- 25 Ekim 2010
- 476
- 15
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar biz de belek paloma grida village ile anlaştık çok pahalı da değil güzel bir otel gibi görünüyor:)
13 eylülde evleniyoruz ve otelimizi tuttuk.. Sueno Beach hotel antalya side
bahsettiğin yer burası mı Balayı Paketi - Selin Hotel ya ben bayıldım buraya çok ama çok beğendimmm :) benim de düğünüm 14Eylül'de olacak ve burası harika bir yer... rezervasyon ve ödemeyi internet sitelerinden mi yaptınız bir de kaça mal oldu uçak bileti vs. dahil :)
aynı telaş bendede var antalya sidede crystal sunrıse ile alanyada granada arasında kaldım arkadaşlar bu otellere giden varmı acaba yada önereceğiniz başka oteller[/Q
Antalya da Letooni Hotel var orayıda araştır güzel bir yer
Herkese Merhaba,
Hayatinizin en onemli, unutulmaz anlarini yurt icinde bir otelde gecireceklere ben kesinlikle yurtdisi diyorum. Dugun zamani harcamanin haddi hesabi kalmiyor zaten bi saatten sonra, nasil olsa odenecek( takilan takilarla falan bi sekilde hallolur , ama balayi gunleriniz tekrar geri gelmeyecek.. ayrica neden yurtdisi diyorum? yurticine herzaman gidilebilir , bir hafta sonu kacamagi da yapabilirsiniz ama yurtdisi tatili herzaman yapilamiyo maalesef ,bir de balayi etiketli yurt disi pek bi havali oluyor bence ..ayrica cok uygun otel secenekleri var.yorgunluk konusunda haklisiniz ama 2 gunde atarsiniz diger 5 gun ne olacak ? .guney sahilindeki oteller sizi hapsediyor benden soylemesi..otelden cikasiniz gelmiyor..ama yurtdisi ole olmuyor ,hele de festival zamanlarina denk getirirseniz yapilacak cok sey varr.. ben siddetle ingiltere yada italyayi tavsiye ediyorum. Daha fazla bilgi isterseniz yardimci olabilirim..