bodrum ya da marmaris ten öneri yapabilir misiniz arkadaşlar?
Merhaba kızlar,
ben de 2013 haziran geliniyim hayırlısıyla:123:
yaklaşık 3-4 aydır yüzlerce otel,ülke,gemi,tur..vs herşeye baktım..düğün harcamalarından dolayı bütçemiz biraz kısıtlıydı.
Kısıtlı derken 6bin tl 'ye kadar bi yerler bakıyoduk.Yurt dışına veya gemi turlarına çıkacak olursak 5 güne yetiyordu paramız,ben 1 hafta olsun istedim en az. :82:
Rotamız yurt içine yöneldi bodrum,marmaris,fethiye ve antalya dahil birçok yerde fiyat araştırması yaptım.
Adam and Eve,Maxx Royal ve Gloria Serenity arasında kalmıştım.Maxx Royal de biraz pahalı gelince elediim.En son Gloria Serenity'ye yaptıracakken rezervasyonu,
daha önceden çok beğendiğim fakat fiyatları yüksektir diye bakmaya cesaret edemediğim Kıbrısdaki Noah's Ark Otel'e baktım.
Çok şaşırdım çünkü Antalyadakilerin yarı fiyatıydı hem de 1 hafta tam pansiyon deluxe oda..
Hemen yaptırdık rezervasyonu ,uçak biletlerimizi de aldık şimdi 17 Haziranı bekliyoruz sabırsızlıkla
bu nişanlıma neyapcam ben ya canım coooook sıkkın balayını bıle ben ayarlıyorum umrunda deıl ınt acıp bakmak zor gelıo neymıs dugunden sonra anasının evıne kalıacakmıs 2 -3 gun zaten memur ızın 20 gun 2 hafta 2 yerde dugun offff offf bazen ayrılmamak ıcten değl Buradi arkadaslar ne guzel bırlıkte ayarlıyoruz dıola masallah ımrenıyorum
Bizde haziran ayında Allah ın izniyle Antalya/Kemer Queen Elizabeth Elite Suite Hotel & Spa yız.Hizmetinin iyi olduğunu ve balayı çiftleri için ideal olduğunu duyduk.Tercih ettiğimiz turda bunu önerdi.İnşAllah çok harika bir balayı geçiririz sevdiceğimle
bu başlık açıldı mı bilemiyorum aradım ama bulamadım :)
2013 de evlenecek balayı için yer arayan arkadaşlar ve daha önce bu deneyime sahip arkadaşlar bilgi paylaşımı yapalım mı?
ben kararsızım mesela...5 yıldızlı tam pansiyon bir otel mi yoksa daha mütavazi bir yer mi?
otelin avantajı herşey dahil balayı programları filan var...ama kıyı otelleri (az odalı,kıyı kasabasında filan)daha çok hoşuma gidiyor..daha az insan daha sakin...istediğin zaman istediğin yerde yemek ye......konforu daha az sadece ve yarım pansiyon çoğu...yemek için mekan bulmakta zorlanır mıyız bilemiyorumkm lerce yürümek aç kalmak da var...ama otellerin kalabalıklığı, yemek kuyrukları filan sevmiyorum..hergün aynı yemekler olacak muhtemelen...ve erken gitmek zorundasın çünkü kalmıyor...bu koşturmacayı sevmiyorum
çok maliyetli bir yer istemiyorum...bazı yerler 6000 tl üstü rakamçıkartıyor....o kadar para veremem....6000 tl yeni düğün yapmışım zaten....
birde evler villalar filan var kızlar...mesela siz sadece o evi veya villayı kiralıyorsunuz...sadece ev parası...yemek için hergün ayrı bir yerde yeriz diye düşünüyorum...gittiğimiz yeri n mutlaka güzel yerleri olur tavsiye edilen....
evet kalma parası ile artar ama 6000 tl yi bulmaz sanırım...bu örnekte bahsettiğim bazı yerler 1000-2000 arası fiyat veriyor mesela(kıyı otelleri - villalar filan)
siz ne dersiniz kızlar?
sizler nereleri buldunuz?
bulduğumuz otelleri buradan paylaşalım ne dersiniz?
Ben düğünümü Ankara"da Demora Hotel'de yaptım, çok da pahalı değildi. Kesinlikle tavsiye ederim, çok memnun kaldı herkes de benim gibi. sitesine de girip bakabilirsin Demora Otel ile ilgili bilgiyi...
çok beğendinizden kuşkum yok 4 mesajın tümünde de her başlıkta bu oteli öve öve bitirememişsiniz .... düğün fotolarınızı paylaşır mısınız merak ettim???
Bizde haziran ayında Allah ın izniyle Antalya/Kemer Queen Elizabeth Elite Suite Hotel & Spa yız.Hizmetinin iyi olduğunu ve balayı çiftleri için ideal olduğunu duyduk.Tercih ettiğimiz turda bunu önerdi.İnşAllah çok harika bir balayı geçiririz sevdiceğimle
canım yazları nasıl olur bilemem ama gidenlerden ii şeyler duymadım ona göre..en son 1-2 ay önce grup olarak arkadaşlarım iş için gitti ve çok kötü dedilerinşaat çalışması varmış şu and a yaza biter tabii ama yemekleri çok kötüymüş iiyi ki hasta olmadık zehirlenmedik diyolar (( zaten fiyatları da çok düşük bu dönemde bile....duyumlarım iflas etmiş el değiştirecekmiş ( umarım yanılırım ama bunu diyen 3-5 kişi değildi giden grup çok kalabalıktı
çok beğendinizden kuşkum yok 4 mesajın tümünde de her başlıkta bu oteli öve öve bitirememişsiniz .... düğün fotolarınızı paylaşır mısınız merak ettim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?