2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bu erkekler boyle anacim yapacak bisey yok hamurlarinda var
öyle kuzum adamlar doğuracağımız gün bile çekinmiyolar maşallah

yazık yaaa.. onlarda hormonların esiri aslında bizim gibi.. ama bizim annelik hormonu, eşim de çocuğummuş gibi glcek bana korkuyorum
oyy ben ne diyim sanaaaa eşimin kuzeni doğum yaptı, şimdi herkese annelik yapıyomuş, erkek kardeşi kaçmış yanından bize geldi oturduk.. vakit az kalmış doğurunca sen de öyle olursan nere giderim ben diyo

Cnm ne ben ne eşim sigara içer. Hatta ben sigara içilen yerin yanından bile geçemem o kadar tiksinirim. Neden oluyo anlamıyorum, benim kızım 10 günde 200 gr almıştı oysa kilo alımı hep haftada 200-250 falan gidiyodu. Plasenta iyice yaşlanırsa bebeğe oksijen gitmez diye korkuyorum

Canım en son cumartesi günü kilosu 2628 gr boyuda 50 cm di boyunu kalça kemiği sanırım bi kemiği ölçüyo onu 7 ile çarptırıyo boyu ortaya çıkıyo

Bugün yine çeneler düşmüş okuyan kadar yoruldumya benimde ağrım çok oluyor karnımın alt tarafında üşütmekten diye düşünüyorum:)) bende bi yanıyorum bi donuyorum(

amannnnn benim adam valla beni çok şaşırttı bu konuda sağolsun cok anlayışlıydı utandırdı beni

uzme kendini Cnm benim 35. haftada yaşlanmaya başladı
birşey olmaz sen sikma canını
masallah canim ama bana dusmemis gibi geldi benim dusmus gobusle kiyasladigimda kanala inmisse dusmustur zaten dr bisey dedimi?

dr doğum pozisyonun da sıkıntı yok dedi:26:
doğum ekimin başında olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…