Selam kızlar iyi geceler.. Bugünkü psikolojik sıkıntım geceyede yansıdı, artık sağa sola dönememekten ve sürekli uyuşuk gezmekten ha bi de mide bulantısından yatasım bile gelmiyo.. uyumak ve dinlenmek istiyorum ama gece wc ye kalkmadığımda bile uyuyup uyanmak fazlasıyla etkiliyo. sabahta erken kalkıp hazırlanmam lazım, malum kontrole gidicez. Bugün biçoğumuz yine aynı şeyleri yaşamışız.. bi keyifsizlik bi sıkıntı... Allah hepimizin yardımcısı olsun, az bi zamanımız kaldı hayırlısıysa sağlıcakla kavusuruz insallah..
Hasbinallah yaaa.. üşüyorum, üstüme bişeyler alıyorum bu kezde sıcak basıyoo
Ben çıkıyım yatmayı deneyim inşallah uyuyabilirim.. hepinize hayırlı geceler canlar, görüşürüz..
kızlar cıkolata bebege kılo aldırırmı hanı tatlı ya
Bende bugun öyleydim. Sanırım hepimize olmus bugun böyle. Ya havadan yada hamileligin verdigi birsey.
Bilemiyorum canım. Ama sanmıyorum. Çünkü pek bir besin degeri yok çikolatanın. Sadece kalori. Bende bugun cok abur cubur yedim. Sağlıksız seyler. Ama canım istedi.
acaba eski halimize ne zaman döneriz
amann bu kadınlar kulubude sıktı habıre eskı alıntı mesajları gösterıyo duzeltsınler sunu yaaaaaaaaaaaaa mesaj dıyo 10 sayfa grıdkını gostrıyooooooo gıcık oldum
kız tişörtler iyiydide şimdi havalar soğuduya uzun kolluları gıyıyorum onlarda baya uzun gelıyo maşallah benım koca baya yapılı olduğu için bende cok komık duruyokendı badılerımı giyiyorum göbek hoooppp havaya kaldırıyor sinir durumdayım. gecen gün en son hamile tişörtümün üstüne gömlek gıydım tabı gömlegın düğmeler kapanmıyor amaç kolları sıcak tutmak. daraldımmm sorma yaa
evet saglıksız ama bazen canımız istıyo ne yapalım
ama dikkat etmek lazım bende pazar gün üşümüştüm çok, ertesi gün belim ağrıdı akşama kadar, doğum ağrısı sandım bugün hastaneye gittim nst de ağrı fln çıkmadı meğer üşüttüğüm içinmiş...
ya kızlar bişey sorcam doğumda son adet tarihimizmi baz alınıyor yoksa ultrason kağıdına göremi....ben 34+6 iken ultrasonda 35+6 gözüküyorumm geçen hafta
Ya böle bi acı yok neresi olduğunu anlamafığım bir yetini kaburgalarıma dayadı ve orda hareket ediyor resmen delio geçecek çok canım yanoyor yatsam bi dert. Otursam bi dert gitsin ordan diye elimi koyuyorum daha çok ittiriyorvala ağlıycam şimdi
allahımm yarebbımm yıyom yıyomm doymuyomm noluyooo beee37:
arkadaşlar pavli arkadaşımız da mı doğum yaptı acaba
ben hiç kk da görmedim
kızlarrrrr ben yarın son kez hamileyimperşembe sabah 9 itibariyle ben bir anneyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?