2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Biz iyi kötü devam canım..ama eski performans olmuyor tek sıkıntı ooo:83:

Evet o yöntem iyi oluyor.

Vallah bizde de öyle. Zaten sıcaktan dokunmuyoruz cok birbirimize. Bizimki de diyor arada rahatsız olursan giderim ben diye. Ama gerek yok simdi. Daha idare ediyoruz. İlerisini bilmem ama :)

Canım zaten bu kurban bayramında evde geçireceğiz hepimiz galiba. Benimde 11i gözüküyor dogum 15ine sarkarsa kurban da dogum olur. Erken olursa da herkes ziyarete bizlere gelir herhalde.

bızz 3-4 ay daha ayrıyız sanırsam sıze masallah canım:1:
ıılerısındee hıc bısey beklme canım daha fazla sısecez yataktan kovabılırız onun ıcın bugunlerıne sukretsınler:1:

Biz iyi kötü devam canım..ama eski performans olmuyor tek sıkıntı ooo:83:
HMMM benim iki saattir ortalığı karıştırmak için düşündüğüm konu açılmış ben düşünüp yazana kadar :27:
kızlar yaa artık zaten zor oluyo da bunun sağlık açısından son zamanı nedir acaba? :26:
yani ne zaman beylerimize artık ABİ diyelim :30::52:

ynen canımm

:1::1::1:

daha doguma 3 ay var bide bunun kırkı falan baya var

aynennn oyle canım en kotu 4 ay boyle bıde son zamanlarımzda hıc cekılmeyız bız yanı kendı adıma oyle olur galıba sımdıden sıgınamıyorum kendı vucuduma sıgmıyormusum gıbı gelıyor gecelerı darlanıyorum offf agustosa eylule kendımı hıc dusunemıyorumm:83:

Merhba Kizlar,

Nasilsiniz, ne var ne yok?
Hafta sonu giremedim cumartesi kozalagin bisiklet yarisi vardi 11. oldu 38 kisiden :D
Pazarda uyudum fln biraz ev topladim derken aksam oldu ..
Bu sabahta seker yuklemesi vardi ay igrenc bisi 2 saat bekledim hastanede ikinci kani vermek icin skntidan oldum uykum geldi :D
Eeee ise gec geldim haliyle zaten hafta sonundan bir dunya yigilmis yormuyorum kendimi biraz yoluna koydum biraktim, anca girmeye vakit bulabldim zaten 1 saat sonrada cikicam ..
Sizler nasilsiniz ne var ne yok ?

Bu arada kizimida gordum dokrtor hala genel bakis kiz gibi ama genitalin cikintisi buyuk gozukuyor erkek olma ihtimali fln var dedi bende hic ustelemedim annemin doktoru dkikasinda sak diye kiz bu bebis demisti.. Ansin adamlar kac milyonuk ulkede bir suru doktor var kac kisi doguruyorki heleki cinsiyet bizimki kadar onemli degil :))
Kizimiz kocaman olmus boyunu solemedi bende sormayi unuttum ama 1050 gr olmusuz :nazar::emir_bebek:

mrb kızlar bende sızlerden çocuk odası görunce bende dayanamayıp yapmak ıstıyorum ama yapamıycam evım çok kucuk değil oda beşige bıle zor yer bulacam bu yuzden sadece beşik alcam ama gozum kaldı odada buna çok uzuluyorum ee beşik alsam s

HMMM benim iki saattir ortalığı karıştırmak için düşündüğüm konu açılmış ben düşünüp yazana kadar :27:
kızlar yaa artık zaten zor oluyo da bunun sağlık açısından son zamanı nedir acaba? :26:

hahhahahaha benım 7 aydır tam abılık kıvama geldı sızı bılmem:1::1::52:

Ben hiçbir zaman abi diyemem,belki lohusalık döneminde o da mecbuur:1: Doktorum durun diyene kadar durmam yanii:54::16::1:

Merhba Kizlar,

Nasilsiniz, ne var ne yok?
Hafta sonu giremedim cumartesi kozalagin bisiklet yarisi vardi 11. oldu 38 kisiden :D
Pazarda uyudum fln biraz ev topladim derken aksam oldu ..
Bu sabahta seker yuklemesi vardi ay igrenc bisi 2 saat bekledim hastanede ikinci kani vermek icin skntidan oldum uykum geldi :D
Eeee ise gec geldim haliyle zaten hafta sonundan bir dunya yigilmis yormuyorum kendimi biraz yoluna koydum biraktim, anca girmeye vakit bulabldim zaten 1 saat sonrada cikicam ..
Sizler nasilsiniz ne var ne yok ?

Bu arada kizimida gordum dokrtor hala genel bakis kiz gibi ama genitalin cikintisi buyuk gozukuyor erkek olma ihtimali fln var dedi bende hic ustelemedim annemin doktoru dkikasinda sak diye kiz bu bebis demisti.. Ansin adamlar kac milyonuk ulkede bir suru doktor var kac kisi doguruyorki heleki cinsiyet bizimki kadar onemli degil :))
Kizimiz kocaman olmus boyunu solemedi bende sormayi unuttum ama 1050 gr olmusuz :nazar::emir_bebek:

masallah kızına canımm baya buyudulerr sıpacıklarr :1:

aynennn oyle canım en kotu 4 ay boyle bıde son zamanlarımzda hıc cekılmeyız bız yanı kendı adıma oyle olur galıba sımdıden sıgınamıyorum kendı vucuduma sıgmıyormusum gıbı gelıyor gecelerı darlanıyorum offf agustosa eylule kendımı hıc dusunemıyorumm:83:
ben şimdiden oturup kalkmakta zorlanıyorum akşama hiç bi iş yapmadıgım halde pestilim çıkmış oluo

bende sendenim canım merak etme :1::1:

Arkadaşlar ben aralık annesiyim inş, Eylülün ikinci haftası tatile gideceğiz.
ben o zaman 28 Haftalık oluyorum ve bu ilk gebeliğim
hareketlerim nasıl olur? tatil kötü bir fikir mi ? çok kafam karışık :(

bi yandan da çocuksuz son bir tatilimiz olsun istiyorum,
Sizler şimdi 27-28 haftalarda olduğunuz için bu haftalar nasıldır beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler..

Sezin sendede mi şeker yukemesinde yüksek çıktı. Ve diyet mi yapiyorsun.biraz ankatir misin nasil gidiyor neker yiyip iciyirsun. Bendw basliycamda diyete:((

Sizler şimdi 27-28 haftalarda olduğunuz için bu haftalar nasıldır beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler..

Canimben dr.a sordim bayramda tstile gitmek istiyorum diye.hicbir sakincasi yok gidebilirsin dedi ki 30. Haftada oluyorum

Şimdiden teşekkürler..
Merhaba,şimdiden hayırlı olsun.Allah evladını bağışlasın inşallah..Kendimden örnek erirsem,bu ay doktorum havuza denize girebilirsin ama çok uzun değil dedi..ama çok sıcaklarda dışarı çıkma ,dikkatli ol dedi..Şartları çok zorlamamak gerekiyor ama yasak değil neticede..Doktoruna danıştın mı peki?

Ben hiçbir zaman abi diyemem,belki lohusalık döneminde o da mecbuur:1: Doktorum durun diyene kadar durmam yanii:54::16::1:
ohh ohhh benim de niyetim doktor yasaklayana kadar ama artık zor oluyor vücut eskisi gibi değil :30:

sen vicdansızlardandın di mi unutmuştum ben seni :9:

e adıgecımm bı zahmet lohusalıkta dur canımm ya bu ne enerjıdır arkadas kendımden utandımm yaww:1::27:

kuzuuu nickleri karıştırdın :1:

Back
X