Kızlar erkeklerin doğum sendromunu biraz araştırdım.. Ayy yarabbim yaa, biz doğuma gün sayıyoruz ama erkeklerrrr......
bilmiyordum çok şaşırdım yazık fil çok sabirliymis yagmurcugumayy doğru dedin zullummm, Allah herşeyi çok güsel bi düzende yaratmış. filleri düşünsene bi de 24 ay hamile kalıyolar
aminn inşallah..
evet ablacım o yönden çok şükür sıkıntı etmiyorum. eğerki gelirse onda da bi hayır vardır mutlaka.. :) nasip olursa normal istiyorum zaten neredeyse hamileliğim boyunca adam akıllı dinlendiğim bi günüm olmadı, yaz dönemi gelen giden iş güç derkennnnn.. :) sen kendinden bahsetmedin, bi sorun yok dimi ?
evet ben de hemen doğsun istiyorum ama en sağlıklısı 38i doldurduktan sonra diye beklesin diyorum ama sabırsızlık var..ben de dün gittim doktora gelişimi iyi dedi doktor ultrasona göre ayın 15-16 sı gibi görünüyor doğum ama daha da erken doğar gibi geliyor dedi çünkü gelişimi iyiymiş maşallah bekliyoruz bakalım bizde
kafa olcumu fln yapiyolar ya haliyle yapamiyo cunku kafa cook asagida.. Zaten oda gerek gormedi bana hazirlikli olmami soyledi su gelirse direk hastaneye git dedi diger randevuya bile belki gelemeyebilirsin dedi guldu fln sanirim sonum geldi
doğumdan sonra bebişler ağır basıyomuş ama doğuma kadar ki aşamada genellikle cinsellik ön plandaymış çoğunda, doğumdan ne kadar sonra ilişki olabilir hep merak ederlermişonlar ne sayıyormuş canım
ay hiç gülesim yoktu çok yaşa senKızlar erkeklerin doğum sendromunu biraz araştırdım.. Ayy yarabbim yaa, biz doğuma gün sayıyoruz ama erkeklerrrr......
anladım canım allahtan 37 bitiyor doğsa da sıkıntı olmaz inşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
cnm çok sağol, bende biraz önce sana mesaj atıyım dedim sonra vazgeçtim nasılsa yarın gidicem rahatsız etmeyim diye :) ben daha nst ye hiç girmedim yarın ilk olur sanırım. bugünkü sancılar her zamankinden farklı gelince endişelenmiştim. benimde sol boynumda kas düzleşmesi var, koluma ve küreğime doğru inen müthiş bi ağrı ve en kötüsüde o tarafa dönüpte yatmak mecburen :) o yüzden seni daha iyi anlayabildiğimi düşünüyorum. nst de sancıların nasıl çıkıyo ? bebiş kanalda mı ?Yazyağmuru canım benimde bugün biraz ağrım var adet sancısı gibi bende yarın gidicem doktora artık haftada 2 kere gidiyorum ben her gittiğimde nst ye giriyorum birde arkalarım çok ağrıyor bende boyun fıtığıda var doktor oda ağrı yapar dedi zaten hep aynı yerim ağrıyo az kaldı sabretcez artık
yaklaşık olarak 3 kilo canım boyu da 50cm maşallah o yüzden dedi erken olur gibi duruyor diye evet canım ama 37yi doldursun en azından çünkü doğum öncesi gelişimle doğum sonrası bir değil içerde daha iyi gelişir ama hayırlısı tabi bizim elimizde dğil ranbbbim ne zaman derse o zaman gelir bebişlerbilmiyordum çok şaşırdım yazık fil çok sabirliymis yagmurcugum
masallah kaç kilo oldu senin bebis
linacigim bu haftada doğan bebisleri
tam gelişmiş kabul ediyorlar dogumlarin
çoğu bu haftada oluyormuş nadiren bebisleri
40.haftaları dolduruyor ilk hamileliğini yaşayanlar
42. haftaları görüyormuş yani dogumlarin çoğu 37. ve 38.
haftalarda oluyor...yani pek korkmamaliyiz dr bana erken
doğum riskin olduğu için 34. haftayi atlatsin gerisi kolay dedi
çünkü ciger gelişimi bu haftada tamamlanıyor birde bebekten
bebeğe fark var kimi gelişimini önce kimi de daha geç tamamliyor
doğumdan sonra bebişler ağır basıyomuş ama doğuma kadar ki aşamada genellikle cinsellik ön plandaymış çoğunda, doğumdan ne kadar sonra ilişki olabilir hep merak ederlermiş
ben gebeliğin son zamanlarına bakıyodum bi baktım erkeklerin doğum sendromu diyoay hiç gülesim yoktu çok yaşa sen
doğumdan sonra bebişler ağır basıyomuş ama doğuma kadar ki aşamada genellikle cinsellik ön plandaymış çoğunda, doğumdan ne kadar sonra ilişki olabilir hep merak ederlermiş
cnm çok sağol, bende biraz önce sana mesaj atıyım dedim sonra vazgeçtim nasılsa yarın gidicem rahatsız etmeyim diye :) ben daha nst ye hiç girmedim yarın ilk olur sanırım. bugünkü sancılar her zamankinden farklı gelince endişelenmiştim. benimde sol boynumda kas düzleşmesi var, koluma ve küreğime doğru inen müthiş bi ağrı ve en kötüsüde o tarafa dönüpte yatmak mecburen :) o yüzden seni daha iyi anlayabildiğimi düşünüyorum. nst de sancıların nasıl çıkıyo ? bebiş kanalda mı ?
aynen cnmhiç şaşırmadım zaten başka ne düşünür bu erkekler beyinlerinin yarısı ona çalışıyor
aman yarabbiimmmmmmmmmmkesinlikle katiliyorum benim esim daha bu dogmadan 2.ne zaman yapicaz diyo
ewet canım bende plesenta eskimesi var demişti sanırım aynı şey,,duyunca korktum ve üzülmüştüm,haftada bir çağırdı idare eder demişti besliodu geçen hafta cumaya gidecem yine sen kaçıncı haftandasın...hareketkerine diikkat et demişti.
aman yarabbiimmmmmmmmmm
deseydin hemen arkasından ikinciyi yapcaz ama ikinci gebelikte cinsellik tehlikeliymiş
adam 2 sene birikim yapardı az çok, sonra sende üçüncüyü isterdin hattaay allahım, kızzz aklıma neler getirdin yaaa
yazık yaaa.. onlarda hormonların esiri aslında bizim gibi.. ama bizim annelik hormonu, eşim de çocuğummuş gibi glcek bana korkuyorumben gebeliğin son zamanlarına bakıyodum bi baktım erkeklerin doğum sendromu diyoama gerçektende çoğu erkek hep cinsel beklenti içinde oluyo, burda az konuşmadık o konuları.. doğumdan sonra bi süre bebişle avunuyolar sonra da ne zaman bitcek ne zaman devam etcez gibi şeyler düşünürlermiş
hahahaahkesinlikle katiliyorum benim esim daha bu dogmadan 2.ne zaman yapicaz diyo
Kahvaltımızı ettik geldik gene.
Gecmis olsun canım. Hic kalkma evde. Yat dinlen. Kanaman durdu mu simdi?
Canım benim de tup bebek. Döndüğü icin normali bekliyiruz şimdilik. Yarın cati muayenem var insallsh.
Yuruyus ve hareket ise yaramıştı bende dönmesi icin. Drlar tup bebekleri kıymetli olarak gördükleri icin normal doğumdan çekiniyorlar.
Ama bütün bebekler kıymetli sonuçta.
Hayırlısı hangisiyse o olsun insallah.
Bizde normal deneyeceğiz ama bebek butuk olur cati genişlemez vs o zaman sezeryan olur.
Nöbetçi Dr dur gece gittiğin. Pek birsey bilmiyor maalesef onlar.
Bugun sezaryeni olacak olanlar var.
Günaydın canım. Iyiz sen nasılsın?
Hayirdir?
hımmm ben 3 hafta önce gittim, normalde randevum cuma günüydü ama kalabalık diye perşembeye aldım. bugünde çok kötüydüm aradım yarına aldırdım. ilk başlarda sancı çıkmadığından sanırım beni bu haftaya kadar bekletti. ama beklettiğine de deydi sanırım, çünkü durumum değişmeye başladı :) yarında aynı haberlerle döneriz belki :)) sola yatmak en iyisiymiş ama bnm doktorum hiç demedi özellikle soluna yat diye. her konuda serbest bıraktı ve şükür sorunsuz bi şekilde geldim bu haftaya. zaten insan bi yerden sonra uyuşunca mecbur dönüyo sağına. benim bebişte sağıma yatınca daha fazla hareketleniyo bazen o yüzden geri dönüyorum :)Yok canım en son cumartesi gittim doktora plesanta yaşlanması başlamış dedi bebek daha aşağı inmemiş sancı çıkmıyo nst de ama daha öncede ben adet sancısı gibi ağrım var dediğimde açılma olabilir eğer nst de sancı çıkarsa açıklığa bakalım demişti allahtan çıkmadıda bakmadı bakalım yarın ne dicek bu arada bende sol tarafımdan çekiyorum kürek kemiğim çok ağrıyo doktora soluma yatmak zorundamıyım demiştim oda bana soluna yatarsan bebğine daha fazla kan gider dedi bende ama ben karışık yatıyorum dedim oda biz zaten karışık yatan gebeleri severiz dedi yani illa kendini zorlama oraya yatcam diye ben zorlamıyorum artık
sağol canım şimdilik yok yatıyom inşallah bu kadar erken gelmez ya dün 2 cm açıklık var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?