- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
-
- Konu Sahibi maximaculpa
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
evet aslında temeller aynı da, aöf deli ediyo beni:99:
3 yaşında kızım var. çok hareketli, hep peşinde dolaşıyorum.
kreş de yok burda(daha doğrusu bizim yaş grubumuz yok), küçük bi ilçe.
bekarken okumazsan böyle olur diye söyleniyorum bazen kendime
bende illa gidice o okula diyorum . çok oyalandım,artık yapcam
daha önceden bilgisayar mezunuydum, öğretmenliğe geçicektim. ama bilgisayar örtmeni almıyor artık devletbende vazgeçtim
şimdi aöfden adalet okuyorum. hukuk fakültesine geçicem inşallah:125:
sen hangi bölüme geçiceksin
ayyy, çok yedim
amin canım inşallah
keşke yaşına göre kreş olsaydı, hem onun açısından aktivite olurdu hem de sen rahatça istediklerini yapardın.
kısmet
yorulursun ama değer inşallah
ben peyzaj mimarlığına geçiş yapıcam dgs ile inşallah :
wuuu, inşallah
kaynana getir ben bakarım diyo ama canım istemiyo pekyanımda dursun istiyorum.
çevremde o kadar çok başarı hikayesi var ki, çalışırsak elbet bizde başarırız.
kolay gelsin hepimize
bende bu yıl dgs'ye girmeyi düşünüuorum kısmetse. bende de matematik büyük sıkıntı sıfır mı desem eksilerde mi desem artık siz düşünün.benim okulum biteli 2 yıl oldu uzun bir ara verdim yani. haliyle ders çalışmaya da soğudum(zaten çok çalışkan bir öğrenci değildim laf aramızda )... buradan birbirimizi gaza getirsek ne güzel olur. hedeflediğimiz sor sayılarını yazsak sonra kaç soru çözdük diye yazsak, bir şekilde yardımcı olsak birbirimize ne güzel olur.
bende başlıyorummmmmmmmm=)
kızlar bu sene dgsye gircem ama hiç bakamadım daha..
konu anlatımlı bir kitap almalı mıyım yoksa elimdeki kpss kitaplarından mı çalışayım ?
bide dil bilgisi soruyorlar mıydı unuttum:44: kaç tane geometri sorusu var ?
merhabalar ben inşaat teknikeri mezunuyum dgs ye girmeyi düşünüyorum
ben bildiğim kadarıyla yapı öğretmenliği ve inşaat mühendisliği bölümünü seçebiliyorum bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim.
birde bana önerebileeğiniz güzel bir kitap varmı şimdiden çok teşekkürler
dgs ye hazırlanmak çok farklı bir şey arkadaşlar ucunu hiç bırakmamak lazım bol bol test çözmek lazım tek sorun süre bunu da ancak bol antremanla atlatabilirsiniz
İş hayatında atıldım, uzun zamandır ders çalışmıyorum.
Kendimi kötü hissediyorum. Çünkü çalışamıyorum, eve bir gidiyorum ki, enerjim bitmiş.
Sizler ne alemdesiniz?
sorma canım ya aynen bende öyleyim ama akkım hep dgs de ama çalışamıyorum :18:
bende 1 aydir dgs sınavına calışıyorum seneye girecegim duzenli calismak cok onemli...yaz tatili dolayisıyla biraz gevsedim ama pes etmicegim calisinca oluyor