2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben eşimin kıyafetletine hayatta giremem o 63 kilo ben 80

görüşürüz Cnm zaten burası olmasa ben kesin sikintidan
patlardim

Ben eşimin kıyafetletine hayatta giremem o 63 kilo ben 80
bizde doğumdan sonra giyeriz Cnm
zaten beraber yazifliycaz topik accaz kız

patlardim o

Selam kızlar iyi geceler.. Bugünkü psikolojik sıkıntım geceyede yansıdı, artık sağa sola dönememekten ve sürekli uyuşuk gezmekten ha bi de mide bulantısından yatasım bile gelmiyo.. uyumak ve dinlenmek istiyorum ama gece wc ye kalkmadığımda bile uyuyup uyanmak fazlasıyla etkiliyo. sabahta erken kalkıp hazırlanmam lazım, malum kontrole gidicez. Bugün biçoğumuz yine aynı şeyleri yaşamışız.. bi keyifsizlik bi sıkıntı... Allah hepimizin yardımcısı olsun, az bi zamanımız kaldı hayırlısıysa sağlıcakla kavusuruz insallah..

hosgeldin Cnm bende yine sıkıntı başladı
nedense kızım baskı yapıyor ateş basiyor
olcuyorum normal çıkıyor bana sorsanız
90 derecede kavruluyorum

bana gore cok uzun bı sure var daha 1 ay erken gelmezlerse

hosgeldin Cnm bende yine sıkıntı başladı
nedense kızım baskı yapıyor ateş basiyor
olcuyorum normal çıkıyor bana sorsanız
90 derecede kavruluyorum
hiç sorma zullum bende atamadım daha onu üstümden.. acaba havalardan felan mı böyle olduk, birçoğumuzda var bu durum..
biraz öncede duşa girdim, bi titremeye başladım.... hasta olcam heralde dedim :26: alnıma bakıyorum buz gibi ateşimde yok ama üşüyorum.. şimdide hafiften sıcak basıyo yine hele ellerimin içi

bana gore cok uzun bı sure var daha 1 ay erken gelmezlerse
bende öyle diyodum cnm ama artık bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyo. Allah'ın bileceği iş..
Bir de bugün acayip sancım vardı ara ara yokladı beni.. öyle olunca aslında her an doğumun olabileceği yerleşti beynime iyice..

en guzelı hemencık dogurmak ama bebişlerın bazıları zayıf
Allah izin verdikten sonra neler oluyo neler.. benim kv eşimin ikiz abisinin ikisinide 1,700 gr doğurmuş hemde 9 aylıkken.. geçen gün hastanede de aynı kiloda doğan ikiz bebiş gördüm ama maşallahları vardı :) Allah hayırlısıyla ve sağlıcakla versin hepimize inşallah.. benimde yarın kontrolüm var, bakalım neler olcak..

cnm benımde ıltıhap rengınde gıbı peceteyle sıldıkce gelıyo ama buyuklugu falan dıkkat etmedım sanırım dogum yaklaştıkca akıntıda coğalıyo
galiba canım ama hala kafam karışık ayrın bi soruyum doktoruma oglumun hareketlerine bi degişiklik yok aksine hareket ettikçe sancım çoglıo düzensiz oldugu için hastaneye gitmiyorum

baya kaçırmşım ben 20 bebegimiz olmuş maşallah darısı bize inşallah

Güldürdün beni kız ALlaHta senı güldürsün ben gıyıyodum ama çok çirkin oluyorum ya emanet gıbı tipe bak dıye huzursuz oluyorum saclar zaten boyası yarıya ınmiş ...

bizde doğumdan sonra giyeriz Cnm
zaten beraber yazifliycaz topik accaz kız

patlardim o

Hheeeo topiğin ilk takipçisiyim çok kilo almadım aslında ama zaten kocamdan kiloluyfum hamile kaldığımdaama ahdım var 0 beden olcam :))))

Hasbinallah yaaa.. üşüyorum, üstüme bişeyler alıyorum bu kezde sıcak basıyoo
Ben çıkıyım yatmayı deneyim inşallah uyuyabilirim.. hepinize hayırlı geceler canlar, görüşürüz..

Ben çıkıyım yatmayı deneyim inşallah uyuyabilirim.. hepinize hayırlı geceler canlar, görüşürüz..

aynı durum bendede mevcut canım :)
iyi geceler Allah rahatlık versin en çok ihtiyacımız olan şey galiba

bende hiç yatmak istemiyorum yaa gece zor geçiyor elimde olsa hiç uyumayacam ama...

hayırlı geceler canım iyi uykular

yat uyu Cnm çok kotuyum bende yaniyom
Hheeeo topiğin ilk takipçisiyim çok kilo almadım aslında ama zaten kocamdan kiloluyfum hamile kaldığımdaama ahdım var 0 beden olcam :))))

inşallah beraber vercez manken olacaz manken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…