2013 DGS girecek olanlar çalışmalara başlayalım mı?

amin canım inşallah
keşke yaşına göre kreş olsaydı, hem onun açısından aktivite olurdu hem de sen rahatça istediklerini yapardın.
kısmet
yorulursun ama değer inşallah

ben peyzaj mimarlığına geçiş yapıcam dgs ile inşallah :

wuuu, inşallah

kaynana getir ben bakarım diyo ama canım istemiyo pek yanımda dursun istiyorum.

çevremde o kadar çok başarı hikayesi var ki, çalışırsak elbet bizde başarırız.

kolay gelsin hepimize

bende bu yıl dgs'ye girmeyi düşünüuorum kısmetse. bende de matematik büyük sıkıntı sıfır mı desem eksilerde mi desem artık siz düşünün. benim okulum biteli 2 yıl oldu uzun bir ara verdim yani. haliyle ders çalışmaya da soğudum(zaten çok çalışkan bir öğrenci değildim laf aramızda )... buradan birbirimizi gaza getirsek ne güzel olur. hedeflediğimiz sor sayılarını yazsak sonra kaç soru çözdük diye yazsak, bir şekilde yardımcı olsak birbirimize ne güzel olur.

kapari, o zaman sen de antremanlarla matematik kitabını al ve çalışmya başla derim:)

kızlar bu sene dgsye gircem ama hiç bakamadım daha..

konu anlatımlı bir kitap almalı mıyım yoksa elimdeki kpss kitaplarından mı çalışayım ?

bide dil bilgisi soruyorlar mıydı unuttum:44: kaç tane geometri sorusu var ?

merhabalar ben inşaat teknikeri mezunuyum dgs ye girmeyi düşünüyorum
ben bildiğim kadarıyla yapı öğretmenliği ve inşaat mühendisliği bölümünü seçebiliyorum bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim.
birde bana önerebileeğiniz güzel bir kitap varmı şimdiden çok teşekkürler

dgs ye hazırlanmak çok farklı bir şey arkadaşlar ucunu hiç bırakmamak lazım bol bol test çözmek lazım tek sorun süre bunu da ancak bol antremanla atlatabilirsiniz

İş hayatında atıldım, uzun zamandır ders çalışmıyorum.
Kendimi kötü hissediyorum. Çünkü çalışamıyorum, eve bir gidiyorum ki, enerjim bitmiş.

Sizler ne alemdesiniz?

bende başlıyorummmmmmmmm=)

Allah kuvvet versin inşallah bırakmazsın ipin ucunu

Bence konu anlatımlı kitaba hiç gerek yok. Önemli olan test çözmek, çünkü konu anlatımları internette var zaten. Anlayamadığın konuyu internetten bulup izleyebilirsin..
Dil bilgisini genellikle paragraf içinde soruyolar. Sözelde kısa soru çok nadir
Geometri de sanırım 10 muydu 20 miydi neydi emin değilim:44:

Sanırım dediğin gibi kısıtlı bölümler.
Bizim peyzaj teknikerliği önceden ziraat mühendisliğine geçiş yapıyodu ama kaldırmışlar, çevre mühendisi, orman mühendisi ve peyzaj mimarlığına geçiş yapılıyo artık.
Mühendislik bölümlerinde sayısalı yapmak önemli, sayısalın nasıl iyi mi vasat mı? Eğer vasatsa antremanlarla matematik kitabını şiddetle öneririm. Sözel için de Final'in konu anlatımlı testleri güzeldir.

dgs ye hazırlanmak çok farklı bir şey arkadaşlar ucunu hiç bırakmamak lazım bol bol test çözmek lazım tek sorun süre bunu da ancak bol antremanla atlatabilirsiniz

Aynen, çok sıkıcı bi süreç Allah tüm çalışanların hakkını versin inşallah.

İş hayatında atıldım, uzun zamandır ders çalışmıyorum.
Kendimi kötü hissediyorum. Çünkü çalışamıyorum, eve bir gidiyorum ki, enerjim bitmiş.

Sizler ne alemdesiniz?

Sorma, ben de hamile olunca ipin ucu kaçtı:26:
Eşim de diyor ki, napıcaksın bu saatten sonra okuyup, kpssye gir memur ol:26:

sorma canım ya aynen bende öyleyim ama akkım hep dgs de ama çalışamıyorum :18:

Bende çalışamıyorum :26:
Ne hevesle başlamıştım :26:
Çocuk tüm planlarımı alt üst etti de demek istemiyorum, belki hayırlısı böyledir:26:

Ama sanırım benim dgs işi yattı

bende bu sene ilk kez gireceğim ve istanbul dışında hiçbir yere artık gitmek bile istemiyorum. pek çalıştığımda söylenemez. matematik çözebiliyorum ama o kadar yavaş soru çözüyorum ki, ya da dikkatsizlikten hep yanlış yapıyorum. bu aralar çok stres içindeyim zaten. ya sınavda matematiği yapamazsam diye çok korkuyorum . umarım herkes istediği yere , istediği bölüme gider. eğer gerçekten istiyorsanız, bol bol soru çözün ve bu süreci ciddiye alın. sonrası inşallah gerçekleşir...

Bende matematik dersi alıyorum 3,cü ayımdayım konular bitmedi inş. iyi bir net alıcam allahın izniyle matematik yapamıyordum kısmetse 30 matematik 65 türkçe net yaparsam istediğim hayalim gerçek olucam inş.

evet arkadaşlar son 17 gün ne alemde çalışmalar daha önce yazmıştım aöf derslerimi verdim tam anlamıyla hazırlanamadım ama inş kurtarır beni sizler n durumdasınız umut var mı

bende 1 aydir dgs sınavına calışıyorum seneye girecegim duzenli calismak cok onemli...yaz tatili dolayisıyla biraz gevsedim ama pes etmicegim calisinca oluyor

arkadaşlar ben bir sene dersaneye gittim 3 yaşındaki kızımı kreşe bırakıp her gün düzenli ders çalıştım eşimde destek oldu saolsun herşey çok güzel gidiyordu 70 türkçe 35 40 mat yapıyordum özel hukuk istiyordum bu arada gel görki sınava bir girdim bu güne kadar dgs de sorulmuş sorularla hiç alakası olmayan insanı inanılmaz zorlayan sorulardı 76 türkçe işaretledim 16 tanede mat kaçtane netim çıkar bilmiyorum kısacası 1 senem gitti hiç bişeye değilde kızıma üzlüyorum 1 sene annesinden uzak kreş köşelerinde zaman geçirdi genede belli olmaz herkez çok zor diyor tek zorlanan ben değilim bi rumut bekliyorum bakalım sonucu yazarım arkadaşalr

Bende ilk defa girecegim...halkla iliskiler 1.sinif bitti onumuzdeki yıl son sinif bekledigim gibi diploma notumda iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…