kızlar nasılsınız ... kusuura bakma canım şimdi girebildim evet biraz erken ama herşeyin iyisini allah bilir hayırlısı olsun inşallah rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah canım

kız bide dedikleri gibi olmasın:53: valla bugün doğurmak istiyom
sen toplam kaç kilo aldin Cnm malum artık sonlara geldin
keşke benim doğuma bir gün kalmış olsa:43:

sağol Cnm sence düşmüş mu:26:

normalde 17 ama..en son doktorda 18 çıktım ama bence şişlikti..bi haftada 1 bucuk almış olmam zor bir de ellerim ayaklarımda şişlikler oluyor gün sonuna doğru..:26:

merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben bugün sabah 9 da doğum yaptım...rabbimin izniyle kızımda bende çok iyiyiz...3600 gr doğdu kızım..biraz emzirmede zorluk çekiyoruz okadar..bende yürümeye başladım...şimdilik bu kadar sonra görüşürüz...darısı sizlerin başına...

ayy canımmmm gözün aydın Allah sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza :32::32::32:

maşallah cnm hiç kilo almamışsın fıstık hamile aynı aylardayız doğum tarihin belli oldumu senin

saol canım benim yok daha belli değil ben normail istiyorum kızm da döndü cuma randevum var bakalım bıdık ne durumda sanırım ilk kez nst ye alacak ve yıne sanırım catı muayenesini yapıp bilgi verecek normal mı uygun sezaryan mı göreceğiz senin belli mi :34:

Back