herkeslere merhabalar... kızlar aynen ben de evlenince popişi ve göbişi salanlardanım:26: evlendiğimden beri 6-7 kilo aldım. kocişim de aldı
kocamla bir araya gelebilsek bebiş de isticez ama malesef hala ayrıyızherkese mutluluklar...
Ah canim en zoru da belirsizlik ıştetekrardan tayin istedi bakalım insalllah haziran temmuz gibi bekliyoruz.. nerdeyse bir yıl ayrı kalmış olacağız yani.. hayırlısı tabi demek ki yaşamamız gerekiyormuş..
Hanımlar merhaba nasil keyifler evlilik yıldönümlerimiz yaklaşıyor hediye planlariniz var mi ben bişey bulamiyorum çok canım sıkılıyor
mrb cnm vee herkese mrb kizlar yaa evet bir sene olmak uzere ben bebis bekliyorum baska bekleyen var mi
topiğin ilk annesi sen mi olucaksn
bnde bebiş yok henüz 1-2 ay snra düşünmeye baslayabilirm diye düşünüyorum Allah aratmasın
Bilmiyorum ki ben miyim acaba başka arkadaşların da vardır belki. Valla bıze baya süpriz oldu inşallah Rabbim isteyen herkese nasib eder. Evlilik nasıl gidiyor bir yılımız bitiyo inşallah :)
benim bildiğim kadarıyla ilk anne sen olucaksn Rabb'im sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. evlilik güzel gidiyo çok şükür. o ilk acemilikleri atlattık mutfaktan savastan cıkmış gibi çıkıyordum kesikler yanıklar içindealıştım şimdi
Hahahah bosa giden malzemeler felan demi :) millet nerde ya gelseler de laflasak
Kizlaaar ben de burdayım :) hep bakıyorum ama kimse olmayınca yazmıyorum azcik hareketlenmeye baslaadik sanki:) benim kocisimin tayini oldu çok şükür bir senedir ayriydikben de evlendikten sonra işten aytilmistim 2-3 ay önce yeniden çalışmaya başladım herşey yoluna girmeye başladı çok şükür, sıra bebiste:)
kk'nın yeni haline pek alışamadım inş alıntılayabilmişimdr:) çok sevindm canım eşinin tayininin olmasına. ben hediye konusunda zevksiz ve basarısızım maalesefEvlilik yıldönümleriniz için neler düşündünüzilk olduğu için ben çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?