2013 düğün fiyatlarını burda paylaşalım...

Merhaba kızlar ,
uzun çabalarım ve araştırmalarım sonucunda sonunda mekan buldum hala araıyışı devam edenlere ısrarla öneriyorum normal düğün salonlarında uzak bir meka şık.ben nişanımı orda yapmıştım yaklaşık 1500-2000 yakın kapasitesi var nişanda verdikleri hizmetten çok memnun kalmıştım fakat düğünde farklı bir yer olsun istiyordum ama beğendik lerim arasında parmakla sayılır yer vardı ve hepsiyle tek tek görüştüm

1-labella premium; güzel şık bir mekan ama;basık ve verdiği fiyata kesinlikle deydiğni düşünmüyorum 7000-7500
2-gönül davet fatih;yakın arkadaşımın düğünü geçtiğimiz eylülde oldu ve kendileri dahil kimse verdikleri hizmetten memenun değildi 5.500 den başlayan fiyatlar
3-gopark; normal düğün salonlarından birazdaha uzak konsepti olsada verdikleri fiyat verdikleri hizmet ve mekanları için değmez 10.000 gibi fiyatlar
4-taç düğün salonu;şık şirin bir salon ama küçük geldi kına için ideal yada kişi sayısı az olacak düğünler tercih edebilir :5000tl
5-avrasya düğün salonu:bu benim tutmayı düşündüğüm hatta ön rezervasyon yaptırdığm salon bir kere aynali bir ton kolonları olmayan iki katlı yüksek tavan basık olmayan bir mekan 1500-1800 gibi kapasiteleri var geniş ve düğün salonundan uzak konferansların da yapıldığı normal düğün salonundan uzak güzel bir yer ve şuan tadilatta 2 haftaya kadar tadilatları bitecek dün gittim girişleri şık ve güzel olmuştu ki söylediklerine göre benim gördüğüm %30 uymuş ki %30 bile beni çok şaşırtmıştı iç konsepti masa sandalye giydirmeleri
şamdanları gibi bir çok düzende değişiklik olacağını söylediler kii başlamışlar girişinde ve yaptıkları tadilata bakınca iyi kötü ortaya çıkıcak şıklığı anlıyorsunuz ve sahibi nişan dolayısı ilede tanıdığm biri olduğu için fiyatlar konusunda çok yardımcı oldu düşündüğünğz taktirde iletişime geçip yardımcı olabilirim sizler için:KK66:nisanda olursa3500 mayıs olursa 4500 gibi fiyatlar bence hepinize öneririm muhakak gidip görün sitesie bakın dicem ama tadlat nedeniyle siteyle ilgilenmemiş tadilattan sonra siteye yeni haliyle bir düzen verecekleri için sizi yanıltır diye düşünüyorum ama genede ön bir fikir olsun isterseniz sultangazi salon avrasya olarak bakabilirsinz:KK66:

kızlar bu fıyatlar ne böyle yaaaa.bende yaza doğru düşünüyorum.. aklımda hep kır dugunu var bır de yemekli. gerçi bu fiyatları gördükten sonra vazgeçtım dıyebılırım. hemen hemen her yerde 200 kişi limit var sanırım benım o kadar olmaz bilee...

ben nikahtan sonra yakınlarımla yemeğe gideriz diye dusundum bi ara da. eğer öle yapacaksam kına gecesini düğün gibi yapacaktım ama onun fiyatları da yuksek..

ayyy iyice kafam karıştı.. biz bu kadar yırtınalım guzel olsun dıyeee ama duğun bu illa beğenmeyen bırılerı çıkacak yıne de...

LE PARC DE MARIAGE by ÇAĞTEKS (le park de mariaj diye okunuyor - izdivaç park anlamında)

Kazlıçeşme - Zeytinburnu'nda yerleri. Çok güzel bakımlı bir bahçeleri var. Hizmetleri gayet iyi, kaliteli, kendinizi güvende hissettiren bir yer. Düğün paketleri şeklinde sunum yapıyorlar. Ayrıca istedikleriniz varsa fiyata eklenebiliyor. Ama hiçbir şey eklemeden de tam bir düğün yapılabiliyor. Düğün öncesi fotoğraf çekimleri ve rötuşlanmış albümler de fiyata dahil. Bahşiş kesinlikle istemiyorlar! bence bu çok önemli. Ayrıca kapalı salon da veriyorlar yağış durumunda.

Le Parc De Mariage - Kır Düğünü ve Düğün

SARIYER EVENT GARDEN

Sarıyer'de bir kır düğünü mekanı. Şık bir yer. Ramazan ayında bir yangın geçirmişti şu andaki durumlarını bilemiyorum

yangın olan er event garden değil bahar countrydi onlarda hizmetlerine devam ediyolar kızlar bilginiz olsun..

Kızlar ben de 17 Mayıs ta kına 18 Mayısta nikah yapacağım. Nikahım Kadıköy kokteyl salonunda olacak, kokteyl menüsü seçtik. Daha hesaplı oldu düğünden, çünkü 300 kişi davetlimiz olacak.

arkadaşlar beşiktaş gönül davet salonu düşünüyorum, tecrübe eden var mı aramızda?

arkadaşlar beşiktaş gönül davet salonu düşünüyorum, tecrübe eden var mı aramızda?

1000 kişiliktir kolonsuz bi salondur,gönül davetin ikramları ve hizmet anlayışı her sallonunda iyidir bu salondada oldugu gibi,ben bir düğüne katıldım haziran ayında bir düğün daha var hatta başka merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin,gönül davetin beylikdüzündeki yerinde de benim nişanım oldu

bende firüzköy ile görüştüm 2012 fiytaları yemekli menülerinin 25 tlden başladığını belirtildi ama 2013 fiyatları henüz belli değilmiş telefon numaramı aldılar ve belli olduğunda iletişime geçeceklerini belirttiler yanlız fiyata düğün pastası -osrkestra -masa sandalye süslemeleri ve kamera - foto çekimi dahil değilmiş ararlarsa fiyat bilgini sizinlede paylaşırım ...bende 5000 tly ekadra bir yer arıyorum 250-300 kişiliik bir yer bakıyorum yardımlarınız bekliyorum konuyla ilgili

1000 kişiliktir kolonsuz bi salondur,gönül davetin ikramları ve hizmet anlayışı her sallonunda iyidir bu salondada oldugu gibi,ben bir düğüne katıldım haziran ayında bir düğün daha var hatta başka merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin,gönül davetin beylikdüzündeki yerinde de benim nişanım oldu

Cevap için çok teşekkür ediyorum. Mekan güzel bir tek hizmet güleryüz vs. titizlik gözterdiğim bir konu. Hizmet anlayışı iyi diyorsun bu biraz içimi rahatlattı. Sanırım bika. gün içinde konuşmaya gideceğim kısmetse. Yemekli düşünüyorum sence mantıklı mı ?

Cevap için çok teşekkür ediyorum. Mekan güzel bir tek hizmet güleryüz vs. titizlik gözterdiğim bir konu. Hizmet anlayışı iyi diyorsun bu biraz içimi rahatlattı. Sanırım bika. gün içinde konuşmaya gideceğim kısmetse. Yemekli düşünüyorum sence mantıklı mı ?
canım ben gönül davetn kokteyl menusunu secmiştim,ben pek yemekliden yana değilim zaten yeterince para tutuyor mekan bide yemekliye daha fazla para vermenin anlamı yok ki inan kokteyl menu secenekleri de gayet guzel hizmet her ikisinde de aynı çünkü ben yemeklisi menulu davetine de kokteyl menulu davetine de katıldım biri de benim nişanımdı zaten,,beşiktaş,beylikdüzü ve bakırköy olana gözün kapalı güvenebilirsin diğerlerine gitmedim ama kalitelerinden ödün vermiyolar ne olursa olsun

kızlar büyükçekmece çatalca tarafında güzel düğün mekanları salonları vs bilen var mı ?

Merhaba,

ben beylikdüzündeki gönül davette yaptığınız nişanın nasıl geçtiğini, paket içinde neler olduğunu ve fiyatını öğrenmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz=? Teşkkürler.

Merhaba,

ben beylikdüzündeki gönül davette yaptığınız nişanın nasıl geçtiğini, paket içinde neler olduğunu ve fiyatını öğrenmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz=? Teşkkürler.

merhaba,gümüş kokteyl seçtim sadece her masada kanepe özel dondurmalı pastası peynir tabagı havuc salatalık kokteylik yani...ben yaptıgımda ilk senesi ve tanıtım amaçlıydı fiyat uygundu,ama şuan teyzem için sordugumda 350 kişilik gümüş kokteyl herşey dahil 7400 tl dedi,ama pazarlık payı bıraktı..biz çok memnun kaldık ve gelen tüm konuklarda

Kızlar bende 2013 gelinlerinden olcam gönül daveti düşünüyoruz turkuaz yada beylikdüzündeki bilgi verebilirmisniz orda yapanlardan rica ediyorum en fazla 200 kişi olcaz biz turkuazı aradım 8300 dedi peşin olursa 7 bin küsürlü bişey dedi 250 kişi için dedi pazar akşamı daha indirim yapmaz mı?

Kızlar bende 2013 gelinlerinden olcam gönül daveti düşünüyoruz turkuaz yada beylikdüzündeki bilgi verebilirmisniz orda yapanlardan rica ediyorum en fazla 200 kişi olcaz biz turkuazı aradım 8300 dedi peşin olursa 7 bin küsürlü bişey dedi 250 kişi için dedi pazar akşamı daha indirim yapmaz mı?

öncelikli hayırlı olsun canım,,beylikdüzü white corner gönül davette de nişanım oldu çok memnun kaldım aynı şekilde gelen konuklarda,2013 eylül ayında evlenicek kuzenim için fiyat almıştım tam hatırlamıyorum ama sanırım 350 kişi için gümüş kokteyl 7400 demişti ve pazar günüydü 900 tl indirim yapmıştı ama belki yüzyüze daha çok yardımcı olur,bi de zaten hangi tarih istiyosun bilmiyorum ama orada eylülün tüm cumartesileri dolu sanırım agustos da yani yazınsa cumartesileri dolmuştur pazar içinde daha kolay indirim saglayabilirsin

öncelikli hayırlı olsun canım,,beylikdüzü white corner gönül davette de nişanım oldu çok memnun kaldım aynı şekilde gelen konuklarda,2013 eylül ayında evlenicek kuzenim için fiyat almıştım tam hatırlamıyorum ama sanırım 350 kişi için gümüş kokteyl 7400 demişti ve pazar günüydü 900 tl indirim yapmıştı ama belki yüzyüze daha çok yardımcı olur,bi de zaten hangi tarih istiyosun bilmiyorum ama orada eylülün tüm cumartesileri dolu sanırım agustos da yani yazınsa cumartesileri dolmuştur pazar içinde daha kolay indirim saglayabilirsin

canım ben görüştüğümde turkuazla yani cumartesileri kokteyl yapmıyoruz demişti öyle mi gerçekten?birde 250 kişi 8300 dedi turkuaz bizim misafirimiz 200 olur geçmez beyliikdüzündeki daha mı uygun oluyor acaba?

canım ben görüştüğümde turkuazla yani cumartesileri kokteyl yapmıyoruz demişti öyle mi gerçekten?birde 250 kişi 8300 dedi turkuaz bizim misafirimiz 200 olur geçmez beyliikdüzündeki daha mı uygun oluyor acaba?

canım evet cumartesileri kokteyl yapmıyolar artık beylikdüzü ilk sene tanıtım için yaıodu ama artık o da yapmıo,turkuazla hiç görüşmedim ben mavi mekan sevmem diye:) beylikdüzü daha uygun olur diye biliyorum bide hüseyin bey yardımcı oluyor 900 lira tel de indirim yaptı belki yüzyüze daha yardımcı olur..bide sizin 200 kişiyse mesela mekanı bölebiliyo,böldüğünde dediğine göre ses gecirmez bi paravan oluyomuş diğer taraf rahatsz etmio ben yaptırmamıştım öyle gerci

ki 250 8300 diyosun beylikdüzüne göre pahalı zaten biz yanlış hatırlamıyosam kuzenim için pazar günü 350 koktey(kişi başı olmayan) 7400 dedi

canım evet cumartesileri kokteyl yapmıyolar artık beylikdüzü ilk sene tanıtım için yaıodu ama artık o da yapmıo,turkuazla hiç görüşmedim ben mavi mekan sevmem diye:) beylikdüzü daha uygun olur diye biliyorum bide hüseyin bey yardımcı oluyor 900 lira tel de indirim yaptı belki yüzyüze daha yardımcı olur..bide sizin 200 kişiyse mesela mekanı bölebiliyo,böldüğünde dediğine göre ses gecirmez bi paravan oluyomuş diğer taraf rahatsz etmio ben yaptırmamıştım öyle gerci

ki 250 8300 diyosun beylikdüzüne göre pahalı zaten biz yanlış hatırlamıyosam kuzenim için pazar günü 350 koktey(kişi başı olmayan) 7400 dedi

aa nasıl ama yani paravanı koyuyo aynı anda bi başkası mı düğün yapıyo sen öyle yapmadın dimi yapmadım demişsin bende istemem öyle yaa 200 kişiye vermezler mi canım illa 350 mi olması gerekiyor?

o zaman hem sanada 8300 dedi ilk 900 lira indirdiğine göre bende turkuazla görüştüm telefonda bi bayanla yetkili o mu değil mi bilmiyorum forumdan bi arkadaş 150 kişilik tuttuk biz turkuazı 6 bine demiş telefondaki bayan biz 250 kişiden aşağıya vermiyoruz demişti

o zaman hem sanada 8300 dedi ilk 900 lira indirdiğine göre bende turkuazla görüştüm telefonda bi bayanla yetkili o mu değil mi bilmiyorum forumdan bi arkadaş 150 kişilik tuttuk biz turkuazı 6 bine demiş telefondaki bayan biz 250 kişiden aşağıya vermiyoruz demişti

hayır canım beylikdüzü 7 bin küsüden 900 lira düşürdü ben 300 350 kişi için konuşmuştum 250 ye de verir herhalde..ama dedim ya yüzyüze görüşme ve pazarlık daha farklı

X