• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Agla agla canım çıktı ne hali varsa görsün bendeki herşeyi bitirio farkında degil sevgi mevgi kalmadı artık şeytan dio dogumada hbr verme

canım benmde ılk hamılelıgmde esım benı cok üzüyodu aglatıyodu bundada bır ılgı alaka bıde panıkatakta varya üzülmym dıye elınden gelenı yapıyuo evı bıle yenıledık hıc beklemıydum böyle olacagını bakalım dogumdan sonra nasıl olacak üzme canım kendını bebişini düşün ılkınde onlarda cahıl oluyo babalıgın ne oldugunu bılmylar bız gene karnımızda hıssedyz bı dogsunlar bak ozaman nasıl degıscekler

kaygı bozukluğunu yenmemiz lazım paniklim.. en güzel anlarda bile ölüm korkusunu tetiklemeye çalıştıkça beynimiz yorgun düşüyo. Dün kv ile konuştuk, epeydir tek başıma odaya kapanınca mahvolmaya başlamıştımki az biraz toplandım, ayılttı beni sağolsun. inşallah sağ salim alıcaz bebişlerimizi kucağımıza..

günaydın serabımm, piller boşaldı artık :9: insan oturduğu yerde yorulur mu yaaa.. tahlil sonuclarının geneli iyidir umarım, keton kısmında bi bilgim yok malesef..

hımmm, sorunca banada haber ver ablacım aklıma takıldı, merak ettim şimdi..

yazyagmuru sen benı anlıyosun saolasn elımde degıl işte bazen cok guclu oluyrm bazende yapamcm dıyorm gelışıne bıraksam cok sukur ılacsz geldm savastm resmen yuzdum yuzdum kuyruguna geldım bıde su dogumu atlatsam allahım ınan dogum degıl degıl benı korkutan bu kaygılar carpıntılar evhemlar benı yoran

Valla canım sabrımın son demleri artık bıktım kendi bi dengesiz ailesi bi dengesiz bıktım oglum olmasaydı zaten herşey daha kötü olurdu eminim

Kızlar merhaba eşim 1gb satın almış dün gireyim dedim..biliyorsunuz hem eşimle hem kayınvalde ile sorunlarım vardı..eşimin yaptıkları solda sıfır kaldı öyle şeyler oldki..eltimle mesajlaşmıştık pazar günü eşimle tartıştıktan sonra eltim kaynana hala aynı evde oturmanın derdinde senin doğumu bekliyor yazdı ben de bu ev ya bana ya ona mezar olur artık dayanamıyorum ilk aramasında konuşucam ne olursa olsun eşimi gözden çıkardıysam gerisini düşünmem hiç yazmışım o sinirle. kaynımda eltimin telefonunu kurcalamış ve görmüş..ertesi gün annesini arayıp gönülle tartıştınızmı demiş..annesi de huylanıp beni arıyor ısrarla..ben de sinirli gergindim ve sancım vardı açmak istemedim gelicem dicek gene kesin diyordumm annem de vardı yanımda.ben açmadıkça taa 2 abimin numarasını bulmuş nasıl buşmuşsa en büyük abim de nerdeyse kırk yaşında kaynanam gönül nerde deyince burayı niye arıyorsn senin haberin yokmu diye terslemiş zaten hiç sevmez kaynanamı..oda kusura bakma ulaşamadım ondan aradım demiş...bu sefer diğer abimi aramış..salak ya aynı evdeler zaten abimler birini aradın ötekini niye arıyorsun..oda evde annem de yanında demiş..abimler kıllanmış kesin bişey var diye annemi aradılar annem de sancısı var konuşcaka gibi değil gergin demiş..bu arada kaynana gene ısrarla arıyor beni ben meşgule alıyorum konşmak istemediğim belli..bu sefer görümce aradı..yeter ya deyip aradım kaynanamı tabi bu arada eşimle de konuşmuyorum..telefonu açar açmaz nerdesiniz siz ne b.k yiyosunuz kocanda açmıyo sen de diye bağırdı..ben de kocamı bilemem ben konuşacak durumda değilim dedim..anladım zaten bişey var dedi çığırmaya başladı..güya telefonda bana hesap sormaya arıyor..5 yıldır alıştı tabi o çığırdı biz dinledik..her neyse.....konuya öyle bir daldıki ben de o anda açtım ağzımı yumdum gözümü beni burda çaresiz bırakıp gittin doğumdan sonra ne yüzle geliceksin filan dedim..sen kızlarını kartal gibi kolluyorsun da ben paspas değilim paçavra değilim dedim..bi de hep aileme abimlere hakaret ederdi bir daha aileme de hakaret etme vs.vs dedim konuştuklarımda ne hakaret ne küfürvardı gayet seviyeli tartışıyordum sadece sesler yükseldi verecek cevap bulamadı haksız olduğunu biliyor ama ben kıpkırmızı olmuşum..annem de kapat telefonu çocuk ölecek karnında diye ağlıyor kadın..konuşamıcam daha fazla diyorum hala kaynana laf sayıyor. en son şunu dediğinin hatırlıyorum: hakkım haram olsun, Allah belanı versin, karnındakininm hayrını görme g...ümü öpsende gelmem artık dedi..kendi küfrediyor bana diyor saygısız terbiyesiz diye..bende sinirle çaktım telefonu duvara..yememişiçmemiş eşimi aramış. eşimde annemi aramış kızın gene ortalığı katmış diye..annesi demediğim şeyleri demişim gibi iftira atmış kendi dediklerini ben demişim gibi..eşim eve geldi annem yeter artık kızımın 5 yıldır gözyaşı ekmeğine katık oldu senin annene yetişilmez kızıımı götürüyorum dedi..hiç dememişti o güne kadar..eşimde bana seni öldürürüm boşanma yok filan dedi..ben de senin bacın boşandı öldümü hayatını yaşıyor gene evlendi dedim..anneme saygısızlık yapıp durdu..ben gidiyorum artık dayanamıyorum iftiracı annenle kal açıklama yapamıcam kime inanırsan inan dedim..ertesi gün kaynım geldi sen sonuna kadar haklısın ama annem böyle vs. vs dedi yani ne olursa olsun katlanılacakmış..ben katlanmam dedim çektim resti..kaynımda 40 yaşında filan..bende de 3 abi var..an be an beni takip ediyorlar biri tehdit ettiği anda çağrı at dakkasında ordayız dediler..ama hala karışmıyorlar tabi işin içine. normalde eşimi arayıp konuşmaları gerekir ailecek konuşulur bunlar ama abimler bana kıyamadılar üzülürüm diye muhattap olmadılar.onlar abi kardeş beni araya aldılar iki kardeş yok saygı mecburmuş yok annesi öyleymiş beni ilgilendirmez dedim bende..olaylar buraya kaldı geldi ve kapandı ama eşime benden artık kadınlık bekleme bir an bile yanımda olmayan bir adama annesinin karakterini bile bile annesine inanan birine verecek hiçbirşeyim yok dedim..onlarda 2. 3. evlilikler moda dayıları amcaları daha birinci ölmeden 2. karıyı alırlar hiç durma beni de boşamayı unutma ne de olsa aynı kandansınız senden sadakat bekleyecek değilim senin seviyene de inmem artık oğlum var benim için herkes öldü dedim. şimdi konuşmaya çalışıyor umrumda değil..çarş.günü doktora gittik hemşiresi bu ne hal dedi..bir haftada sinirden 3 kilo vermişim bende uykusuzum sancım çok filan dedim..o da şükret haline 35. haftana geldin bak bugün 32 haftalık bi bebeği alıcaz gelişim geriliği var Allah'tan ne istiyonuz filan dedi..eşim de o durumuna değil annemle tartıştılar dedi..annesini tanıyor sekreter..döndü eşime senin annende maaşallah car car car hiç susmuyor bu kız aylardır yataklarda siz müsade ederseniz annen gayet tepelerine binecek karakterde filan dedi..bana döndü eşimin yanında kötü gelin ol alma yanına cevap ver senden oğlundan önemli değil madem anlmıyor görüşme dedi eşim de dinledi çünkü vicdan azabı duymaya başlamıştı bana ve bebeğe karşı..doktora geçtik muayene olduk bebek doğum kanalına iyice girmiş..37 38. haftalarda böyle olmalı kasılmalar ve sancılar devam ediyor dedi..bebeğim 2.817 kg.olmuş 40 hafta olsaydı 4 kiloyu rahatlıkla bulur iri bir bebek sağlığıda yerinde dedi maaşallah..aldığım tek güzel haberdi..şimdi eşimi de takmıyorum etrafımdakiler nasıl çirkef bir sülale bunlar diyor...dün büyük görümcem nasılsın iyimisin diye aradı ben de iyiyim dedim uzatmadım kapattım kaynanam utanıcakmı yaptığından merak ediyorum..eşim bir daha görüşmeyecekmisinizdedi ben de doğmamış çocuğuma bana beddua eden kadını arayıp da evime davet edecek değilim kendi yüzü kaldıysa gelir dedim yani asla gelmeyecek vs. demedim..ama eğer laf sokmaya kalkarsa cevapları çat çat yapıştırırım bilesin dedim..o da ona uymasan duymasan filan dedi..konuşmak istemiyorum anneni düşünmek istemiyorum seni de dedim..o kadar kasmışımki karnımı alt taraflarım çatır çatır çatlamış...bapırmaktan ağlamaktan..Doktoruma da söyledi eşim annemle sorunlu stres yaşıyor dedi doktorum da uzak durun birbirinizden stres sancılları artırdığı gibi bebeği de strese sokar kritik dönemdeyiz 37 ye gelmemiz gerek canını sıkan insanlardan uzak dur dedi..eşim de anladı hatasını ama abisi gelip saçmalayınca gene onun fikrine döndü..it itin kuyruğna basmazmış..bir daha olursa biter diye resti çektim..Velhasıl daha doğurmadım inşallah da bekler..durum böyle kızlr çok uzun oldu ama içiimi dökmek istedim..sancılarım arttı alt tarafımda dolgnluk var sanki oturunca yüzüne oturuyormuşum gibi geliyor..sizi seviyorum tek dert ortağım sizlersiniz...:38:gene de hanımefendiliğimi bozmadım oklar k.valdeme döndü bakalım nolucak benden uzak olsunlar da...

gunaydın kızlar...
allah sabır versın takmayın dıyecem ama elde deıl bılıyorum o yuzden allah sıze sabır versın cevremızdekı anlayıssız ınsanlarıda ıslah etsın son zamanlarımız artık buyuk gune az kaldı bıraz daha sabır allahın ıznıyle evlatlarımızı kucagımıza allaım ozaman kımse karsımızda duramaz ama sımdı onların ıyılıgı ıcın bıraz daha dısımızı sıkmalıyız allah kımsenın yanına bırakmaz bunları hamıle ınsanın gonlu kırılmaz bırakın allah sorsun kızlar hıc canınızı sıkmayın sız

Günaydın herkese.
Biz gece ve sabah oksurmekten pek uyuyamadik. Hep kalktım su ictim. Burnum hala tıkalı ve boğazım kuruyor gece. Sanırım geniz akıntısı da oluyor.
İlacin henüz bir faydasını görmedim.
:19:
Bizde fotocu ayarlamaya çalışıyoruz ama doğuma girmiycek:(( oda da çrkilecek bardakla sürshi bile süsletriyorum oda da süslenece ben doğumdayjrn ama normsl olursa nolur bilmiyorum:(( ben maşamıda götürütüm yanımda bızuluncs düzeltirim:52:artık son haftalarda hergün föne gidetim bende:37:
Bende bilemiyorum. Normal olursa artık fonsuz gidilir herhalde. Makyaj yapmak istiyorum ama foto çekilirken.
valla canım ben mkyaj yapmıosam kimse yapmasın bence yüzüm hamilelikten beri bi degişik oldu sivilce üstüne sivilce iz kaldı ne yapacam bende bilmiorum
Benim de cildim hassaslasti ama arada yaptıgım oluyor makyaj binde bir.
günaydın hanımlar..:16:

ben çok gerginim dünden beri..eşimi de ufak bişeyden paraladım dün akşam..:26:

ama normal galiba kafamız dolu ne kadar düşünmesek de doğum nasıl olcak sağlıklı olcaz mı vs bisürü şey kafada dolaşıyor..:34:

sezercik arkadaşların tarihleri belli olmuş, Allah yardımcınız olsun kolaylıklar versin..

benm annemden başla ablam yengem herkes sezeryan..

çok şükür bi sıkıntı yaşamadılar..

ablamın hemen sütü geldi hatta vs..

zaten normal görünenler de son ana kadar kesin değil biliosunuz Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza önemli olan o..:16:
Herkes bir gergin bu günlerde. İnsallah bizler de rahat kavuşuruz bebeklerimize.
waves,sdf82 arkadaşlar gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün.darısı bizlere inşallah.büşradan haber var mı?

biz dün dr a gittik biraz moralim bozuldu.bebek önceki 2 haftada 400 gr alırken şimdi 2 haftada 160 gr almış.az almış dediğimde dr iyi olduğunu bir de fazla kilo alsaydı bunun çıkarması var dedi ama ben kafaya taktım bütün gece niye böyle dedimm durdum.rüyamda da oğlumu gördüm aa küçük falan dediğimi hatrlıyorum.eşimde kızıyor ne kafaya takıyorsun ne internete bakıyorsun diyor. bir de şey dedi" dr 6 sene tıp okumuş 4 sene uzmanlık yapmış 10senelik eğitimi var sen ondan daha iyi mi biliyorsun,biz dr a gitmeyelim evde doğur hatta forumdaki arkadaşların gelsin sana çok yardımcı olurlar,iş yerindeki mesai arkadaşın kendini prof ilan etti o da gelsin hiiiç para vermeyelim :9:" bizim 40 hafta bayramda doluyor dr a burdamısınız dedim de burda olmayabilirim dedi.bebeğin bayramdan önce doğması için yürüyüşleri arttırdık.ilacımızı azalttık.merdiven inip çıkacağım bakalım ne olacak

Canım kilo konusunu takma. Bence tam ölmemiyorlar kiloyu Drlar. Benim de gecen 1 haftada 100gr aldı sadece. Az degil mı dedim hatır gayet iyi dedi. Haftasıyla uyumlu degil mı zaten. Sonraki hafta da hafta da 400gr almış cikti.

günaydın serabımm, piller boşaldı artık :9: insan oturduğu yerde yorulur mu yaaa.. tahlil sonuclarının geneli iyidir umarım, keton kısmında bi bilgim yok malesef..

pil mil kalmadı kuzu....inan dizlerim de bile yürüyecek güç kalmadı...bugün son günüm...müdür bey derse sokmadı...pinekliyorum resmen...evdeki işleri düşünüyorum iyice gücüm tükeniyo...

Valla canım sabrımın son demleri artık bıktım kendi bi dengesiz ailesi bi dengesiz bıktım oglum olmasaydı zaten herşey daha kötü olurdu eminim
kuzum şimdi bi de hamileliğin verdi sıkıntılar var bizde, insanları kendi düşüncelerimiz doğrultusunda görmek istiyoruz, habire yardım bekliyoruz. ben kv ye dedim kendimi yaşlı gibi güşsüz ve muhtaç hissediyorum bazen. her işimi kendim yapmak isterdim ama yeri geliyo olmuyo dedim. sen suan benim durumumu yasıyosun, hayata alısıyosun dedi.... eşlere bakınca onlarda anlasın, biraz sabretsin, yardımcı olsun diyoruz ama bunlarıda bulamayınca yıkılıyoruz malesef.. üstüne bir de iki tarafta susmaksızın biribirini dinlemeyince sonuc böyle oluyo.. bunlarda geçer gider ama üzüldüğümüzle kalırız, Allah bebişlerimizi sağ salim teslim etsin bizlere inşallah.. 0nlarla bizde büyüyüp unutalım herşeyi :)

yazyagmuru sen benı anlıyosun saolasn elımde degıl işte bazen cok guclu oluyrm bazende yapamcm dıyorm gelışıne bıraksam cok sukur ılacsz geldm savastm resmen yuzdum yuzdum kuyruguna geldım bıde su dogumu atlatsam allahım ınan dogum degıl degıl benı korkutan bu kaygılar carpıntılar evhemlar benı yoran
anlıyorum cnm, bende de var anksiyete.. beni en çok etkileyen çarpıntı ve arada bi yoklayan başımdaki karıncalanmaydı.. aklımda ne senaryolar yazdığımı eminim çok iyi biliyosundur. ama doğum konusunu hiç olumsuz düşünmüyorum. kendince otur ve şuan doğumum başlasaydı öncelikle paniğin beni bastırmasına izin vermez, o sırada ilk olarak bunu şunu yapardım gibi şeyleri sakince düşün.. bana çok iyi geliyo. ağrı sancı en fazla şu derece olur, dayanılmıcak durumda doktorlar zorla dayan demez, sezeryan olsa bile dikkat edip stres yapmadıkça beni zorlamaz gibi telkinler aslında en normal şeyler. biz psikolojik yönden bedenimize hükmedemeyince başka şekillerde ortaya çıkıyo sadece..

Günaydın herkese.
Biz gece ve sabah oksurmekten pek uyuyamadik. Hep kalktım su ictim. Burnum hala tıkalı ve boğazım kuruyor gece. Sanırım geniz akıntısı da oluyor.

Bende bilemiyorum. Normal olursa artık fonsuz gidilir herhalde. Makyaj yapmak istiyorum ama foto çekilirken.

Benim de cildim hassaslasti ama arada yaptıgım oluyor makyaj binde bir.

Herkes bir gergin bu günlerde. İnsallah bizler de rahat kavuşuruz bebeklerimize.

Canım kilo konusunu takma. Bence tam ölmemiyorlar kiloyu Drlar. Benim de gecen 1 haftada 100gr aldı sadece. Az degil mı dedim hatır gayet iyi dedi. Haftasıyla uyumlu degil mı zaten. Sonraki hafta da hafta da 400gr almış cikti.

canım bana lımonlu su ıyı geldı denedınmı bugun bende yazdrcm antıbıytk hamıleyz dıye düşük dozda verıyolr ondan belkı fayda etmemıstr ama yınede kulln sen allhtn öksürk yok bende

gunaydın kızlar ya ben cok gergınım streslıym bılıyrm bebege zararlı ama stres elımde degıl ne zaman gelecegını bılmedıgmz sancıları beklıyrz ben artk hurmna yemeye basladım doktrmda yuruyus yap bol bol dedı allahım bızede nasıp etsın dogum yapıp mınnakları kucagımıza almayı bugun cuma bol bol dua edelım
Canım benim Dr ikinci doğumlar cok rahat oluyor dedi. Annemin doğumundan bahsetmiştim kardesim kıça kafalı doğdu diye. Sen hic takma kafana. Cok rahat olacak senin doğumun insallah.
Herkese günaydinnn. Grip asini vuruldugumun 3. günü cok kötü grip oldum:((( bogazim sis yutkunamiyorum, sag kulagim cok agriyor
Canım neden grip aşısı vurdu senin Dr anlamadım. Zaten grip aşısından sinra hasta olunuyor. Ben asi olmadan hasta oldum bile.
Günaydın kızlar
çok kötü bi gece geçirdim hatta yalancı sancılarım başladı eşimle çok kötü kavga ettik telefonda ALlah sonumuzu hayır etsinde pek sonumuz yok gibi

Canım doguma kadar böyle gidecek anlaşılan. Herkeste bir gerginlik.
Sıkma canını. Doğumdan sonra herkes rahatlayacaktır insallsh. Bizler de eslerimiz de.

ben geldim kızlar herkese günaydın ve hayırlı cumalar...

bugün okulumuzda ki son günümüz..bende değişik bir durgunluk var enerjimi sanki çekmişler....sıpa içeri de durmuyo o durmadıkça ben dışarıda yoruluyorum...
tahlil sonuçlarımın hepsi çıkmış....idrarda keton çıkmış...bilgisi olan var mı?

sona mı yaklaşıyoruz ne...kıpırdayacak halim yok...

Günaydın Serap,
İdrardaki keton sanırım yüksek şekerden kaynaklı. Şeker var mıydı sende canım?

Günaydın herkese.
günaydın cnm, inşallah düzelirsin ya ilaca devam et bakalım..

pil mil kalmadı kuzu....inan dizlerim de bile yürüyecek güç kalmadı...bugün son günüm...müdür bey derse sokmadı...pinekliyorum resmen...evdeki işleri düşünüyorum iyice gücüm tükeniyo...
biliyorum canımcım aynı durumdayız hepimiz, allah dayanma gücü versin bugünde dayan.. evdeki işler senden önemli değil, dikkatli olmamız gereken bi dönemdeyiz.

kuzum şimdi bi de hamileliğin verdi sıkıntılar var bizde, insanları kendi düşüncelerimiz doğrultusunda görmek istiyoruz, habire yardım bekliyoruz. ben kv ye dedim kendimi yaşlı gibi güşsüz ve muhtaç hissediyorum bazen. her işimi kendim yapmak isterdim ama yeri geliyo olmuyo dedim. sen suan benim durumumu yasıyosun, hayata alısıyosun dedi.... eşlere bakınca onlarda anlasın, biraz sabretsin, yardımcı olsun diyoruz ama bunlarıda bulamayınca yıkılıyoruz malesef.. üstüne bir de iki tarafta susmaksızın biribirini dinlemeyince sonuc böyle oluyo.. bunlarda geçer gider ama üzüldüğümüzle kalırız, Allah bebişlerimizi sağ salim teslim etsin bizlere inşallah.. 0nlarla bizde büyüyüp unutalım herşeyi :)

anlıyorum cnm, bende de var anksiyete.. beni en çok etkileyen çarpıntı ve arada bi yoklayan başımdaki karıncalanmaydı.. aklımda ne senaryolar yazdığımı eminim çok iyi biliyosundur. ama doğum konusunu hiç olumsuz düşünmüyorum. kendince otur ve şuan doğumum başlasaydı öncelikle paniğin beni bastırmasına izin vermez, o sırada ilk olarak bunu şunu yapardım gibi şeyleri sakince düşün.. bana çok iyi geliyo. ağrı sancı en fazla şu derece olur, dayanılmıcak durumda doktorlar zorla dayan demez, sezeryan olsa bile dikkat edip stres yapmadıkça beni zorlamaz gibi telkinler aslında en normal şeyler. biz psikolojik yönden bedenimize hükmedemeyince başka şekillerde ortaya çıkıyo sadece..

benıde etkılyen carpıntı ates basması bazen nefesm yetmıyomus gıbı oluyo bende dıym ılk dogumm 19 yasndaydı şimdı 25 yasndaym ozamn dogurdm şi,mdi de dogurrm orası hastane müdahale eder ler dıyorm kendımı rahatltmk için dok yardımcı olcm ben sana dedı ama bakalım inş rahat bı zamnda gelır sancılar allahımda guc verr

elifcim Allah yar ve yardımcın olsun.Allahım hakkında hayrlısını versin.o kaynana da akıl fikir versin,inşallah

canım sona yaklaştıkça sinirlerimz iyice zıplıyor.en ufak şeylere takılır oluyoruz. geçen akşam koltukta mızmızlanıyorum adam yanıma gelmiyor,göz ucuyla bakıyorum bana bakıyor üzülüyor ama uzaktan bakmakla yetiniyor ben de sinirlendim gittim yattım sabah diyor ki ben sana ne yaptım niye benmle konuşmuyorsun.dedim akşma ağlıyorum yanıma gelmiyorsun e ben sana bakıyorum diyor, dedim uzaktan bakmayla olmuyor yanıma gel istiyorum
Rabbim çocuklarımızdan güldürsün yüzümüzü sinir oluyorum ya bıktım artık
canım benmde ılk hamılelıgmde esım benı cok üzüyodu aglatıyodu bundada bır ılgı alaka bıde panıkatakta varya üzülmym dıye elınden gelenı yapıyuo evı bıle yenıledık hıc beklemıydum böyle olacagını bakalım dogumdan sonra nasıl olacak üzme canım kendını bebişini düşün ılkınde onlarda cahıl oluyo babalıgın ne oldugunu bılmylar bız gene karnımızda hıssedyz bı dogsunlar bak ozaman nasıl degıscekler
Yok canım bu adam degişmez degişsede ben görmem galiba ömrümü yedi
öyle deme ya.sen eşini sevmesen çocuk yapmazdınız :29:
Orası öle canımda hamileligimde yaşattıklatından olanlar oldu zaten bu kadın hamile demedi kimse 7 senedir özlemini duydugum şeyi zehir etti
gunaydın kızlar...
allah sabır versın takmayın dıyecem ama elde deıl bılıyorum o yuzden allah sıze sabır versın cevremızdekı anlayıssız ınsanlarıda ıslah etsın son zamanlarımız artık buyuk gune az kaldı bıraz daha sabır allahın ıznıyle evlatlarımızı kucagımıza allaım ozaman kımse karsımızda duramaz ama sımdı onların ıyılıgı ıcın bıraz daha dısımızı sıkmalıyız allah kımsenın yanına bırakmaz bunları hamıle ınsanın gonlu kırılmaz bırakın allah sorsun kızlar hıc canınızı sıkmayın sız

Amin canım yoruldum artık kimseyle ugraşacak halim yok

dün biz dr un yanındayken nst deki hastanın bebeği için bir saattr orda ne uykusuymuş bu dedi.sonra beni aldılar nst de bebek bir türlü uyanmıyor,yarım saat geçti yok 40 dk geçti yok uyanmıyor.çikolata verdiler tık yok sonra diğer hanım geldi o da çikolata verdi tık yok.sonra eşim verdi yok sonra hanım bir daha geldi biraz daha verdi azıcık hareket etti bir de diyorlar ki önceki hastanın bebeği 4 tanede uyandı dedi benimki de 9 tane +birde benm yolda yediğim çikolatayla azıcık hareket etti.eve giderken arabada kıpır kıpırdı,benm oğlan geç algılıyor herhalde dedim :9:

Nst'ye kesin tok be tatlı yiyerek gitmek lazım. Benim de gecen hareket etmedi, hemsire sırt ustu yatırıp bir salladı benim göbeği. Uyandı sonra oğlum. Acsın herhalde dedi bana. Aaz birsey etmiştim kahvaltıyı. Sen ac olursan bebrkte uyku modunda olur dedi.

günaydın cnm, inşallah düzelirsin ya ilaca devam et bakalım..

biliyorum canımcım aynı durumdayız hepimiz, allah dayanma gücü versin bugünde dayan.. evdeki işler senden önemli değil, dikkatli olmamız gereken bi dönemdeyiz.

yarın kociş koltukları yıkayacakmış...:9::9:eyyyy oğlum bunlar senin için gör diyorum şimdi içimden...:9::9::9:

Günaydın kızlarrrr,
Hayırlı Cumalar hepimize..
Nasılsınız ? Büşradan haber var mı ? Yeni doğum yapan oldu mu ?
Günaydın canım. Yok henüz haber. Sana da hayırlı cumalar.
günaydın kızlarr ayy bugünn çok mutluyummm ya iş yerimde son günüm işteyken artık çok yoruluyordum ve eve geldiğimde yürüyüşümü falan yapamıoyordum şimdik düzenli yürüyüşlerimede devam edecem oğluşumun kıyafetlerini toplayacam falan bayağı işlerim var ama en güzelisabahın köründe kalkmamaış olacam :)))
Hadi gözün aydin:)
ben geldim kızlar herkese günaydın ve hayırlı cumalar...

bugün okulumuzda ki son günümüz..bende değişik bir durgunluk var enerjimi sanki çekmişler....sıpa içeri de durmuyo o durmadıkça ben dışarıda yoruluyorum...
tahlil sonuçlarımın hepsi çıkmış....idrarda keton çıkmış...bilgisi olan var mı?

sona mı yaklaşıyoruz ne...kıpırdayacak halim yok...

Gözün aydin canım. Evdesin artık rahat rahat. Hic bilmem idrardaki o şeyi.

Canım benim Dr ikinci doğumlar cok rahat oluyor dedi. Annemin doğumundan bahsetmiştim kardesim kıça kafalı doğdu diye. Sen hic takma kafana. Cok rahat olacak senin doğumun insallah.

Canım neden grip aşısı vurdu senin Dr anlamadım. Zaten grip aşısından sinra hasta olunuyor. Ben asi olmadan hasta oldum bile.

Canım doguma kadar böyle gidecek anlaşılan. Herkeste bir gerginlik.
Sıkma canını. Doğumdan sonra herkes rahatlayacaktır insallsh. Bizler de eslerimiz de.

agzından bal damlıyor kız ins canım allahım dagına göre kar verr şükür rahat sorunsz hamılelık gecrdm inş dogumda sorunsz olur bugun cuma hepımız için dua edıp kuran okucam

Back