bilmem doktor hiç gir demedi bana sorunsuz geçtiği içinmi acaba gebelik anlamadım dedimya 1 kere girecem
kızlar dün gece de yazmıştım iç çamaşırım yine islak
bir sicaklik hissettim baktım neredeyse yarım çay bardağın
yakın bir sicaklik var acaba neden böyle oluyor
cullucan hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
inşallah darısı başımıza
Slm kızlar..Aranızda plasentasında yaşlanma olan var mı? Benim plasentam yaşlanmaya başlamış ve bebeğimi yeteri kadar besleyemiyormuşum((
Uzun süredir gorusemiyoruz Nasılsıniz kizlar?
hepimizde aynı sorun var sanırım.. sende mi adet olucakmıssın gibi şikayetler yaşıyosun :26:aynısı bendede var hırkayı bir giyip bir çıkarıyorum :)
oh oh çok iyi ablam atlattığına sevindim, zaten en zor zamanlardayız bir de hastalık oldumu hiç çekilmiyo..gecti cokkk sükür canim benimm.. Adacayi bal ve viks sürdüm heryerime terledim gecti....
sancilar normal, depresyonda normal. cok bunaldik artik. Ben bir corap giyerken agladigimi biliyorum. Banyoda ayaklarimi yikayamiyorum cok moralim bozuluyor. Ellerim sis ne alsam yere düsüyor yere egilip geri almak cok zor geliyor...
amaaaaaa asla hamilelik depresyonuna yenilmek yok. Dogumdan sonrada devam ediyormus ve bebegin ile gecirecegin en güze alti ayi depresyon nedeniyle zehir ediyormussun. Aman haaa. cok sükür dicez, olmayanlarin her gece nasil dua edip agladiklarini düsüncez ve kendimizi topalrcaz insalllah....
canım akıntın fazlalaşmış olabilir benim de çok fazla akıntım var su gibi akıp gidiyor üstelik hani adet olunca aktığını anlarız ya öyle oluyor sanki adet olmuşum gibi hissediyorum günlük ped kullandığım halde bazen pedden çamaşırıma da geçmiş oluyor netten de baktım bu haftalarda akıntı artıyormuş zaten burda da iki gün önce filan birçok arkadaş yazmıştı senin de öyledir
kac haftalıksın canım sen?bana dogum felan demedı onemlı deıl bu saatten sonra dedı normal dogumu beklıyoruz bız sana nıye oyle dedıkı
bende bilmiyorum kız iyiki hamilelik bir yıl surmuyor ben.kesinal benden de o kadar
hormonlardan mı bebişlerden mi bilemedim zullum..
ablmmm hoşgeldinnnnn.. bugüne kadar olağan şikayetlerle devam ediyodum ama bugün kendimi çok kötü hissediyorum. bi boşluk bi anlamsızlık... başımın üstünde biri oturuyo sanki :) sancılarda bugün benimle, sanki biraz sonra adet olucakmışım bi durumdayım. randevumu yarına aldım hemen, tedirgin oldum.. sen nasılsın? herşey yolundamı? gribin geçtimi?
çok zor annelerimizi daha iyi anliyozcan-ı gönülden katılıyorum size :))
kız yaz ve kişi bir arada yasiyomaynısı bendede var hırkayı bir giyip bir çıkarıyorum :)
Cnm sorunsuz olsada 34 ve 45.haftalarda nst ye girilmesi lazımbilmem doktor hiç gir demedi bana sorunsuz geçtiği içinmi acaba gebelik anlamadım dedimya 1 kere girecem
yacanım akıntın fazlalaşmış olabilir benim de çok fazla akıntım var su gibi akıp gidiyor üstelik hani adet olunca aktığını anlarız ya öyle oluyor sanki adet olmuşum gibi hissediyorum günlük ped kullandığım halde bazen pedden çamaşırıma da geçmiş oluyor netten de baktım bu haftalarda akıntı artıyormuş zaten burda da iki gün önce filan birçok arkadaş yazmıştı senin de öyledir
kız senin de 7 günün kalmış nasıl geciyor günlerin Cnm sen nerdeyse dogunca darısı benimde başımaUzun süredir gorusemiyoruz Nasılsıniz kizlar?
aynen canim katiliyorum sana benimde ayni oyle oluyo bende gunluk ped kullaniyorum onlarda alerji yapiyo sureklide kullanamiyorum..
looricim senin yazını okudum şimdi de 1 cm açılma varmış sancın filan var mı şimdi naslsın telaş yapma ama geçen hastanede bir hamiş gördüm onun da 1 haftadır 1 cm açılması varmıştı artmamış açılması şimdili idare ediyorum demişti senin paşa da biraz idare etsin ki erken doğum olmasın gelişimini tamamlasın
evet canim hic bi sancim fln biseyim yok ama acilma var ve basi tamamen asagiya gelmis drda rahim agzina baski yapiyo heran su kesesini patlatabilir dedi. ne biliyim bende biraktim bekliyorum linacimbugunde pek hissedemiyorum hareket etmiyo surekli hareket halindeki cocuk :26:
hepimizde aynı sorun var sanırım.. sende mi adet olucakmıssın gibi şikayetler yaşıyosun :26:
oh oh çok iyi ablam atlattığına sevindim, zaten en zor zamanlardayız bir de hastalık oldumu hiç çekilmiyo..
bende aynıyım ablam ellerim şişiyo hele sabahları özellikle sol bileğim çok acıyo, bugünde elimin içi morumsuydu devamlı o tarafa dönüp yatmaya gayret ettiğimden oldu sanırım. giyinmek soyunmak, oturup kalkmak dediğin gibi bazen o kadar zorluyoki insanın gücüne gidiyo. yaşlı gibi hissediyosun kendini, hiçbişeye gücün yetmiyo malesef..
Allah korusun ablam, inşallah hepimiz atlatıcaz, hayırlısıyla sağlıcakla kavuşalımda.. bir de cuma günü 36+0 olucam inşallah, acaba bu sancılar normal mi yoksa bebişim gelir mi diye düşünmeye başladım, yarın ola hayrola artık :) senin ağrın sancıların ne alemde ?
inşallah 1 hafta daha bkler o zaman daha rahat eder için gelse de birşey olmaz herhalde o zaman şimdi de olmaz da işte küvezde kalma ihtimali olabilir inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kavuşursun
insallah canim ama cok sikildim artik bana sorsan simdi dogururumbide artik o basiyla nasil baski yapiyosa vajinaya yururken ozellikle duruyorum sen naptin gittin mi dra fln?
ayy doğru dedin zullummm, Allah herşeyi çok güsel bi düzende yaratmış. filleri düşünsene bi de 24 ay hamile kalıyolarbende bilmiyorum kız iyiki hamilelik bir yıl surmuyor ben.kesin
dayanamazdim
aminn inşallah..bu saatten sonra dogan bebekleri normal dogum olarak nitelendiriyorlar. cünkü son adet tarihin degil döllenme günü önemli. Erken döllenme olduysa eger, 37 ve 38. haftalarda bebek zaten gününü doldurmus oluyor. O yüzden sakin üzülme, oluruna birak dikkat et kendine. normal dogum yapacaksan bol bol yan´vas tan yürü, merdiven in cik rahimde acilma basladiginda. Rabbim bir nefeste kurtarsin hepimizi insaalllahhh
evet ben de hemen doğsun istiyorum ama en sağlıklısı 38i doldurduktan sonra diye beklesin diyorum ama sabırsızlık var..ben de dün gittim doktora gelişimi iyi dedi doktor ultrasona göre ayın 15-16 sı gibi görünüyor doğum ama daha da erken doğar gibi geliyor dedi çünkü gelişimi iyiymiş maşallah bekliyoruz bakalım bizde
masallah canim hadi hayirlisi saka maka az kaldibenim artik ultrasonla bakmiyo sadece acikliga ve nts yapiyo o kadar he tabi bide tansiyon,idrar fln. cunku bebek kanalda goremiyo
hadi ya bebek kanalda olunca görünmüyormuymuş ilk defa duydum öğrenmiş olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?