2013 düğün fiyatlarını burda paylaşalım...

hayır canım beylikdüzü 7 bin küsüden 900 lira düşürdü ben 300 350 kişi için konuşmuştum 250 ye de verir herhalde..ama dedim ya yüzyüze görüşme ve pazarlık daha farklı

cevap verdiğin için çok sağol canım sıkmadım seni umarım ama napiyim merak ediyorum sen nişanında orayı tuttun nasıldı herşey hani hoşuna gitmeyen bişey olmadı dimi?

cevap verdiğin için çok sağol canım sıkmadım seni umarım ama napiyim merak ediyorum sen nişanında orayı tuttun nasıldı herşey hani hoşuna gitmeyen bişey olmadı dimi?

valla canım herşeyinden memnun kaldım,isteklerimide düzgün yerine getirdiler aynı şekilde kendi üstlerine düşen şeyi de en iyi şekilde yerine getirdiler,balo salonundan farksızdı şamdanlar yerlerin halı kaplı olması herşeyiyle çok güzeldi,müzik sistemi dj herşey kusursuzdu diyebilirim

valla canım herşeyinden memnun kaldım,isteklerimide düzgün yerine getirdiler aynı şekilde kendi üstlerine düşen şeyi de en iyi şekilde yerine getirdiler,balo salonundan farksızdı şamdanlar yerlerin halı kaplı olması herşeyiyle çok güzeldi,müzik sistemi dj herşey kusursuzdu diyebilirim

Beylikdüzü'ndeki yeri ben de çok beğendim canım ama benim nişanım en fazla 130 kişi filan olacak bu Beylikdüzü'ndeki yerde kişi sınırlaması var mı yemekli düşünüyorum sen kokteyl yapmışsın galba hangi menüyü seçtin kokteyl de doyurucu oldu mu? Bir de ekstra hiçbir şeye para ödemiyoruz di mi canım ödediğimiz fiyata müzik ,fotoğraf, masa süsleme ve pasta dahil sanırsam. Kokteylin en uç menüsü ile orta düzey bir yemekli menü kişi başı acaba ne kadara gelir bir fiyat aralığı söyleyebilir misin? Bir de ekim sonu kasım başı gibi planlıyoruz haziranda gitsem yer bulabilir miyiz 4-5 ay sonrasına? Çok soru sordum galiba ama cevaplarsan çok sevinirim :KK16:

SU RESTAURANT – SU KIR DÜĞÜNÜ

İşletmemiz , 400 kişiye kadar ziyafet, 500 kişiye kadar kokteyl ve salon mönü hizmeti verebilmektedir. Düğün organizasyonlarının yanı sıra nişan, kına, sünnet, mezuniyet ve şirket yemeklerine de, ev sahipliği yapan mekânımız, kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışı ile siz değerli misafirlerine A'dan Z'ye bir organizasyon hizmeti sunmaktadır.
Minimum kişi sayısı Cuma- Cumartesi - Pazar günleri 300 olmalıdır. Hafta içi özel indirimler uygulanmaktadır.
Haftanın her günü 10.00-21.00 saatleri arasında balık ve bahçe keyfi sunan mekânımızda doğanın ve sakinliğin tadını çıkarabilir, bir o kadar kaliteli ve sakin bir ortamda tatma imkânı bulabilirsiniz.
Şehir merkezinde yer alan Su Canlı Alabalık , şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzak büyüleyici atmosferi ile sizlere farklı alternatifler sunmaktadır.

ORGANİZASYON & SÜSLEME

Organizasyon süslemesi kendi profesyonel ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Düğün paketimiz 300 kişi için 2.990 TL’den başlamaktadır. Paket içeriği ve ekstra hizmetlerimiz aşağıdaki gibidir.

DÜĞÜN PAKETİ
Masa Sandalye Giydirmesi
Alan Süslemesi
Gelin Yolu ve Gelin Evi Süslemesi
Gelin Masası Süslemesi Arka Fon Işıklandırmalı ve masa üzeri çiçek
Genel Alan Işıklandırması
Nazar Boncuklu ağaç ve masa süslemeleri
Müzik cd yayını ( isteğe bağlı müzikler seçilebilir –Giriş , ilk dans parçası , nikah parçası ve pasta
müziği çiftler tarafından bildirilecektir. )
40 adet fotoğraf + 120 dk video çekimi Kamera ve fotoğraf çekimleriniz anlaşmalı firmamız tarafından yapılmakta olup, organizasyon sahipleri tarafından veya dışarıdan çekim yapılamaz.

EKSTRA HİZMETLER

Bütün menülerde için su istenen sayıda kişi başı extra ( 0,5 cc adet 1 TL - 1.5 lt adet 2 TL )
İçecek extra istenirse kişi başı extra ( 0.5 cc adet 1.5 TL – 1.5 lt adet 3 TL )
Volkan Kıvılcım Konfeti ADET 40.00 TL
Müzik Canlı orkestra ve sanatçı istenirse 750 TL
Çocuk Misafirler için palyanço ve sinevizyon gösterimi talebinde 300 TL
Misafirlere Özel Magnet Dağıtımı için adet 0.50 krş.
Sünnet Düğünü Organizasyonu için Yeniçerili Taht taşıması istenirse 180 tl extra .
Giriş Yolunda Misafirlerin karşılanması için Keman , Gitar , Flüt , Accordion istenirse 150 TL
Gelin Arabası – Çiçekçi – Kuaför ve gelinlik gibi ihtiyaçlarınız için anlaşmalı bulunduğumuz firmalardan % 30 indirimli faydalanabilirsiniz.

SALON MÖNÜ 1

1- Kuruyemiş
2- Soft İçecek 1 bardak
3- Yaş Pasta

Hafta İçi Kişi başı Fiyat: 10.TL ( min.200 kişi ve üzeri )
Hafta Sonu Cuma – Cumartesi – Pazar Kişi başı Fiyatı : 15,00 TL ( min. 300 kişi için )

KOKTEYL MÖNÜ 2

1- Kuruyemiş – Patates Cipsi
2- Kanepe çeşitleri ( peynirli – rus salatalı )
3- Patates Kroket
4- Mevsim Meyvesi
5- Soft İçecek – 1 bardak ( Cola veya Fanta )
6- Yaş Pasta
7-

Hafta İçi Kişi başı Fiyatı : 15,00 TL ( 300 kişiye kadar )
Hafta Sonu Cuma – Cumartesi – Pazar Kişi başı Fiyatı : 20,00 TL ( min.300 kişiye kadar )

YEMEKLİ - IZGARA TAVUK MÖNÜ 3
1-Salata ( Mevsim Salatası veya Çoban Salatası ) ½
2-Ana Yemek ( Pilav ve Sebze garnili Közlenmiş domates ve biber eşliğinde Tavuk Pirzola Izgara )
3-Soft İçecek
4-Yaş Pasta

Ara Sıcak Tabağı : ( Mitit Köfte – Patates Kroket – Rus Salatası )
Mevsim Meyveleri 2 çeşit

Hafta İçi Kişi başı Fiyatı : 20,00 TL ( 300 kişiye kadar ve ara sıcak ve meyvesiz , arzu edilirse mevsim meyvesi ve ara sıcak tabağı için extra 5 TL Kişi başı olacaktır. )
Hafta Sonu Cuma – Cumartesi – Pazar Kişi başı Fiyatı : 26,00 TL ( ara sıcak ve meyvesiz )

YEMEKLİ - IZGARA KÖFTE MÖNÜ 4
2-Ana Yemek ( Pilav ve Sebze garnili Közlenmiş domates ve biber eşliğinde Köfte Izgara )
3-Soft İçecek
4-Yaş Pasta

Mevsim Meyveleri 2 çeşit

Hafta İçi Kişi başı Fiyatı : 23,00 TL ( 300 kişiye kadar ve ara sıcak ve meyvesiz , arzu edilirse mevsim meyvesi ve ara sıcak tabağı için extra 5 TL Kişi başı olacaktır. )
Hafta Sonu Cuma – Cumartesi – Pazar Kişi başı Fiyatı : 30,00 TL ( ara sıcak ve meyvesiz )

YEMEKLİ - IZGARA BALIK MÖNÜ 5
1-Salata ( Yeşil Salata ) ½
2-Ana Yemek ( Közde soğan ve yeşillikler eşliğinde Alabalık Izgara )
3-Soft İçecek
4-Yaş Pasta

Ara Sıcak Tabağı : ( Patates Tava – Sigara Böreği ve patlıcan salatası )
Mevsim Meyveleri 2 çeşit

Hafta İçi Kişi başı Fiyatı : 23,00 TL ( 300 kişiye kadar ve ara sıcak ve meyvesiz . Arzu edilirse mevsim meyvesi ve ara sıcak tabağı için extra 5 TL Kişi başı olacaktır. )
Hafta Sonu Cuma – Cumartesi – Pazar Kişi başı Fiyatı : 30,00 TL ( ara sıcak ve meyvesiz )

YEMEKLİ – KARIŞIK IZGARA MÖNÜ 6
2-Ana Yemek ( Pilav ve Sebze garnili Közlenmiş domates ve biber eşliğinde Tavuk – Köfte ve Et Külbastıdan oluşan Karışık Izgara )
3-Soft İçecek
4-Yaş Pasta

Mevsim Meyveleri 2 çeşit

Hafta İçi Kişi başı Fiyatı : 30,00 TL ( 300 kişiye kadar ve ara sıcak ve meyvesiz , arzu edilirse mevsim meyvesi ve ara sıcak tabağı için extra 5 TL Kişi başı olacaktır. )
Hafta Sonu Cuma – Cumartesi – Pazar Kişi başı Fiyatı : 40.00 TL ( ara sıcak ve meyvesiz )

Kızlar sonunda benimde düğün tarihim ve mekanım belli olduu :KK76: İstanbulda barcelo eresin oteli tuttuk. Herşeyiyle içime çok sindi. içkisiz, yemekli, süslemeler, masa düzeni, kişiye özel yapım düğün pastası, müzik, düğün öncesi kokteyl, balayı odası, ertesi gün odaya kahvaltı bütün bunlar fiyatın içinde kişi başı 70 tl olarak anlaştık :KK16:

Kızlar sonunda benimde düğün tarihim ve mekanım belli olduu :KK76: İstanbulda barcelo eresin oteli tuttuk. Herşeyiyle içime çok sindi. içkisiz, yemekli, süslemeler, masa düzeni, kişiye özel yapım düğün pastası, müzik, düğün öncesi kokteyl, balayı odası, ertesi gün odaya kahvaltı bütün bunlar fiyatın içinde kişi başı 70 tl olarak anlaştık :KK16:

Fiyatı uygun bu bu hizmetlere bir de bir şey soracağım bu fiyata kamerea çekimi ve müzik dahil değil mi? Ek olarak kişi sınırlaması var mı mesela illa 400 yad a 500 kişi olacak filan gibi bizim çünkü anca 350 kişi olur davetli sayımız da.

Fiyatı uygun bu bu hizmetlere bir de bir şey soracağım bu fiyata kamerea çekimi ve müzik dahil değil mi? Ek olarak kişi sınırlaması var mı mesela illa 400 yad a 500 kişi olacak filan gibi bizim çünkü anca 350 kişi olur davetli sayımız da.

müzik dahil fakat kamera çekimi dahil değil 1200 tl ücreti var kamera çekiminin. Ayrıca kişi sınırlaması yok salon 500 kişilik zaten 350 ideal biz 250-300 kişi arası sayı verdik.

ben ataparktan telefonla fiyat bilgisi aldim 2013 icin.. yemekli menü fiyati 50 TL kamera ve foto dahil degil. yemeksiz ise 30 tl ayni sekilde kamera ve foto dahil degil. 2014 yilinda nisan düsünüyorum ama simdiden arastiriyorum.:44:

ataparkta nişanım oldu bu 27 ağustosta. mekanın güzelliğine kapıldım ama orkestra sıfır!!! fotoğrafçısı tam bir pislik... ve başka fotoğrafçıyı da kabul etmiyorlar.. ibrahim bey souk bir adam.. kullnaılcak tüllerin rengini bile çekine çekine söyledik adama... görünüşe aldanmayın..

Teşekkürler tekrardan verdiğin bilgiler için.

Rica ederimm..bu arada eğer düğünü yaz dönemi içerisinde düşünüyorsanız acele etmeniz gerekiyor çünkü birçok otel dolmuş mesela barcelo eresin nisan mayıs haziran temmuz ağustos dönemi içerisinde cumartesi günlerini doldurmuşlar eylülde dolmaya başlamış. tabi cuma ve pazar günleri boştur heralde :KK34: kolay gelsin sizede bu işler çok zorr :44:

Rica ederimm..bu arada eğer düğünü yaz dönemi içerisinde düşünüyorsanız acele etmeniz gerekiyor çünkü birçok otel dolmuş mesela barcelo eresin nisan mayıs haziran temmuz ağustos dönemi içerisinde cumartesi günlerini doldurmuşlar eylülde dolmaya başlamış. tabi cuma ve pazar günleri boştur heralde :KK34: kolay gelsin sizede bu işler çok zorr :44:

Yok canım düğüne daha var nişan yapıcaz önce sonbahar gibi.

ataparkta nişanım oldu bu 27 ağustosta. mekanın güzelliğine kapıldım ama orkestra sıfır!!! fotoğrafçısı tam bir pislik... ve başka fotoğrafçıyı da kabul etmiyorlar.. ibrahim bey souk bir adam.. kullnaılcak tüllerin rengini bile çekine çekine söyledik adama... görünüşe aldanmayın..

selam canm ataparkda nişanını yapmıssın kac kişilikti ve fiyatı neydi acaba

selam canlarım bende düğünümü GAZİOSMANPAŞA GOPARK GRAND salonda yaptım rezil bir yer kimseye tavsiye etmiyorum. Özel günüm kabusa döndü

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlarr

benim düğün yerimde bu hafta belli oldu...
Aylardır uykumu kaçıran bir konuydu ama en sonunda içime sinen bir yer bulabildim.. Ben ve nişanlım çoooook beğendik...size de tavsiye etmek istedim..
Gopark grand salon öncelikle yeri ve ulaşımı çok rahat..taksim'den şişli'den tek otobüs imkanıyla lokasyon olarak çok uygun bir konumda...
Güleryüzlü ekibiyle 4/4 lük bir karşılama...
Gitmeden önce aldığım duyumlar ve arkadaş tavsiyesiyle gittim..
Aklımdaki tüm sorulara cevap bulabildim..
Gopark grand salon kültür tesisleri içerisinde 2 adet çok şık salon bulunmakta
junior salon 250-450 kişi kapasiteli oldukça şık ve samimi bir ortamı var. Küçük davet ve düğün organizasyonları özellikle kına gecesi ve nişan için ideal...
Grand salon 500-1000 kişi kapasiteli şık olduğu kadar asil bir görünümü var büyüklüğü ile de bir o kadar rahat bir organizasyon için uygun bir mekan..
Düğünümüz için en uygun mekanı buldum ama siz de acele edin şimdiden istediğiniz günü bulmakta sıkıntı yasamadan rezervasyon yaptırın derim...
Hepimize mutluluklar...

Son düzenleme:
Slm kizlar
Bende 2013 gelinlerindenim insallah :) Bende düğün yerimi gecen hafta secmis ve kontratimi imzalamis bulunmaktayım :KK70: Size tavsiye edebileceğim kesinlikle şahane bir yer. Bembeyaz çitlerle çevrili yeşillik alan, tam deniz kenari. Ahşap sandalyeler, yuvarlak büyük şamdanli masalar vs isin özü bir kır düğününden ne beklerseniz hepsi mevcut :KK70: Yerimiz büyükçekmecede. Google dan ' Batı Garden' aratin kendi siteside mevcut. Fiyatta o kaliteye göre oldukca düsük. Mekanı begenirseniz sorularınızı cevaplandırabilirim. Öpüldünüz

selam canm ataparkda nişanını yapmıssın kac kişilikti ve fiyatı neydi acaba

Canim benim nisanim ataparkta 120 kisilik ve yemekli oldu. Kisi basi 50 tl. Ekstra masraf cikarmadilar demek isterdim ama nisan sirasindanen az 500 lira daha verdik orkestra fotogrfci bekliyor... birde yagmur yagdi.. bosuna secmisim obeyaz tahta sandalyelere asilacak mor tulleri.. yagmur yaginca rum plan bozuldu tabi... mekana asik olmustum o da olmadi.. verdigin Parayi haketmiyorlar... dedigim gibi fotografvi korkunc... fotogrflarin dijutallerini bile vermedi bize.... tavsiye etmiyorum ataparki...

Slm kizlar
Bende 2013 gelinlerindenim insallah :) Bende düğün yerimi gecen hafta secmis ve kontratimi imzalamis bulunmaktayım :KK70: Size tavsiye edebileceğim kesinlikle şahane bir yer. Bembeyaz çitlerle çevrili yeşillik alan, tam deniz kenari. Ahşap sandalyeler, yuvarlak büyük şamdanli masalar vs isin özü bir kır düğününden ne beklerseniz hepsi mevcut :KK70: Yerimiz büyükçekmecede. Google dan ' Batı Garden' aratin kendi siteside mevcut. Fiyatta o kaliteye göre oldukca düsük. Mekanı begenirseniz sorularınızı cevaplandırabilirim. Öpüldünüz

hayırlı olsun canım benim :)) bende 2014 ağustosta evleneceğim Allah kısmet ederse ama şimdiden panik halindeyim acaba yer bulabilir miyim vs diye ??? abartıyor muyum acaba ??
ne kadar fiyat çıkardılar tatlım ?

selam kızlarr

benim düğün yerimde bu hafta belli oldu...
Aylardır uykumu kaçıran bir konuydu ama en sonunda içime sinen bir yer bulabildim.. Ben ve nişanlım çoooook beğendik...size de tavsiye etmek istedim..
Gopark grand salon öncelikle yeri ve ulaşımı çok rahat..taksim'den şişli'den tek otobüs imkanıyla lokasyon olarak çok uygun bir konumda...
Güleryüzlü ekibiyle 4/4 lük bir karşılama...
Gitmeden önce aldığım duyumlar ve arkadaş tavsiyesiyle gittim..
Aklımdaki tüm sorulara cevap bulabildim..
Gopark grand salon kültür tesisleri içerisinde 2 adet çok şık salon bulunmakta
junior salon 250-450 kişi kapasiteli oldukça şık ve samimi bir ortamı var. Küçük davet ve düğün organizasyonları özellikle kına gecesi ve nişan için ideal...
Grand salon 500-1000 kişi kapasiteli şık olduğu kadar asil bir görünümü var büyüklüğü ile de bir o kadar rahat bir organizasyon için uygun bir mekan..
Düğünümüz için en uygun mekanı buldum ama siz de acele edin şimdiden istediğiniz günü bulmakta sıkıntı yasamadan rezervasyon yaptırın derim...
Hepimize mutluluklar...

canım ücretleri ne kadar ??

hayırlı olsun canım benim :)) bende 2014 ağustosta evleneceğim Allah kısmet ederse ama şimdiden panik halindeyim acaba yer bulabilir miyim vs diye ??? abartıyor muyum acaba ??
ne kadar fiyat çıkardılar tatlım ?

İlk önce tüm gelin adaylarına bir tiyo daha vereyim eğer düğünü yemekli yapıyosanız ana yemekte servis edilecek eti yada tavuğu kendiniz getireceğinizi söyleyin. Yani bize ilk fiyat olarak 68 tl çıktılar kişi başı . Pazarlıkta vs derken 60a indirdik. Eşimin arkadaşı bize düğün hediyesi iki tane koç hediye etti dedik eti bizden öyle olunca en son kişi başı 50 tl ye düşürdük. Bu 50 tlnin içinde süslemesi, fotograf video çekimi, dj, ses ışık görüntü sistemi herşey dahil. Kısacası ben gelinliğimi giyip gidicem :KK70: Canım yer konusundada elini çabuk tut benımki 31 Ağustos Cumartesi mesela pazar günü dolmuştu çoktan. Sanada hayırlı olsun canım Allah bir yastıkta kocatsın inşallah :))

X