Ben de kuyruk sokumumun ağrısından ne yürüyebiliyorum ne de yatakta dönebiliyorumBayanlar yattığımda sağımdan solumadönemiyorum kasıklarımda felaket bir acı hissediyorum birde yürümede zorlanıyorum benim gibi olan var mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kuyruk sokumumun ağrısından ne yürüyebiliyorum ne de yatakta dönebiliyorumBayanlar yattığımda sağımdan solumadönemiyorum kasıklarımda felaket bir acı hissediyorum birde yürümede zorlanıyorum benim gibi olan var mı![]()
Ben de kuyruk sokumumun ağrısından ne yürüyebiliyorum ne de yatakta dönebiliyorum![]()
Çok güzel ve kullanisliymis canım. Güle güle kullan. Kaça aldın?Eki Görüntüle 800507
Ben e-bebek ten ekteki çantayı aldım. biberonu sıcak tutmak için kabı ve alt değiştirme bezi var içinde. Silinebilir ve yıkanabilirmiş. Bir çok gözü olan büyükçe bir çanta. Islak mendili koyup kolayca kullanabileceğim bir gözü ve anne için ayrı makyaj cantası kıvamında bir çantası var. Bebek arabasına asmak için de ayrıca aparatları var. Bebek arabasını da siyah aldım zaten, uyumlu olacak. Umarım büyüklüğü ve işlevselliği yeterli olur... Sonuçta kullanmadan bilemeyiz...
Bizim burda da saglik ocağında sadece kan tahlili yapıyorlar. İdrar yapılmıyor.canım ya senin gittiğin sağlık ocağında idrar tahlili yapıyorlar mı? Ben de gittim sadece kan yapıyorlarmış, o da sabah 9-10 arası. Yarın tekrar gitmek zorundayım idrar için de başka bir yer bulmam gerekecek. İyi olmadı
Sonuçların inşallah çok çok iyi çıkar...
Üye olamadım bır turlu hata falan verıyor cnm dısney bebek takımını cok begenmıstm butıkbebede vardı kapanmış şımdıde cocukfonıde buldum almayı cok ıstıyorum keske e bebekde falan olsaydı. Bır arkadas ürün almış çocukfonıden ıkı gunde geldı dedi.
Ne çok özelliği varmis. Cok iyimis. Fiyat nedir?Ben de bu çantayı aldım kızlar,mavili aldım ki sonra oğlum olursa diye zaten herşeyi pembe oldu
Özellikleri;Yüksek kalite fitelatsız kumaş.
Antialerjiktir.
Silinebilir ve yıkanabilir.
Tüm bebek arabalarına takılcak şekilde üniversal askı kayışı.
1 adet alt açma ünitesi.
1 adet kirli bez torbası.
1 adet çantaya sabitlenmiş thermo biberon kılıfı 4 saat soğuk ve sıcak tutmasını sağlar.
Çantanın içerisinde Bebeğinizin malzemelerinin karışmaması için ayrı ayrı gözler.
Çantanın iç bölümünde cep telefon gözü.
2 yıl garanti (üretim hatalarına karşı).
2 yıl servis güvencesi.
Belki de rastgeledir.yoo tahmini doğum tarihini yazmıştım.. acaba rasgelemi seçip gönderiyolar
Bende doldurdum hala gelen goden yok.Ben de molfix ve huggies de form doldurmuştum bakalım gelecek mi..
Merhaba.merhaba herkese...![]()
Allah'a şükürler olsun cnm kritik zamanları atlattım bir gün daha dursa kar diye dua ediyorum topladım kendimi..Tevekkül Allah...
kasılmayla birlikte yaşıyorsan dikkate al en azından doktora danış cnm sanki büyük çişin varmış gibi oluyor bağırsak hareketi gibi yani.
inşallah cnm benim..stresi atmaya çalışıyorum canım
Evt bazen öle de oluyor tuvaletim geliyomuş gebide oluyor( ayy erken daha ya gelmesin
( dr daha var 25 inde napsam ki gitsem mi bi dr
(
Canım iyi bak hala doğurmamissin ve bebisin kilosu da cok iyi. Benim kuzenimin eşi gecen doğurdu 2650ydi ve cok saglikli kuvezde falan da kalmadı. Hic merak etme.merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı kasılmalar hala devam ediyor 10 15 dk. da bir geliyor. makata vuran aürılarım da var bebeğin kilosu 2.700.maaşallah iyi dedi doktorum 36.haftada ilacı kesip doğumu beklicekmişiz..zaten ekimi beklemez dedi. bir iki hafta dursa en azından dedi..inşalah bekler kızlar dua edin bana
![]()
maşallah paşayam Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin. ben de iyiyim çok şükür. bebişler hızla büyüyor. bir kız bir oğlan olacak inşallah.
benimde kasılmalarım çok oluyor haftaya kontrol var bakalım doktor ne diyecek
peki kasılmaların ya da ağrı sancı bişi varmı sertleşme oluyomu oluyosa ne kadar sıklıkla oluyo
peki kasılmaların ya da ağrı sancı bişi varmı sertleşme oluyomu oluyosa ne kadar sıklıkla oluyo
Canım iyi bak hala doğurmamissin ve bebisin kilosu da cok iyi. Benim kuzenimin eşi gecen doğurdu 2650ydi ve cok saglikli kuvezde falan da kalmadı. Hic merak etme.
Ay ne guzel bir kız bir erkek biranda gelecek. Benim arkadasım da doğurdu hem kız hem erkek cok guzel birsey. İkisinin hevesini devriliyor. Cok guzel birsey :))
Kv ile bebek marketten almıştık o gün bir çok malzemeyle birlikte aldık,fiyatı sanırım 130 civarıydı cnm.Ne çok özelliği varmis. Cok iyimis. Fiyat nedir?
Belki de rastgeledir.
Bende doldurdum hala gelen goden yok.
Merhaba.
Gecmis olsun canım.benimde kasılmalarım çok oluyor haftaya kontrol var bakalım doktor ne diyecek
Bu sene bereketli galiba. Eşimle gezerken o kadar cok hamile ve yeni doğmuş bebisler görüyoruz ki hani biz bebek bekliyoruz diye mı dikkat ediyiruz dedik ama öyle degil herkes hamile sanki :))bende bugun bebek zıyaretındeydım kızlar arkadaşımın bebegi elif elayı gördum 30 gunluk maşallah kocaman bır kızdı beraber gıttıgım arkadaşmda 26 haftalık hamile bebekten cocuktan başka bişey konuşmadık
butun arkafaşlarım ya hamıle yada yenı doğum yaptı karşı komsum bıle 18 haftalık hamıle
öyle olunca sohbetler pek guzel oluyoo
Selam kizlar ya benim karnim surekli garr gurr sesler cikariyo ac flnda degilim cok rahatsiz ediyo![]()
Gecmis olsun canım.
Bu sene bereketli galiba. Eşimle gezerken o kadar cok hamile ve yeni doğmuş bebisler görüyoruz ki hani biz bebek bekliyoruz diye mı dikkat ediyiruz dedik ama öyle degil herkes hamile sanki :))
Bazen benim de öyle oluyor, her zaman karından degil bağırsaklardan da geliyor :)
Bence de cabuk geçiyor :))geciyo mercanne bak ne kadar az kaldi![]()
İndallah canım. Hayırlısı olsun.inşallah 36.haftalarımı görürüm cnm![]()
Kv ile bebek marketten almıştık o gün bir çok malzemeyle birlikte aldık,fiyatı sanırım 130 civarıydı cnm.