2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ayy cnm ya hafıf bı gulumsedım eşimin kıyafetlerı deyınce onları gıyınce cok tatlı olunuyo ya bende kılodan sıkıldım tamam fazla almadım ama yıne sıkılıyorum bende kendımden sogudum

keşke olsa Cnm ne güzel olurdu
adet sancilari mide bulantısı
bide benim minik kızımın
tekmeleri pekte güçlenmiş
valla her tekmesinde Cnm yanıyor

ayy cnm ya hafıf bı gulumsedım eşimin kıyafetlerı deyınce onları gıyınce cok tatlı olunuyo ya bende kılodan sıkıldım tamam fazla almadım ama yıne sıkılıyorum bende kendımden sogudum
kız tişörtler iyiydide şimdi havalar soğuduya uzun kolluları gıyıyorum onlarda baya uzun gelıyo maşallah benım koca baya yapılı olduğu için bende cok komık duruyo kendı badılerımı giyiyorum göbek hoooppp havaya kaldırıyor sinir durumdayım. gecen gün en son hamile tişörtümün üstüne gömlek gıydım tabı gömlegın düğmeler kapanmıyor amaç kolları sıcak tutmak. daraldımmm sorma yaa

bende erkek kardeşimin kıyafetlere dadanmıştım da artık olmuyo S beden, babamın dolaba diktim gözümü şmdi

bide benim minik kızımın
benimki artık tekmeyi azalttı ayaklarıyla ittiriyo kaburgalarımı bi kaçtanesini kırıp yerini genişletme çabası içinde biliyom ben, tadilat yapmaya çalışıyo kendi çapında acaba mimar mı olcak oğluuummmm

Son düzenleme:
bende erkek kardeşimin kıyafetlere dadanmıştım da artık olmuyo S beden, babamın dolaba diktim gözümü şmdi

ayy valla çok şirin ya bende bekarken annemın babamın gıyerdım ama çok şeker oluyo ya eşimin şuan gıymıyorum ama emınımkı gıysem içinde kaybolurum bu kesın

ben hala eski kiyafetlerimi giyiyorum çok dar olanları
giymiyorum zaten esiminkiler bana vokal büyük gelir
ben minyon ufak tefek biriyim eşim 1.80 falan 74 kilo
falan giysrm kesin içinde kaybolurum

bide benim minik kızımın

zulucum ya benım bebiş hareket edıyo ama eskısı gıbı guçlu degıl onceden sabah erkenden uyandırırdı gecelerı uyutmazdı ama şimdi yok off acaba zayıf ondanmı moralım bozuldu yıne

ayy valla çok şirin ya bende bekarken annemın babamın gıyerdım ama çok şeker oluyo ya eşimin şuan gıymıyorum ama emınımkı gıysem içinde kaybolurum bu kesın
benimde komik oluyo görüntüm göğüs yok boy yok kol bacak yok sadece göbek.. bide büyük büyük tshirtler.. asterix dio zaten bana kocam

ben hala eski kiyafetlerimi giyiyorum çok dar olanları
giymiyorum zaten esiminkiler bana vokal büyük gelir
ben minyon ufak tefek biriyim eşim 1.80 falan 74 kilo
falan giysrm kesin içinde kaybolurum
eveett senin göbüşü gördüm bugün, maşallh ya çok kilo almayan şanslı hatunlardansın valla :) göbüşde gayet kibarcık, giyersin tabi eski kıyafetlerini :)

benim kız bütün gün durmuyor eşimle uyuyoruz eşim bana sarilyor
hop kizimdan bir tekmeesimde bu kız ne zaman Uyuyacak bizi bir
rahat bırakmadı diyor bide eşim karnimdan elini cekene kadar vuruyor

kız ben evdekilerin giysilerini giyemezdim hepsi büyük gelirdi bana
xs giyerdim en zorlandigim şey kiyafet konusuydu

evett aynısı bize de oldu eşim gelmişti bu haftasonu, napıyo oğlum uyuyomu diye karnıma ne zaman dokunsa tekmeledi durdu adamı, tabi asıl tekmelenen bendim de neyse

benı gorsen sankı emanet uzerımdekıler zayıftım bı ara bayagı komık ya annem hep kızardı bunları gıyme ama cok rahat oluyordu genış genışş

zulucum ya benım bebiş hareket edıyo ama eskısı gıbı guçlu degıl onceden sabah erkenden uyandırırdı gecelerı uyutmazdı ama şimdi yok off acaba zayıf ondanmı moralım bozuldu yıne
yok Cnm hiç üzülme bebisin iyidir benim son zamanlarda çıldırdı
tabi o da dışarı çıkmak istiyor bir iki hafta önce pek hareket etmiyordu
bebislerin ayarı yok
benimde komik oluyo görüntüm göğüs yok boy yok kol bacak yok sadece göbek.. bide büyük büyük tshirtler.. asterix dio zaten bana kocam
Cnm bendede boy yok goguste yok hala 75 beden giyiyorum
zaten esimde bana gülüyor eşim de bana dolma kalem diyor:2:
eveett senin göbüşü gördüm bugün, maşallh ya çok kilo almayan şanslı hatunlardansın valla :) göbüşde gayet kibarcık, giyersin tabi eski kıyafetlerini :)

kız haftada bir kilo aliyom
allahtan dr birşey demiyor

Canım kordonun sadece 1turu çözüldü diğer tür duruyo oyuzden haftaya sezeryan değiştmedi gunüm ben eşimin t shirtlerını gıymıyorum kendımı iyice cırkın ve bakımsız hissedıyorum aynada kendımae bakmak istemıyorum yüz göz şiş iyice çirkinleştım ben büyük beden t shırtler aldm ınlarda ıdare ettım ama artık sıkıldım şu 3 tshırtten e yapsın sezeryan canım senı stres yapıtın bebegın gelişiminde iyise

gebelik şekerin yoksa normaldir.. zaten şurda kalmış kaç günün kız, bişey dese nolcak

evett aynısı bize de oldu eşim gelmişti bu haftasonu, napıyo oğlum uyuyomu diye karnıma ne zaman dokunsa tekmeledi durdu adamı, tabi asıl tekmelenen bendim de neyse
tekme neysede şu hıçkırıklar beni sinir ediyorhem uzun hemde
çok oluyor yazık minik kizima çok uzuluyorum
benı gorsen sankı emanet uzerımdekıler zayıftım bı ara bayagı komık ya annem hep kızardı bunları gıyme ama cok rahat oluyordu genış genışş

en güzeli rahat olacaksın sende rahatına duskun hatunsun desene Cnm

ben sütümü içip yatmaya kaçıyorum kızlar
iyi geldiniz valla ruh halime, biraz kendime geldim, çok sağolun..
hadi hepinize Allah rahatlık versin, şirin şirin uykular herkese.. ağrısız sızısız tuvaletsiz bir gece geçirmeniz dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…