2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

beni anlatmışsın resmen bende bugün sabah erken kalktım gün boyu ayaktaydım gece desen öyle.. şimdide uyumak zor gelio İnşallah canım sağlıklıca kavuşalım Allah yardımcımız olsun..

Bende bugun öyleydim. Sanırım hepimize olmus bugun böyle. Ya havadan yada hamileligin verdigi birsey.

ama dikkat etmek lazım bende pazar gün üşümüştüm çok, ertesi gün belim ağrıdı akşama kadar, doğum ağrısı sandım bugün hastaneye gittim nst de ağrı fln çıkmadı meğer üşüttüğüm içinmiş...

acaba eski halimize ne zaman döneriz

40 ımz çıkarken bence baya toparlanırız 2-3 ay içindede normal halimize döneriz topik açarız zayıflarız

amann bu kadınlar kulubude sıktı habıre eskı alıntı mesajları gösterıyo duzeltsınler sunu yaaaaaaaaaaaaa mesaj dıyo 10 sayfa grıdkını gostrıyooooooo gıcık oldum

aynen sinirlerimi bozuyor baya benimde.

tek benim sanıyodum ben bie normalde hep dar giyinirim saldırdım eşimin tişörtlerine oda gülüyo hip hopçı gibi oldun diyor

ya kızlar bişey sorcam doğumda son adet tarihimizmi baz alınıyor yoksa ultrason kağıdına göremi....ben 34+6 iken ultrasonda 35+6 gözüküyorumm geçen hafta

Ben zaten bir haftayı geciktir hastayim. Anrtibiyotik bile aldım. Sadece geceleri öksurmem kaldı. Bakalım yarım Dr da ne çıkacak.

ya kızlar bişey sorcam doğumda son adet tarihimizmi baz alınıyor yoksa ultrason kağıdına göremi....ben 34+6 iken ultrasonda 35+6 gözüküyorumm geçen hafta

Son adet tarihi baz alınıyor canım. Çünkü ultrasondaki degerler her hafta degisebiliyor. De yanlis ölçmüş olabilir. Yanılma payları var onların.

Ya böle bi acı yok neresi olduğunu anlamafığım bir yetini kaburgalarıma dayadı ve orda hareket ediyor resmen delio geçecek çok canım yanoyor yatsam bi dert. Otursam bi dert gitsin ordan diye elimi koyuyorum daha çok ittiriyorvala ağlıycam şimdi

korkutmak gibi olmasın, ablamın son ayı o şekilde geçmişti. umarım döner canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…