2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Aynen ole canımcım bol bol konusmak lazım doktorlarla ole daha iyi anlıolar bizi, bugunden ağlıomki yarına ağlamıyım diye kikikiBiraz rahatladım yahu birikim olmuş bende sanırsam ama attım hepsini bugun birazdan kalkıp evi toplucam sorada bi film bakayım akşam kocayla gidelim son başbaşa vaktimizi geçirelimmm

herhalde üstteki çizgi bebeğin kalp atisini
alttaki çizgi bizim sancilari gösteriyor

kadın doğumcu gibiyiz maşaallah :) hamile kadının öğrenemeyeci şey yok heralde zehir hafiye gibi oluyoruz konu bebeişler olunca

sağ sağlimde alsak kucaklarımıza başka bişey istemeyiz heralde. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağlıklı bir şekilde

kız benim iki gündür vardı hatta agrilardan saat 6 da ancak uyuyaboldim
şükür şu an iyiyim
oh atlamışsın canım geçmiş olsun. darısı bana inşallah.. ben kendimi bi iyi hissediyorum bi kötü. hemde durduk yere, sinir olup gülüyorum sonra
allah iyiliğini versin emi filme gitmeyi çok iyi düşünmüşsün, doğumdan sonra evde tv izlemeye bile vaktin kalmıyo

amin Cnm hamilelik nedir bilmezdik valla çok zormus öğrenmiş olduk
Yessss aynen ole

niye doğru düzgün sancı yazmiyorlar yav
bizi ugrasyltiroyorlar o zaman bebisin
kalp atışını 160 arası sancıyı da 40 gösteriyor

kız hormonlar bizi sarstı
az önce yaniyodum şimdi
usuyom evde de yalnızım çok sıkılıyorum

tatlimmm nasilsinn? ekim yaklastikca merak ediyorum seni...Sanci durumun ne? keyfin nasil bir girip sorayim dedim

az önce yaniyodum şimdi
al benden de o kadar
hormonlardan mı bebişlerden mi bilemedim zullum..

tatlimmm nasilsinn? ekim yaklastikca merak ediyorum seni...Sanci durumun ne? keyfin nasil bir girip sorayim dedim
ablmmm hoşgeldinnnnn.. bugüne kadar olağan şikayetlerle devam ediyodum ama bugün kendimi çok kötü hissediyorum. bi boşluk bi anlamsızlık... başımın üstünde biri oturuyo sanki :) sancılarda bugün benimle, sanki biraz sonra adet olucakmışım bi durumdayım. randevumu yarına aldım hemen, tedirgin oldum.. sen nasılsın? herşey yolundamı? gribin geçtimi?

gecti cokkk sükür canim benimm.. Adacayi bal ve viks sürdüm heryerime terledim gecti....

sancilar normal, depresyonda normal. cok bunaldik artik. Ben bir corap giyerken agladigimi biliyorum. Banyoda ayaklarimi yikayamiyorum cok moralim bozuluyor. Ellerim sis ne alsam yere düsüyor yere egilip geri almak cok zor geliyor...

amaaaaaa asla hamilelik depresyonuna yenilmek yok. Dogumdan sonrada devam ediyormus ve bebegin ile gecirecegin en güze alti ayi depresyon nedeniyle zehir ediyormussun. Aman haaa. cok sükür dicez, olmayanlarin her gece nasil dua edip agladiklarini düsüncez ve kendimizi topalrcaz insalllah....

az önce yaniyodum şimdi

evde yanlız olan biri olarak çok iyi anlıyorum. ateş basması sadece bende var sanıyordum kapı baca açıyorum bazen çok terliyorum

bazende üşüyorum anlamsız bi şekilde

birde sırt ağrılarım oluyor çok sinir bozucuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…