2013 agustos gelınlerı buraya :)

hemen hemen her yazılanı itinayla alıntılayıp cevaplıyorum canım ama ilerlemiyo sohbet bir iki kişi döndük kaldık burda :)) bi çoğu baska yerlere gitti sanırım oyüzden internetle bağlantı kuramadılar.

bende her yazdığınızı okuyorum her gün yazan var mı diye bakınıyorum :D bende size katılayımm :16:

Ben de takip ediyorum ama pek cevap yazamıyorum. Hem eşimden hem de ailelerden ayrıyım. Tek başımayım, kendimi acındırayım biraz. Ama yazdıklarınızı okuyorum

Ben de takip ediyorum ama pek cevap yazamıyorum. Hem eşimden hem de ailelerden ayrıyım. Tek başımayım, kendimi acındırayım biraz. Ama yazdıklarınızı okuyorum

kızlar kendi evimde henüz internet yok o yüzden 1 ay giremedim foruma :)
mavikuş canııım sen de bendensin :( ben daha önce de bahsetmiştim eşimin tayini çıkmadı maalesef. o yüzden ben kayınvalidemlerle kalacam. bu hafta eşim beni yanına bekar evine getirdi. ama 2 tane daha ev arkadaşı var o yüzden pek de rahat olmadı erkek evi haliyle :) bugün akşam dönüoruz. cmt-pzar evimizde kalacaz sonra pazar akşam eşim çalıştığı yere dönecek ben de annesigile :((
ama unutmayalım birbirimizi fırsat buldukça yazışalım gelincikler ;)

bütün yükümüz hafiflemiş derdimiz tasamız yok ondan yazmıyoruz galiba :)
peki ben size konu buldum 4 gündür adet olmayı bekliyorum ama yok olmuyorum bir türlü
çok fena köşeye sıkışmış hissediyorum kızlar ne yapacağımı bilemiyorum yani.
benim adetimde hiçbir zaman gecikme olmazdı söylemek istemiyorum ama hamile olabilir miyim ya :(
şimdi korunma yöntemlerini sormayın ilaç kullanmıyorum.
eşim korunuyor ama bazen anlamadan hamile kalınabiliniyormuş tırsıyorum vallahi.

peki ben size konu buldum 4 gündür adet olmayı bekliyorum ama yok olmuyorum bir türlü
benim adetimde hiçbir zaman gecikme olmazdı söylemek istemiyorum ama hamile olabilir miyim ya :(
eşim korunuyor ama bazen anlamadan hamile kalınabiliniyormuş tırsıyorum vallahi.

bebiş olursa da napalım severiz:))) senin lafındı canım bnm neden tırsıyosun herşeyin hayırlısı hem bizde teyze oluruz fena mı :))olabiliyormuş ama sen hap kullandın koruyuculuğu devam ediyodr yani boşalmadan önceki sıvıdan hamile kalıcakkadar korumasız bi durum olduğunu sanmıyorum. kendini sıkıntıya sokarsan adetin iyice gecikir rahat ol. kan testi yaptr meraktan kurtulursun cevabını da hemen yaz çok merak ederiiim

bebiş olursa da napalım severiz:))) senin lafındı canım bnm neden tırsıyosun herşeyin hayırlısı hem bizde teyze oluruz fena mı :))olabiliyormuş ama sen hap kullandın koruyuculuğu devam ediyodr yani boşalmadan önceki sıvıdan hamile kalıcakkadar korumasız bi durum olduğunu sanmıyorum. kendini sıkıntıya sokarsan adetin iyice gecikir rahat ol. kan testi yaptr meraktan kurtulursun cevabını da hemen yaz çok merak ederiiim

aynen öyle bebiş olursada severiz napalım demştim :)
yani o kadar çok istiyorum ki gerçekten ama daha çok erkeeennn :)
bir kaç gün daha gecikirse test yaptıracağım.
ilk belirtiler olan karın şişliği, gaz, kasınların biraz üstünde ağrı falan hepsi mevcut yaa

aynen öyle bebiş olursada severiz napalım demştim :)
yani o kadar çok istiyorum ki gerçekten ama daha çok erkeeennn :)
bir kaç gün daha gecikirse test yaptıracağım.
ilk belirtiler olan karın şişliği, gaz, kasınların biraz üstünde ağrı falan hepsi mevcut yaa

Hayırlısı olsun canım. Bu arada evlendikten sonra hormonlar da biraz değişiyor. Onunla ilgili olmasın.

kızlar kendi evimde henüz internet yok o yüzden 1 ay giremedim foruma :)
mavikuş canııım sen de bendensin :( ben daha önce de bahsetmiştim eşimin tayini çıkmadı maalesef. o yüzden ben kayınvalidemlerle kalacam. bu hafta eşim beni yanına bekar evine getirdi. ama 2 tane daha ev arkadaşı var o yüzden pek de rahat olmadı erkek evi haliyle :) bugün akşam dönüoruz. cmt-pzar evimizde kalacaz sonra pazar akşam eşim çalıştığı yere dönecek ben de annesigile :((
ama unutmayalım birbirimizi fırsat buldukça yazışalım gelincikler ;)

Allah sabır versin canım. Bu ayrılıklar nişanlılık dönemindeki kadar kolay değil. En yakın zamanda tüm ayrı olanlar kavuşur inşallah

ooo topiğimizin ilk annesimi geliyooooo :P :18::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aşkolsun ama neden öyle uzaktan uzaktan bakıyosun:))

ne yazacağımı bilemiyorum çünkü tatlımm :D bütün gün evdeyim aynı zamanda eşimde orda kıl mı var burda toz mu var derken gün bitiyo:D napacam ben yaa ev çok sıkıcı :51: kendime puzzle sipariş ettim eşimde helikopter biz kafayı yedik galibaa :ssz::ssz::emir_bebek::emir_bebek::23::23:

mrb kizlar herkese hepimizin evliligi hayirli ugurlu olsun rabbim utandirmasin insallah :nazar: ben bir haftadir evime yerlestim atanamazsam yurtdisina esimle gelecegimi soylemistim ve oyle oldu atanamadim mutluyum cok sukur bi defa daha yazmistim ya beraber olamadik kizlar tek huzursuzlugum o. artik yurtdisindayiz saglik guvencemizde yok ne yapcam bilmiyorum. Evlilik cok guzel bir sey ama o mesele de onemli ve hassas bir konu gercekten sinirlerim cok bozuk hic iyi degilim

mrb kizlar herkese hepimizin evliligi hayirli ugurlu olsun rabbim utandirmasin insallah :nazar: ben bir haftadir evime yerlestim atanamazsam yurtdisina esimle gelecegimi soylemistim ve oyle oldu atanamadim mutluyum cok sukur bi defa daha yazmistim ya beraber olamadik kizlar tek huzursuzlugum o. artik yurtdisindayiz saglik guvencemizde yok ne yapcam bilmiyorum. Evlilik cok guzel bir sey ama o mesele de onemli ve hassas bir konu gercekten sinirlerim cok bozuk hic iyi degilim

tatlım kendini sıkma stres yapma bende çok korktum yapamıcam diye ama sonra oldu bitti ilkinde biraz oldu ikincisinde tamamen oldu ve şuan çok rahat allaha şükür. o anda o olayı değil sadece eşini düşün konsantre ol ve rahatlat kendini ve çokfazla vajinusmusla ilgi şeyler okuyupta iyice tırsma. bi kere olduktan sonra gerisi çok kolay...

canım herşey beyinde bitiyor yine olmıycak diye düşündüğün için olmuyor.hem öyle dayanılmıycak bi acısı yok emin olabilirsin.yardımcı olacaksa bi arkadaşım kas gevşetici hap kullandıktan sonra denemişti sen de dene istersen faydasını görüceini umuyorum

aaa anne adayımız yok mu yani şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim Rabb'im uygun zamanında nasip etsin inşAllah hepimize.

yani ben çok sevindim daha çok erken çünkü seneye falan olabilir belki :)
sahi sizler ne zaman bebek istiyorsunuz kızlar..

Back