- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
-
- Konu Sahibi maximaculpa
Merhaba canım.
Bende bu yıl sınava giricem inşallah.
Senin gibi benimde sıkıntım matematikte. Geçen yıldan alttan kalan dersimde o ayrıca.
Çalışmaya başladım sınıftan bi arkadaşım çalıştırıyo beni. İkinci öğretimim. Öğlen gidiyorum okula ders saatine kadar çalışıyorum.
Bu dönem sadece matematik çalışıp hem alttan dersimi vermek istiyorum hemde biraz matematik temeli yapmak.
Bakalım nasıl başarabilecek miyim :)
ben gireceğim.türkçeye inanıyorum yapacağıma bol bol soru çözmeyi planlıyorum.ama matematiğim fena
Evet, nasıl çalışıyoruz kızlar? :)
2014 dgs'ye gireceğim ben de, ama şiimdiden çalışmalara başlamam lazım.
Hem üni dersleri, hem dgs konuları derken anca hazırlarım zeminimi
Hepinize boolllcaa şansslar diliyorumm :)
Kızlaaarr ben de varım hatta mat kitabımı bile aldım tavsiye ederim ..(antremanlarla matematik ) adı..Temeli zayıf olanlar için ideal 1-2-3 bile var ilk kitap temel işlemleri anlatıyor. orda pekişiyorsunuz iyice bol soru veriyor .Ben işddalıtyım matematik artık benden korksuunnn
bende sipariş ettim ondan
benimde matematik çok fena
haleldicem inşallah.
ben 1 ve 2 sipariş ettim ama 3 de gerekiyor mu? 3. setinde mat2 konuları var diye es geçtim..
arkadaşlar bende varım aöf den adalet bitiriyorum bu sene 2. sınıfa geçtim hiç ders bırakmadan çok çalışarak bitirmem lazım 2013 dgs için dershaneye yazıldım hadta içi 3 gün gidicem hukuk istiyorum özel üniversitede olur bide kızım var çalışıyorumda 2012 sorularını çözdüm 67 sözel 20 mat bırakıyorum ama daha fazlası lazım matematiği hallettn mi tamam inş sizler hangi bölümden hazırlanıyorsunuz
Kızlar çalışmaya başlayanınız var mı?
meraba arkadaslar bende bu yıl dgs ye gırmek ıcın hazırlanıcam kenıdmıze once gusel bı plan yapsak calısanınız varmı aranızda ben calısıorum ve gunduz ders calısamıorum