2013 Balayı Başlığı

evet canım bikaç mesajı olanlara dikkat ediyorum fikirlerinden önce yaptığı yorumlara bakıyorum..nedense günler geçiyor ve bu kişiler sadece aynı yeri anlatıyor...koskaca sitede yüzlerce belki de binlerce başlık var...neden sadece aynı şeyler üstelik bazı noktalar büyük harflerle vurgulanmış bu mesajlarda ? telefonuna kadar hemde...kusura bakmayın yanlışsam elbette özür dileirm bu kişilerden kimsenin günahını almak istemem ama çok gerçekçi gelmiyor bana.......
 
burada bilgi ve tecrübe paylaşmak isterken reklam yapmak isteyenlerde oluyor maalesef.bu tür durumlarda altaki kötü içerik bildir butonunu kullanmanızı tavsiye ederim.:KK31: yöneticiler gerekli uyarıyı yapacaklardır.

otel araştırırken bir kaç sitede ki yorumları dikkate alıyorum ben.referans önemli oluyor bu konuda.
 
Bizde haziran ayında Allah ın izniyle Antalya/Kemer Queen Elizabeth Elite Suite Hotel & Spa yız.Hizmetinin iyi olduğunu ve balayı çiftleri için ideal olduğunu duyduk.Tercih ettiğimiz turda bunu önerdi.İnşAllah çok harika bir balayı geçiririz sevdiceğimle:KK16:

merhaba tatlım.Bizde nişanlımla eylül ayında bu otele gideceğiz balayına.Yorumları okudum moralim bo<uldu valla :KK43: sen ne kadar araştırdın ,benden önce gidecekmişsin hem,konusuruz sen gelince fikir olur bana :)
 
merhaba tatlım.Bizde nişanlımla eylül ayında bu otele gideceğiz balayına.Yorumları okudum moralim bo<uldu valla :KK43: sen ne kadar araştırdın ,benden önce gidecekmişsin hem,konusuruz sen gelince fikir olur bana :)

Kimisi memnun kimisi değil tatlım önemli olan senin beklentin :KK34: Ben çok güzel geçeceğini düşünüyorum.Dönünce sana mutlaka yazarım.Azcık kaldı:KK52:
 
aynen canım beklentim güzel ne kadar kötü olabilirki diyip teselli ediyorum kendimi :) 4 gece zaten yanımda da aşkım lduktan sonra :) senden haber bekliyorum yaz buraya, şimdiden mutluluklar ve iyi tatillerrr :21::KK55:
 
slm kızlar

bızde 15/06-21/06 arası 6 gece ıcın kefaluka bodrum resorte gıdecegız.cok arastırdım cok sectım.ınsallah secıntıye dusmemısımdır.
ben daha once bodruma gıtmıstım ve denızıne hayran kaldıgım ıcın gene bodrum olsun ıstedım.butceye uygun en guzel burayı bulabıldım.
 
aynen canım beklentim güzel ne kadar kötü olabilirki diyip teselli ediyorum kendimi :) 4 gece zaten yanımda da aşkım lduktan sonra :) senden haber bekliyorum yaz buraya, şimdiden mutluluklar ve iyi tatillerrr :21::KK55:

Bizimde 6 gece aynen tatlım yanımızda kocişlerimizde olduktan sonra :KK23: Sanada mutluluklar ve iyi tatiller :KK54:
 
merhaba
bende geçen sene balayına gidenlerdenim.genelde tatilde otele kapanıp kalmayı sevmem sadece balayımda antalya Utopia World otele 4 günlüğüne gittik .yani bende ne gerek var gitmesek mi ben zaten hoşlanmam öyle 5 yıldız diye düşünmüştüm. inanın düğün sonrası rahatlamak için kesinlikle gerekli.-her nekadar bana 3 kiloya malolsa bile :) -otelde çok temiz ve çok büyük bir alanda kurulu surları filan var değişik bir havada.... hem plaj hem havuz .rezervasyonu booking.com üzerinden yapmıştık.
ardındanda akdeniz- ege kıyı boyunca 15 gün gezmiştik.

yeni evleneceklere mutluluklar....
 
Merhaba kızlar..

Bizde balayına marmaris dost otele gıdeceğiz.. 7 GECE 970 tl.. Tavsıye ederım:nazar:
 
Son düzenleme:
nasıl yardımcı olabilirsin? mesela?

arkadaşlar sakinlik isteyip düğünde olan stresi üzerinizden atıp kafa dinlemek ve hem bütçe dostu olmasını istiyorsanız ben size bir otel öneririm.tabi çoğu kişi deniz olan yere gitmek ister fakat kültür turları olan oteller var.ilgilenenlere ben bilgi verebilirim.
 
kızlar biz de belek paloma grida village ile anlaştık çok pahalı da değil güzel bir otel gibi görünüyor:)
 
ben eylül başında evlendim ve didime gittik.didim resort hotel açık büfe falan et sevmedğimiçin bana gayet güzel geldi yemekleri.denizi süper koy kenarında akvaryum gibi.fiyatlarıda makuldü.düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.arabamızda olduğu için gün içinde antik kentlere gezi yaptık bodrumda 2 saat kadar falan sürüyo günü birlik gezilebilir.ben memnun kaldım.temiz ve güzeldi.patlayana kadar yiyebiliyorsun.:KK1:
 
arkadaşlar kuşadası ephesia holiday beach club'ı da düşünün derim, geçen sene gittim hem hizmetten hem temizlikten hem otelden çok memnun kaldım
 
Kızlar bizde ekimin 6 sında evleniyoruz. Tecrübelilerden öğrendiğime göre ekim kasım için en iyisi kıbrıs diyorlar. Hava tam kıvamında oluyormuş. Noahs Ark - Acapulco - Cratos Premium arasında kararsızız. Bu otellere giden var mı?
 
kızlaaaar merhabaa bizde nişan düğün günü,nikah günü,salon derken hepsini hallttik ve sıra balayı için seçim yapmaya geldiii nişanlımla marmarisi düşünüyoruz uzunn süredir arastırma yapıyorum gündüz işte gece evde :) marmaris te balayı oteli olarak Dora Beack Resort oteli buldum superior deniliyor herşey dahil romantik mor ve kırmızı odaları var :KK17: giden orda bulunan var mı acabaaa kararsızım çook:18::18::18::18::18:
 
X