sende mi zullum yaa :26: çok fena bişey bu yaa, ne olduqunu da anlamıyo insan. sanırsın ki adet olcam birazdan....
peki nst kağıdından nasıl anliycaz sancilari Cnm
tam olarak bende bunu merak ediyorum :)
Aynen ole canımcım bol bol konusmak lazım doktorlarla ole daha iyi anlıolar bizi, bugunden ağlıomki yarına ağlamıyım diye kikikiheh işte böylee gül, stresini at ki doğumunda gerilmeyesin. biz kendi kendimize kuruntu yapıyoruz, sanki doktorlar bizim neyi kaldırıp kaldıramıcamızı bilmiyolarmış gibi hareket ediyoruz. ama o kadar çok insan var ki naz niyaz yapıp doktorlarıda bezdiriyolar. iş birazda biz de bitiyo, biz ne kadar onlara yardımcı olursak onlarda bize yardımcı olurlarsenin gibi bi insanında gerileceğini hiç sanmıyorum zaten şimdiye kadar bizi motive ettin şimdi sen ağlıyosun, olcak şey mi çok ayıp çokk
38+1 caım bugun, rahatla rahatla ben anlatçam burdan size nası bişimiş bu sez olayı, sez olcaksa 38 de yapıolar bizim doktor cok beklemeyelim bebiş gelsin artık yoksa sancın tutar panik olursun dediAynen rahatlamaya cok ihtiyacım var ..Bendeki sorularda seninkiyle aynı...:))kacinci haftandasin?Tanıdı kadın beni panik olmıyım die ugrasıo garibimm
Her hastanede aynımıdır bilmem zullum ama benim kağtta sancıyı fmp olarak bebişin hareketlerinide fhr olarak gosterio, zaten sancın varsa doktor bakıp soluo bide sende gitgide o kagıdın kurdu oluon kendin anlıonpeki nst kağıdından nasıl anliycaz sancilari Cnm
herhalde üstteki çizgi bebeğin kalp atisini
alttaki çizgi bizim sancilari gösteriyor
Yessss aynen oleherhalde üstteki çizgi bebeğin kalp atisini
alttaki çizgi bizim sancilari gösteriyor
Aynen ole canımcım bol bol konusmak lazım doktorlarla ole daha iyi anlıolar bizi, bugunden ağlıomki yarına ağlamıyım diye kikikiBiraz rahatladım yahu birikim olmuş bende sanırsam ama attım hepsini bugun birazdan kalkıp evi toplucam sorada bi film bakayım akşam kocayla gidelim son başbaşa vaktimizi geçirelimmm
38+1 caım bugun, rahatla rahatla ben anlatçam burdan size nası bişimiş bu sez olayı, sez olcaksa 38 de yapıolar bizim doktor cok beklemeyelim bebiş gelsin artık yoksa sancın tutar panik olursun dediTanıdı kadın beni panik olmıyım die ugrasıo garibimm
Her hastanede aynımıdır bilmem zullum ama benim kağtta sancıyı fmp olarak bebişin hareketlerinide fhr olarak gosterio, zaten sancın varsa doktor bakıp soluo bide sende gitgide o kagıdın kurdu oluon kendin anlıon
benimkinde yazı yok sadece iki ayrı çizgi var
zaten benim dr 2 saniye bakıyor baktiginda
bile emin değilim ki Cnm
oh atlamışsın canım geçmiş olsun. darısı bana inşallah.. ben kendimi bi iyi hissediyorum bi kötü. hemde durduk yere, sinir olup gülüyorum sonrakız benim iki gündür vardı hatta agrilardan saat 6 da ancak uyuyaboldim
şükür şu an iyiyim
allah iyiliğini versin emiAynen ole canımcım bol bol konusmak lazım doktorlarla ole daha iyi anlıolar bizi, bugunden ağlıomki yarına ağlamıyım diye kikikiBiraz rahatladım yahu birikim olmuş bende sanırsam ama attım hepsini bugun birazdan kalkıp evi toplucam sorada bi film bakayım akşam kocayla gidelim son başbaşa vaktimizi geçirelimmm
amin Cnm hamilelik nedir bilmezdik valla çok zormus öğrenmiş oldukkadın doğumcu gibiyiz maşaallah :) hamile kadının öğrenemeyeci şey yok heralde zehir hafiye gibi oluyoruz konu bebeişler olunca
sağ sağlimde alsak kucaklarımıza başka bişey istemeyiz heralde. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağlıklı bir şekilde
Yessss aynen ole
oh atlamışsın canım geçmiş olsun. darısı bana inşallah.. ben kendimi bi iyi hissediyorum bi kötü. hemde durduk yere, sinir olup gülüyorum sonra
allah iyiliğini versin emifilme gitmeyi çok iyi düşünmüşsün, doğumdan sonra evde tv izlemeye bile vaktin kalmıyo
ben daha hiç nts ye girmedim kýzlar 2 ekimde gir dedi doktor 10 undada ameliyat zaten
oh atlamışsın canım geçmiş olsun. darısı bana inşallah.. ben kendimi bi iyi hissediyorum bi kötü. hemde durduk yere, sinir olup gülüyorum sonra
allah iyiliğini versin emifilme gitmeyi çok iyi düşünmüşsün, doğumdan sonra evde tv izlemeye bile vaktin kalmıyo
Yessss aynen ole
al benden de o kadarkız hormonlar bizi sarstı
az önce yaniyodum şimdi
usuyom evde de yalnızım çok sıkılıyorum
ablmmm hoşgeldinnnnn.. bugüne kadar olağan şikayetlerle devam ediyodum ama bugün kendimi çok kötü hissediyorum. bi boşluk bi anlamsızlık... başımın üstünde biri oturuyo sanki :) sancılarda bugün benimle, sanki biraz sonra adet olucakmışım bi durumdayım. randevumu yarına aldım hemen, tedirgin oldum.. sen nasılsın? herşey yolundamı? gribin geçtimi?tatlimmm nasilsinn? ekim yaklastikca merak ediyorum seni...Sanci durumun ne? keyfin nasil bir girip sorayim dedim
amin Cnm hamilelik nedir bilmezdik valla çok zormus öğrenmiş olduk
niye doğru düzgün sancı yazmiyorlar yav
bizi ugrasyltiroyorlaro zaman bebisin
kalp atışını 160 arası sancıyı da 40 gösteriyor
kız hormonlar bizi sarstı
az önce yaniyodum şimdi
sezaryen olacaðýn için mý girmedin Cnm ben 32 haftada girmeye
baþladým
al benden de o kadar
hormonlardan mı bebişlerden mi bilemedim zullum..
ablmmm hoşgeldinnnnn.. bugüne kadar olağan şikayetlerle devam ediyodum ama bugün kendimi çok kötü hissediyorum. bi boşluk bi anlamsızlık... başımın üstünde biri oturuyo sanki :) sancılarda bugün benimle, sanki biraz sonra adet olucakmışım bi durumdayım. randevumu yarına aldım hemen, tedirgin oldum.. sen nasılsın? herşey yolundamı? gribin geçtimi?
kız hormonlar bizi sarstı
az önce yaniyodum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?