Merhaba kızlar 2013 MAYISIN İLK HAFTASI DÜĞÜNÜM OLUCAK AMA DAHA HİÇ BİR ŞEY İÇİN BİR HAZIRLIK YAPMADIM DİYEBİLİRİM .
Hayyalerimde hep kır düğünü yada şık güzel bir mekanda düğün yapmak vardı sultan sarnıç mesela ama şuan kii şartlar malesef hayallerime uzak kalıyor yani fiyatlara bakıyorum uçuk ekonmik açıdanda şartlar en fazla 4000 tl gibi bir limite izin veriyor sıradan düğün salonları hep soğuk uzak gelmiştir bana bu yüzden nikahtan gidip o parayı yakın arkadaşlarımla şık br yerde harcıyim yemekli bir eğlence yapıyim diyorum ama bir yandanda süalle kalabalık ailem düğün yapmamdan yana ne yapacağıma hala karar vermedimki bir çok kişi salonunu bile tutmuş
uzun süredir araştırmama rağmen bu fiyata hayalimdeki gibi düğün yapmam imansız ama en azından salon havasından uzak avrupa yakasında bildiğiniz şık düğün salonu varmı ayrıca gene avrupa yakasında kına içnde mekan arıyorum cafe tarzı bir yer olabilir yaren cafe yi beğendim onun fiyatlarını bilen varmı kına için orayı düşünsem düğünn içinde acil önerilerinizi bekliyorum....